Majestic 12 – OZN, conspiraţia totală
Grupul princpial Majestic 12.
Timp estimat de citire: 3 minute

Între 1947-1952 Majestic 12 a recuperat 65 de corpuri de fiinţe extraterestre, din peste 20 de nave extraterestre, prăbuşite sau oferite de unele civilizaţii interesate direct la schimb.

Iată-ne ajunşi la al XI-lea episod al acestui serial documentar despre cum a început conspiraţia şi mai ales ideea Noii Ordini Mondiale. Cazul de la Roswell a fost doar startul pentru guvernul ocult din umbră ca să pună bazele grupului Majestic 12.

Acest grup a influenţat cursa spaţială dintre Statele Unite şi Rusia în deceniile 50-70, a decis asasinarea lui Kennedy care ştia despre extratereştri şi voia să aducă asta la cunoştinţa opiniei publice, l-a manevrat pe Ronald Reagan pentru a lua hotărârea iniţiativei strategice ”Războiul Stelelor”, a decis felul în care companiile gigant precum Google să-şi orienteze direcţia de dezvoltare astfel încât să acapareze conştiinţa oamenilor prin intermediul internetului şi a telefoniei mobile, a decis ca să fie paravan paranormal pentru dezvoltarea reţelei denumite actualmente în Statele Unite ”The Deep State” adică Statul Paralel de care se vorbeşte şi la noi în România.

Una dintre preocupările de top ale grupului Majestic 12, pe lângă cea de secretizare a fenomenului OZN în multe locuri din lume, era şi cea de derulare a agendei ocultei mondiale, care dorea propagarea insidioasei Noi Ordini Mondiale. Secretizarea existenţei OZN-urilor şi extratereştrilor s-a făcut de la preşedintele Truman până la Obama, deşi în cel de-al doilea mandat pe care l-a avut Obama a avut câteva întâlniri foarte importante cu Putin, fostul preşedinte american promisese că va discuta în Congresul american despre declasificarea informaţiilor legate de existenţa extratereştrilor pe Pământ în epoca modernă. N-a făcut asta, şi ca urmare nici Putin nu a declasificat încă la rândul său. Acesta a continuat asemenea discuţii cu preşedintele Trump, care iată că s-a dovedit mult mai deschis la o asemenea iniţiativă.

Primul pas în aducerea către opinia publică a acestui adevăr este dezvăluirea despre Statul Paralel. Căci oamenii Statului Paralel sunt cei care se află sub controlul celor din Majestic 12 şi care au muşamalizat foarte multe informaţii.

Reţeaua Statului Paralel este cea care a dirijat multe evenimente, cum a fost cel din 11 septembrie 2001, pentru a impune în mod perfid şi ascuns agenda Noii Ordini Mondiale. Printre alte aspecte, Noua Ordine Mondială prevedea ascunderea existenţei altor civilizaţii extraterestre, fie malefice, fie benefice, dar mai ales a celor benefice care pot ajuta omenirea. Astfel fenomenul OZN a tot fost ridiculizat până când apariţiile acestor nave din alte lumi au început să fie văzute de mii, apoi zeci de mii şi sute de mii de oameni în toată lumea, deci a devenit de neevitat şi muşamalizarea nu mai poate fi continuată.

Între 1947-1952 Majestic 12 a recuperat 65 de corpuri de fiinţe extraterestre, din peste 20 de nave extraterestre, prăbuşite sau oferite de unele civilizaţii interesate direct la schimb. Vă daţi seama câtă informaţie a fost recuperată din cele peste 20 de nave şi de la zecile de fiinţe extratereste? Tocmai datorită acestui avantaj ţinut ascuns grupul Majestic 12 fusese însărcinat de guvernul Illuminati să dezvolte tehnologii ultramoderne şi sofisticate, prin intermediul cărora să intre în mintea oamenilor şi să producă o nouă stare de sclavie, adică dependenţa de mediul virtual – telefoanele mobile, tabletele şi jocurile video. În acele arhive ale navelor extraterestre capturate oamenii grupului Majestic 12 au găsit referiri la modalităţi de influenţare a structurii cerebrale umane, care erau deja studiate de mii de ani de către Micii Cenuşii de exemplu. Pentru că cercetătorii care lucrează în slujba grupului Majestic 12 ştiu că punctul vulnerabil al structurii cerebrale umane este amigdala – aceasta fiind principalul centru de reacţie la emoţii, fiind adânc amplasat în creier.

Reacţiile la emoţiile stârnite duc la anumite comportamente de frică şi Majestic 12 a studiat în detaliu cum se comportă obedient fiinţa umană când este ameninţată cu ceva asupra căruia nu are control. În acest fel prin prezentarea falsă a pericolului extraterestru, mai ales în anii 50 când opiniei publice americane i se sugera o invazie din spaţiul cosmic, s-a indus americanilor şi prin ei întregii opinii publice mondiale frica de fiinţele din alte lumi şi faţă de apariţiile OZN-urilor.

Vom vedea în episodul următor şi ultimul cum a comutat Majestic 12 frica faţă de OZN-uri într-o atitudine devenită banală din partea opiniei publice, prin care încearcă menţinerea celei mai mari conspiraţii – conspiraţia OZN!

Următorul episod<< Majestic 12 – OZN, conspiraţia totală – XMajestic 12 – OZN, conspiraţia totală – XII >>
Articolul precedentChakrele şi echilibrul energetic – Cele două Eu-uri (I)
Articolul următorCeauşescu şi extratereştrii – IV
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile