Cheile Genelor, Marea Schimbare 2021
Din perspectiva Sistemului predictiv Cheile Genelor informaţiile sunt aduse de către Cheile 41 şi 27.

2021 va fi anul Schimbării clare a cursului evolutiv al omenirii şi n-ar fi de mirare, pe acest considerent, să vedem o izbucnire ca o ultimă încercare din partea corporatiştilor globalişti de a declanşa un Al Treilea Război Mondial.

Resetarea financiară de care se tot vorbeşte în ultimii ani, datorită evoluţiei metodelor de schimburi comerciale la nivel mondial, va avea începutul în Ianuarie 2021. Condiţiile astrologice pentru o asemenea schimbare la nivel planetar pot veni în urma unui eveniment la nivel mondial, poate o decizie ONU care să vină ca un şoc asupra marilor corporaţii transnaţionale.

Evenimentul resetării financiare, adică trecerea de la banii lichizi şi carduri la monedele virtuale, eveniment care este corelat cu alte aspecte ale unor evenimente cu caracter spiritual, va avea o componentă în care secretul reuşitei va fi chiar elementul surpriză a celor care activează pentru trezirea spirituală planetară în faţa ultimelor grupuri ale corporatiştilor care încearcă şi vor intenţiona pe mai departe în viitor să-şi asigure monopolul asupra resurselor oriunde în lume.

Din perspectiva Sistemului predictiv Cheile Genelor informaţiile sunt aduse de către Cheile 41 şi 27.

Cheia 41 este responsabilă cu declanşarea în genomul uman a unor aspecte legate de Anticipare şi Emanţie a virtuţilor, în timp ce Umbra acestei Chei 41 care este Fantezia îi va îndemna pe corporatişti să uzeze de ultimele lor metode de influenţare şi păcălire a opiniei publice pentru a-şi menţine mai departe puterea prin tot felul de tertipuri. Cert este că aspectul adus de Cheia 41 este Scăderea şi acest lucru vorbeşte despre diminuarea importanţei, influenţei şi dominaţiei comerciale din partea corporatiştilor. Şi până atunci mai sunt 2 ani.

La rândul ei Cheia 27 care indică poziţiile lui Marte şi Uranus din ianuarie 2021 vine cu Altruismul şi aspectul acestuia dus la rang de virtute de către organismele legislative internaţionale, care s-ar putea să vină către opinia publică cu noi legi valabile pentru orice ţară a lumii, legi care să reglementeze şi să estompeze tot mai mult diferenţele economice şi sociale dintre ţările lumii, desigur păstrându-se specificul fiecărei ţări. Partea vulnerabilă indicată de Cheia 27 este Umbra – Egoismul – şi din acest punct de vedere vor mai exista ceva sincope în reglarea la nivel mondial a implementării unor asemenea legi favorabile pentru toate ţările lumii.

Este posibil ca energiile aduse de Cheia 27 – numite generic “Hrana Zeilor” – să ofere lumii de la nivelul ONU către populaţia globală o serie de idei, legi şi iniţiative noi şi revoluţionare de-a dreptul, care să alimenteze segmente întregi de populaţie din multe ţări ale lumii cu motivaţii concrete bazate pe mişcări de tip nou, cum a fost la vremea sa de exemplu eco-turismul cu înfiinţarea de comunităţi eco-spirituale.

Vom asista la începutul anului 2021 la trecerea pe un alt prag de conştiinţă, ce va anunţa la nivel mondial o nouă etapă în evoluţia omenirii pe aproape toate planurile. Desigur că asemenea comentarii sunt mult mai complexe, dintr-o asemenea perspectivă, dar am punctat rezumativ direcţiile principale care pot să se manifeste.

2021 va fi anul Schimbării clare a cursului evolutiv al omenirii.

Cert este că 2021 va fi anul Schimbării clare a cursului evolutiv al omenirii şi n-ar fi de mirare, pe acest considerent, să vedem o izbucnire ca o ultimă încercare din partea corporatiştilor globalişti de a declanşa un Al Treilea Război Mondial, care nu ar fi nici pentru invadarea altor ţări în scopul acaparării resurselor de acolo, nici pentru influenţa SUA, a Rusiei sau Chinei sau a Uniunii Europene asupra altor ţări, ci scopul declanşării unui astfel de conflict planetar ar putea fi miza supravieţuirii sistemului corporatist în faţa Schimbării care va veni în omenire ca un tăvălug ce va curăţa ireversibil tot ce a fost urât şi stricat oriunde pe Pământ în cuprinsul societăţii planetare.

Articolul precedentRevista COSMOS Nr. 134 – Septembrie 2018
Articolul următorA-Saltul Generaţiilor – I
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
MI HA
MI HA
4 ani în urmă

Schimbarea pe care ati vazut-o si probabil ca ati purtat discutii pe acesta tema , imi doresc sa fie de Bine !! pentru noi toti si doar Liniste !! Pace !! si Politicieni corecti , cinstiti si intelepti cu iubire de tara si neam …..ASA ESTE !! si ASA ESTE …..Amin !

Andreea
Andreea
4 ani în urmă

Multumim, Doamne ajuta!

Mihaela Antoni
Mihaela Antoni
4 ani în urmă

Super!

George
4 ani în urmă

Pe domnul cu pseudonimul Incappucciato îl cunosc din lectura parcursă de ani de zile pe cînd frumosul om Ion Ţugui avea şi o emisiune la Tele 7 ABC,dincărţile pe care i-le-am citit. Ca să vezi cum funcţionează sincronicităţile astea….cu cîteva zile în urmă,răsfoiam spre împrospătarea inform. cîteva file din cartea “GHIDUL EVOLUŢIEI SPIRITUALE” ,ca acum răsfoind printre mesajele de la cei cu care sînt în dialog,un prieten să-mi vorbească despre C.Incacppucciato,cum prin anii 2002 ,domnia sa promitea că ne va da detalii cu privire la expediţia sa în SHAMBALLA…. sincer,de atunci le tooot aştept…. Acum mă bucur că pot să-i pun acest aspect în direct. Mulţumesc !

Anca
Anca
3 ani în urmă

In contextul crizei actuale, asemenea schimbari prevazute pentru anul 2021, chiar par posibile. Nu as fi crezut aceste lucruri inainte de criza coronavirus.
Sunt bucuroasa, inteleg ca previziunea e pozitiva, totusi!

Tanti Paula
Tanti Paula
1 an în urmă

A trecut si anul, dar de schimbat nu s-a schimbat nimic…
Sarlatan sinistru…