Majestic 12 – OZN, conspiraţia totală
Grupul princpial Majestic 12.
Timp estimat de citire: 3 minute

Scopul tuturor acelor răpiri de oameni, raportate prin Statele Unite mai ales şi mai puţin prin Europa, ar fi fost complet lipsit de logică dacă n-ar fi existat un posibil asemenea plan: hibridizarea speciilor umană şi a Micilor Cenuşii.

Epoca modernă a adus cu ea şi multe condiţionări, poate nu neapărat referitoare la felul în care folosim tehnologia de exemplu, cât la gradul de dependenţă faţă de aceasta.

Foarte multe invenţii şi gadgeturi tehnologice existente la ora actuală pe piaţă, datorită miniaturizării în domeniul microelectronicii, îşi au originea în descifrarea prin inginerie inversă a tehnologiei extraterestre capturată de americani în 1947, dar şi cu alte ocazii după evenimentul straniu de la Roswell din vara acelui an.

Elementele descoperite prin ingineria reversibilă, după ce armata americană a studiat în amănunt tehnologia extraterestră din navele capturate la Roswell în 1947, au dus în următoarele decenii la dezvoltarea computerelor, apoi a reţelei informaţionale virtuale care este internetul, şi de asemenea la dezvoltarea de noi tehnologii informaţionale prin care Illuminati via grupul Majestic 12, şi prin membrii acestuia către companiile mondiale care s-au întins în toată lumea – Google, Yahoo, Windows, Apple, apoi Samsung, LG, Philips, Orange şi altele din domeniul telecomunicaţiilor, Exxon, Lukoil, Chevron – din domeniul petrolier şi multe, multe altele, au fost dirijate abil de către Majestic 12 pentru a monopoliza resursele şi domeniile respective, astfel încât omenirea să fie permanent controlată, condiţionată şi să nu aibă acces la sursele de energie liberă, de felul celor lăsate de Tesla. Iar o asemenea conspiraţie a fost realizată premeditat, etapizat şi transmisă fiecărui preşedinte american ales de către oculta Illuminati.             

Putem spune că civilizaţia extraterestră care a influenţat omenirea noastră, cea a Micilor Cenuşii de pe Serpo, prin intermediul acelor Guvernatori, încă există şi este posibil ca să comunice cu ”guvernul secret” american prin diferite mijloace tehnologice avansate. Este oare o idee greşită să ne gândim la faptul că poate acei Guvernatori – un fel de Illuminati ai Micilor Cenuşii – ar fi intenţionat încă de prin anii 60 să translateze populaţia lor de pe planeta de origine aici pe Pământ?

Următorul episod<< Majestic 12 – OZN, conspiraţia totală – VIIMajestic 12 – OZN, conspiraţia totală – IX >>
Articolul precedentDereglările corpurilor subtile ale aurei – XIII
Articolul următorSoarele şi ”uzina celulară” – V
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile