Poate vă întrebați care este diferența dintre Marea Trezire și Marea Resetare?

Se pare că în ciuda aparențelor sumbre, se face din ce în ce mai multă Lumină. Din perspectiva liniei temporale colective, era oarecum necesară o astfel de experiență pandemică. Motivul? Trezirea conștiinței colective, sau cel puțin o parte din ea. Personal, nu sunt de acord c-o astfel de abordare forțată, dar hei, cine sunt eu să mă interpun în fața voinței colective? Poate că Sistemul ne adusese într-o stare de amorțeală și indiferență atât de mare, încât, pentru marea majoritate a oamenilor, erau necesare niște mini-șocuri pentru a se trezi la adevăr, dincolo de iluziile vieții cotidiene. Doar Dumnezeu cunoaște Planul complet, deci n-are rost să ne agităm. Any ways…

Știm deja de la mulți mediumi consacrați, că linia temporală a Înălțării a fost securizată prin intermediul Dispenselor Divine. Acum, că nu toată lumea va alege această linie temporală, este partea a doua. Aproximativ 60% din totalul populației actuale va alege la nivel de suflet să rămână pe această linie temporală a Înălțării. Restul de 40% vor alege alte planuri de existență conform rezonanței și contractelor lor de suflet. Sigur, cifrele se pot schimba, deoarece fiecare ființă este înzestrată cu liber arbitru și poate decide oricând o direcție nouă de evoluție. În sfârșit, este treaba fiecărui suflet ce vrea să experimenteze. Cert este că multe suflete vor decide să părăsească (conștient sau inconștient) planul Pământului. Inclusiv Fondatorii (prin Sal Rachele, “Pământul Se Trezește: Profeții 2012-2030”) au spus încă de prin anii 2000, c-o bună parte din sufletele cantonate pe Pământ, vor părăsi planul terestru prin cedarea sistemului imunitar, deoarece nu se vor adapta la noile frecvențe cosmice. Vă sună cunoscut? Însă întrebarea este alta? Au aflat și “întunecații” de aceste preziceri? Cu siguranță!

Știm deja că această “plandemie” a fost planificată, doar că, de câte ori ne-au trecut informații ciudate pe la ureche, fie le-am etichetat ca simple conspirații, fie le-am ignorat, din simplul motiv că noi oamenii de rând, mai avem și-o viață de trăit. Acum pe bune, cine avea timp să se intereseze de Event 201, de Word Economic Forum sau de cărțile profetice ale lui Klaus Schwab, fanul numărul 1 al Resetului Global? Interesant este că aceste spirite arhonice camuflate în umanoizi, au acces la toate informațiile care circulă în spațiul public, din simplul motiv că trusturile și canalele media sunt deținute și controlate de către ocultă. Nimic nu le scapă! Totuși, de ce ar grăbi acest proces al “Apocalipsei”, care în realitate nu este altceva decât o trecere pe un alt spectru vibrațional electromagnetic, așa cum a dovedit și Alexander Chizhevsky încă din 1920. Nu era mai simplu ca oculta să aștepte acest ciclu cosmic solar să se desfășoare natural, fără să forțeze lucrurile? Iată o dilemă interesantă! De ce i-a mâncat în cur?

Și acum, informația bombă! Conform unei echipe de Remote View din cadrul proiectului Far Sight, CV-19 ar fi fost eliberat din laboratoarele Wuhan mai devreme de termen, de către Alianță, pentru a împiedica perfecționarea acestui virus ca și armă biologică. CV-19 se vroia un fel de „cununa creației” din categoria c0r0nelor de mărime femto (mai mic decât nano), cu peste 300 și ceva de coduri de execuție/gene, iar programul plandemic era preconizat pentru 2020/2021, odată cu Ciclul Solar 25. Cei din Alianță au eliberat „virusul mortal” înainte de-a deveni complet operațional și la capacitate maximă. Altfel, cine știe, poate chiar am fi trăit Apocalipsa! Știți că planul a fost prestabilit de către WEF prin programare predictivă, iar scenariul urma să fie mult mai sumbru. Alianța a intervenit atât cât să nu afecteze Liberul Arbitru colectiv, împiedicând în același timp un scenariu apocaliptic. Aproape jumătate dintre sufletele întrupate în această linie temporală au cerut o schimbare pentru a declanșa Marea Trezire. Oculta știa acest lucru, de aceea au vrut să suprapună peste Marea Trezire, Marea Resetare, pentru a face pur și simplu praf conștiința colectivă a oamenilor. Vă dați seama că în cazul unei catastrofe de acest nivel, îți luai adio de la raftul cu cărți New Age. Cel puțin pentru încă o perioadă bună de timp. În felul acesta, CV-19 a devenit doar un vector de schimbare la o magnitudine mult mai mică, un vector prin care noi, acum, vedem adevărata față a Sistemului draconian.

Poate vă întrebați care este diferența dintre Marea Trezire și Marea Resetare? Marea Trezire este un fenomen organic, de triere vibrațională, pentru a nu interfera cu procesele evolutive naturale. Este un fenomen cosmic, ciclic, descris de multe alte civilizații antice. Astfel, sufletele sunt triate conform propriului lor nivel de conștiință și translocate pe diferite planete sau planuri existențiale, de unde își pot continua evoluția în funcție de stadiul spiritual actual. În schimb, Marele Reset este doar o imitație forțată, o triere falsă, suprapusă peste adevăratul proces de Înălțare. În felul acesta, arhonii mențin frecvența joasă la nivel colectiv, prin diferite tehnologii și arte negre, păcălind sufletele într-o roată a reîncarnărilor hamsteriene. Este cel mai sigur mod de-a trăi pe cârca altora. De aceea ei fac tot posibilul să blocheze această trecere într-o lume nouă, iar în disperarea lor, vor arunca în joc o mulțime de iluzii și capcane salvatoare. Nu uitați, puteți cădea foarte ușor în capcana unei lumini artificiale. Însă rețineți un lucru important. Nimeni nu vă poate salva de voi înșivă! Ascultați-vă sufletul, căci aceasta este legătura directă cu Dumnezeu!

Articolul precedentRevista COSMOS Nr. 170 – Octombrie 2021
Articolul următorSe pregătește Marele Final?
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
4.1 28 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

16 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Cristian

Foarte bun….corect…materialul ! PS : Sigur ,noi, din pozitia noastra, nu vedem tot puzel-lul, dar daca vedem corect o portiune…e bine…

Ecaterina

Este bine să fi informat ! Mulțumesc !

Antonela

Foarte bine punctat. Unde pot citi mai mult despre momentul declanșator al Marii Treziri?

Daniel

Nicaieri,relatia e personala! Cauta semne ,emotii,trairi! Prima data trebuie sa crezi,restul se va desfasura in fata ta! Aminteste-ti ca nu vei vedea cateodata ce vrei tu,ci ceea ce iti trebuie sa vezi la momentul respectiv!

Solcan andreea

Buna ziua! De obicei , din ce am citit pana acum, te trezesti dupa ce viata te incearca cu ceva nasol, greu .. o boala la tine sau la cei din jur … atunci apare o trezire , si de fapt ar trebui sa o vezi ca pe o binecuvantare .. iti dau un ex: copilul meu a avut autism, acum 2 ani am aflat , totul mergea ca pe roate in viata noastra cand bum , ne a lovit unde ne doare mai tare . Eram terminati , am crezut ca am fost blestemati , cu ce am gresit ne intrebam etc. Dar acum stim ca de fapt am fost binecuvantati cu aceasta incercare deoarece am inteles ce e de faot boala – un dezechilibru , un blocaj . Am cautat si am schimbat tot stilul de viata , de nutritie( ca sa poti avea inaltare in primul rand ai nevoie de o dieta raw ci fructe si plante , nu cu carne, zahar si ce mai este .Copilul meu acum e awaken , ca de fapt autismul e o boala si trebuie tratata ca orice alta boala , la fel si cancerul este tratabil ( nutritie, scapi de blocaje emotinale ) . Si noi ne am schimbat foarte mult , parca vad cu totul altfel lucrurile , ce se intampla pe planeta asta .etc . Iti recomand sa o asculti pe Cristela Georgescu.,.pe dc Robert Morse ( este un doctor f.spiritual , trateaza altfel fiinta umana) . Sanatate !

Rodica

Ce fumați ???

Florin

Căutați Inelia Benz și Marius Ghidel pe YouTube și veți afla mai multe. Depinde de fiecare când renunță la posesii materiale cam 80% și la orgoliu 100%. Treptat nu brusc, dar fără întoarcere.

Mihaela Nely

O sa avem multe incercari, este doar inceputul dar, am speranta ca ne vom Inalta!

Neagu

Cred ca o resetare este justificarea findca cine nea făcut a greșit cu ceva ,sintem prea războinici și rai.

Fagarasanu Sanda

As dori sa stiu mai mult . Unde gasesc revista sau alte informatii . As prefera informatii pe hartie ca sa pot diseca si sublinia .

remus

Resetarea ține de repetarea istoriei. Trezirea ține de ieșirea din această repetare a istoriei.

Maria

Bine venit! 7

Sorin Radu

Cine sunt eu să îmi dau cu părerea. Sunt un simplu și umil credincios. Cred în puterea divină, cred în Tatăl și în Fiul, căci numai prin credință putem aduce lumina în sufletele noastre. Amin.

MARIUS-ADRIAN CREȚU

MESAJUL LUI IISUS-CHRISTOS SANANDA DE PAȘTE
17 APRILIE 2008

Medium: Cornel Nicula(Cornel Contescu)
Titlul acestei pagini este foarte sugestiv. A călători
prin timp presupune a culege informaţii referitoare la
evenimente importante care s-au petrecut cândva, în
negura vremurilor. Mai înseamnă să ai contact vizual cu
lucruri întâmplate şi chiar cu Spiritul unei persoane din
altă epocă.
Deoarece ne aflăm înaintea sărbătorii Paştelui ortodox
avem pentru voi, dragi prieteni, o surpriză extraordinară.
Vă ofer un mesaj primit de la Iisus Christos, mesaj pe
care l-am accesat într-un contact avut zilele trecute.
Spiritul Lui Iisus a călătorit secol după secol, întrupându-se
acolo unde a fost necesară impulsionarea evoluţiei
spirituale a unei naţiuni sau a alteia. Acum este evident
că adevăratul Iisus se află în România, întrupat şi
observând oamenii din jurul său. Ca urmare consideraţi
că acest mesaj este ca un dialog între mine şi Spiritul
Iisus care l-a transmis:
”Bun găsit Fraţii mei şi Surorile Mele. Pacea Mea să
fie cu voi. Mă aflu de mulţi ani în această ţară, unde m-am
născut la fel ca şi voi. Poate o să vă miraţi, dar şi
acum ca şi în urmă cu 2000 şi ceva de ani M-am născut
la fel ca oricare om, legenda naşterii imaculate fiind
doar o păcăleală şi o trădare în acelaşi timp din partea
celor care pretind că-l slujesc pe Tatăl Ceresc. Că m-am
născut cu multă Lumină în mine, acest lucru da, este
adevărat. Însă orice om când se naşte, trupul său când
vine pe lume trebuie să respecte aceste legi ale
Creatorului, indiferent că sunteţi oricare dintre voi, ori
eu, ori Buddha Gautama, ori alt Maestru Spiritual. Sunt
câţiva zeci de ani de când am luat din nou viaţa într-un
trup, aici în România cum spuneţi voi ţării în care locuiţi
ca neam.
Am văzut atât de multe lucruri nedrepte care s-au
petrecut aici, dar şi în alte locuri din lume. Însă ceea ce
contează este voinţa de a merge mai departe, dacă voi
sunteţi hotărâţi să vă păstraţi credinţa moştenită de la
strămoşii voştri, să ajungeţi să aveţi atâta Lumină în
suflete încât să oferiţi din prea plinul vostru de Lumină
şi altor neamuri trăitoare pe Pământ. După cum vedeţi,
aveţi tot felul de necazuri şi greutăţi în viaţa voastră
zilnică, însă acestea în realitate, dacă priviţi bine
înăuntrul vostru, nu vă afectează trăirea şi concepţia
despre mine şi Dumnezeu Tatăl. Chiar dacă păreţi a fi
copleşiţi de aceste dificultăţi zilnice, energia voastră de
credinţă rămâne aceeaşi. Poate unii dintre voi vă
întrebaţi: dacă EU SUNT aici de câteva decenii, de ce nu
am apărut în lume? Amintiţi-vă că ce stă scris în Biblie
trebuie să se împlinească, există nişte termene pentru
fiecare pas al Revelaţiei, căci aceasta înseamnă în fapt
cuvântul Apocalipsă. Şi aşa cum se spune în cartea
aceasta sacră, dar pângărită zilnic de cei ce-şi spun
preoţi, numai atunci când Voi şti şi primi de la
Inteligenţa Infinită a Tatălui semnalul, doar atunci voi
Mă veţi cunoaşte în lume, în public cum se spune. Deşi
mulţi dintre voi cei care citiţi aceste cuvinte, m-aţi văzut
de atâtea ori în anumite locuri, nu m-aţi recunoscut, ori
alţii dintre voi au avut doar o vagă presimţire.
Paştele este o celebrare a Luminii, aceasta existând
dinainte de a avea eu viaţa în trup în Palestina-Iudeea.
Totuşi prin ceea ce am realizat eu atunci, am oferit
acestei sărbători o putere şi mai mare, căci vorbim
despre puterea Luminii, ale cărei secrete le veţi cunoaşte
prin intermediul acestei reviste. Învierea presupune să
aduni în fiinţa ta interioară multă Lumină, nu din cea
fizică, aşa cum o vedeţi voi de la Soare, ci Cunoaştere şi
Iubire. Aceasta înseamnă şi aceasta este Lumina – Iubire şi
Cunoaştere. Cu cât veţi şti mai mult în plan spiritual, cu
atât veţi aduna în voi mai multă Lumină şi vă veţi
apropia de Tatăl Ceresc. Iar corpurile voastre subtile
care alcătuiesc ceea ce voi numiţi aură se vor umple mai
mult cu energia Luminii şi veţi deveni mult mai
luminoşi, sănătoşi şi mai creatori. Nu costă nici un ban,
gândiţi-vă foarte bine la aceasta, nu vă costă nici un ban ca
să cunoaşteţi şi să iubiţi. Cunoaşterea din cărţi este
incompletă, pentru că foarte mulţi citesc sute de cărţi, în
speranţa că vor descoperi sâmburele Adevărului. Acesta
se află în voi şi dacă vă iubiţi pe voi înşivă suficient de
mult şi dacă îi veţi iubi pe semenii voştri ca pe voi,
atunci din această Iubire se naşte adevărata Cunoaştere.
Lăsaţi de-o parte orice invidie, orice supărare, orice
gelozie sau ranchiună, acestea sigur vă vor costa bani
dacă le veţi manifesta în continuare, căci ele vor produce
boală în voi, iar vindecarea bolii cere bani întotdeauna.
Nu urâţi, fiţi plini de compasiune, aceasta voiam Să spun
atunci când M-am referit să întoarceţi şi celălalt obraz.
Nu să-l întoarceţi la propriu, ci prin aceasta să înţelegeţi că
e vorba de compasiune.
Voi sunteţi vii, aveţi Lumina în voi, sunteţi un neam
deosebit faţă de toate celelalte, pentru că strămoşii voştri
au avut grijă să plaseze în moştenirea genetică a
neamului vostru acea configuraţie care peste timp se va
fi declanşat în foarte mulţi dintre voi, iar vremea aceea
este foarte aproape. Deşi sunt mulţi fii ai întunericului
care îşi bat joc de viaţa voastră şi care v-au păcălit atunci
când v-au promis şi i-aţi ales, lucrurile nu stau chiar rău.
Este suficient să vreţi să nu le mai acordaţi nici cea mai
mică importanţă şi atenţie şi construiţi-vă propria viaţă
prin Iubirea care naşte Cunoaşterea adevărată. Atunci
veţi vedea cum ceea ce doriţi va veni să se manifeste în
viaţa voastră, împlinindu-vă sufleteşte. Şi atunci veţi şti
că EU SUNT împreună cu toţi Maeştrii Luminii Tatălui Ceresc
suntem aici lângă voi şi vă ajutăm pe toţi. Nu vă mai
faceţi griji despre cum se vor întâmpla toate acestea, pur şi
simplu iubiţi şi tot ce veţi avea nevoie vă va fi dat. Căci
Tatăl Ceresc vede în adâncul fiecărui suflet şi preaplinul
Său se va revărsa pentru fiecare dintre voi. El iubeşte cu
adevărat pe toţi, cunoscuţi şi necunoscuţi.
Fiţi desăvârşiţi aşa cum este Tatăl, care este la fel
pentru toţi şi Îşi iubeşte toţi fiii, indiferent ce fac aceştia.
Acum, înaintea unei noi sărbători a Paştelui, chemaţi la
voi şi în voi Iubirea Adevărată şi dacă veţi face aceasta,
odată cu ea voi veni şi eu la voi şi printre voi. Învăţaţi-i
pe copiii voştri Iubirea Adevărată, dezinteresată pentru
ca viaţa voastră să fie plină de bucurii şi satisfacţii. Cu
cât veţi iubi astfel, cu atât mai repede Voi apare în lume.
Căci ceea ce este scris se va împlini aşa cum a fost
profeţit. Pacea Mea să fie cu voi toţi!
Paşte luminos şi plin de iubire!”
Revista Cosmos

Nicolae

Mulțumesc pentru oportunitate,materie informativa.

anghel ion

sau poate suntem intruntipar sau intro iluzie cine stie