Majestic 12 – OZN, conspiraţia totală
Grupul princpial Majestic 12.
Timp estimat de citire: 3 minute

Tehnologia de miniaturizare este rezultatul unui proces de infuzare treptată a electronicii şi inventicii din laboratoarele pământene, cu elemente de tehnologie extraterestră transmise intenţionat de către Majestic 12.

Ştiinţa la ora actuală deja speculează cu succes ipoteze şi teorii aflate la marginea credibilului şi uneori chiar dincolo de acesta. Cu toate că deja ”jucăriile” electronice miniaturizate bazate pe procesoare puternice au fost aruncate pe piaţă în ultimii 3-4 ani, încă există teren destul pentru explorarea mecanismelor cerebrale umane.

De ce spunem asemenea chestii? Pentru că există grupuri secrete foarte bine finanţate mai ales în Statele Unite, dar şi în alte ţări dezvoltate economic, care sunt încrengături structurate de-a lungul deceniilor de către Majestic 12 şi care au la dispoziţie oameni şi echipamente pentru a studia în toate detaliile modul în care creierul uman şi mintea reacţionează la ”jucăriile” produse de diverse companii.

Şi aici dăm doar câteva exemple:

 

Următorul episod<< Majestic 12 – OZN, conspiraţia totală – IXMajestic 12 – OZN, conspiraţia totală – XI >>
Articolul precedentHipnagogia – Legile Vieţii (XII)
Articolul următorCeauşescu şi extratereştrii – III
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile