Marte – Misterele unei civilizaţii dispărute – IV
© Corey A Ford / 123rf
Timp estimat de citire: 3 minute

Trauma din urmă cu câteva sute de mii sau milioane de ani, a dispariţiei marţienilor, a rămas stocată în ADN şi descendenţii lor pământeni poartă în zestrea lor genetică amintirea vagă a tragicului eveniment.

Civilizaţia noastră a atins un prin nivel tehnologic de 0,74 aşa cum au estimat oamenii de ştiinţă, înainte de a ajunge la nivelul de civilizaţie de gradul 1, conform Scalei Kardashev de clasificare a civilizaţiilor. Deci într-un fel mai avem de parcurs un 0,25 care poate lua ceva timp.

Dacă admitem că s-ar aplica regula de trei simplă şi dacă de asemenea considerăm perioada de 100 de ani adică secolul 20 ca perioadă de progres a omenirii, atunci nivelul de civilizaţie de gradul 1 îl vom atinge în 33 de ani de acum încolo. Eventual poate în 28-30 dacă vom depăşi actualele probleme majore cu care ne confruntăm în domeniul carburanţilor şi al resurselor planetare folosite.

Bogăţia de detalii existentă în interiorul societăţii umane este în realitate o reflecţie a ceea ce vine din interiorul nostru, al fiecăruia, pentru că indiferent dacă suntem conştienţi de asta sau nu, cu toţii contribuim la ceea ce se naşte şi se dezvoltă în interiorul societăţii.

Dacă noi suntem descendenţi, într-un anumit procent, ai civilizaţiei marţiene, rezultă că în conformitate cu aspectul social al lumii noastre, cândva pe Marte trebuie să fi existat ceva destul de asemănător.

Aici pe Pământ rezervorul genetic al speciei noastre este destul de amestecat, aşa cum au descoperit geneticienii în urma explorării hărţii genomului uman, şi la fel au transmis şi mediumii mesaje în acest sens primite de la entităţi celeste.

Şi atunci câţi dintre noi suntem acei urmaşi ai marţienilor?

Pentru că trebuie spus că majoritatea oamenilor au ADN orionian, siriusian şi pleiadean, cele trei categorii însumând cam 70% din totalul genetic. Restul de 30% se împarte între ADN-ul arcturian, vegan, marţian, liran şi reptilian.

Dacă lucrurile stau în felul acesta, atunci haideţi să vedem cum putem să-i identificăm pe cei care sunt printre noi ca descendenţi ai marţienilor. În primul rând vom considera elementul de bază care se reflectă în capacitatea de muncă.

SURSĂ123rf
Articolul precedentAvem oare un creier cuantic? – Undele Cerebrale (III)
Articolul următorMisterele Shamballei – Ordinul Templierilor (IV)
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile