Dacă deviezi de la drum, de la destin, de la menire, conștiința se mută în alt vehicul/avatar

La fel cum Sistemul te poate înlocui ca pe o simplă rotiță, tot așa, și cei care se abat de la misiunea lor spirituală, sunt înlocuiți. Ce înseamnă asta mai exact?

Imediat după ce mi-am dat demisia, apăruseră tot felul de tentații. Oferte de muncă, oportunități, care mai de care mai bine plătite. Doar-doar să nu mă întorc, să mai rămân. Asta pe de-o parte. Pe de altă parte, aproape toți colegii și personalul din staff, șocați. Cum adică te întorci? Păi ce faci acolo? Cum o să trăiești? Aproape nimeni nu mi-a transmis o vorbă bună, ceva de încurajare, de susținere. Am simțit din partea lor doar frici și neîncredere. Eram un nebun, un inconștient. Cum naiba să te întorci în România?

Am contemplat bine de tot situația asta. În realitate, este un program, un câmp de frecvență colectiv cu scopul de-a preveni orice rupere, chiar și parțială, de Sistem. Acest câmp de frecvență joasă, este destinat în special Lucrătorilor în Lumină și în general celor cu misiuni de trezire spirituală pentru a le crea tot felul de blocaje și stringuri 3D, lumești. Analogia cu filmul Matrix este excelentă. Oamenii Sistemului, “agenții”, se activează ori de câte ori apare o “anomalie” în Sistem. Sigur, acest câmp este alimentat în mod inconștient de o formă de anxietate, de frica zilei de mâine, sau pur și simplu de forme gând de joasă frecvență care se propagă în noosferă. Problema nu era că-mi dădeam eu demisia sau că plecam de la job, ci faptul că nu mai aveam de gând să mă întorc la acest stil de viață! Cum adică, nu vrei să mai muncești? Nu boss, nu vreau să mai muncesc pentru un Sistem incompetent și corupt, în care trebuie să stai drepți sau capră.

Sigur, au fost și momente bune. Când unii colegi aflau ce-am de gând să fac, se destăinuiau în fața mea. Timizi și timorați, îmi povesteau cu regret despre destinele lor ratate. Aflam de hobby-uri și vocații îngropate, lăsate în urmă datorită familiei, societății și lumescului. Și aici, o să ating o altă coardă sensibilă. Sistemul acesta condus de către Controlorii Planetei, în mare parte spirite arhonice, parazitare, folosesc diferite trucuri și iluzii pentru a preveni trezirea Lucrătorilor în Lumină. Una dintre metode este să mențină sufletele blocate în materialism prin tot felul de joburi și munci bine plătite. Mă rog, “bine plătite” este o chestiune relativă. 3, 5, 10 mii de euro pe lună e un nimic, un praf în ochi, având în vedere câți bani se învârt prin cercurile elitiste. Tu te alegi c-un confort călduț, iluzoriu și fără posibilitatea de a-ți îndeplini potențialul, iar “elitele” se aleg c-un aparent control, care le menține supremația pe mai departe. În realitate, este un joc dual, poate chiar stupid pentru unele suflete bătrâne. Căci nici unii și nici alții nu sunt cu adevărat eliberați. Sunt doar sclavii și victimele propriilor lor umbre.

În urma acestor metode parșive ale arhonilor, Ierarhiile Celești de Lumină au fost nevoite să elaboreze un plan, prin care să creeze mai multă fluiditate în grupurile și rețelele de Lucrători în Lumină. Să-i spunem planul X-Grup. Acest plan este relativ simplu. La fel cum Sistemul te poate înlocui ca pe o simplă rotiță, tot așa, și cei care se abat de la misiunea lor spirituală, sunt înlocuiți. Ce înseamnă asta mai exact? Dacă nu-ți faci treaba pentru care ai venit, ești exclus de la masa tratativelor. Diferența dintre cele două metode este doar de context. În aceste vremuri, nu-și mai permite nimeni să dea chix. Dacă deviezi de la drum, de la destin, de la menire (spune-i cum vrei), conștiința se mută în alt vehicul/avatar. Cu alte cuvinte, ți se taie accesul la o parte din cunoaștere. În felul acesta, persoanele cheie nu pot fi compromise, iar Planul Divin poate să continue cu mai puține fricțiuni.

Aceste fiind spuse, urmăriți-vă din aproape în aproape parcursul evolutiv. Cu cât vă preocupă mai mult chestiunile colective de trezire spirituală, cu atât veți observa anumite direcții și stringuri de interferență. Cu cât urcați pe un nivel mai înalt, cu atât tentațiile sunt mai mari. În felul acesta, știi că ești pe drumul cel bun! Important este dacă rămâi pe acest drum sau nu…

5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile