Marte – misterul unei civilizaţii dispărute – V
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Spuneam în numărul trecut că foarte mulţi marţieni întrupaţi în pământeni au capacitatea cerebrală mare.

Pământul este o planetă a iubirii, aşa cum se spune în străvechi manuscrise  rămase chiar dinainte de a exista Atlantida.

Culoarea ei albastră este redată de existenţa apei în proporţie de aproximativ 70%, aşa cum s-a calculat în deceniile trecute de către oamenii de ştiinţă.

Spuneam în cursul acestui serial că tot oamenii de ştiinţă au stabilit că pe Marte a exista apă într-un procent de 19%. Dacă astăzi ştim că în corpul uman există apă în acelaşi procent ca cel de pe planetă, putem extrapola ideea că acest 19% de provenienţă marţiană s-ar regăsi în structura celor care au fost cândva marţieni şi printr-un concurs de împrejurări au ajuns aici pe Pământ. Desigur că acest procent de 19% nu-l vom considera ca fiind tot apă, cât mai degrabă fier, pentru că astrologic şi esoteric vorbind, astrului marţian i-a fost atribuit acest element fără de care nici calciul şi nici un alt element nu se poate fixa în corpul uman, în urma procesului digestiv.

Ciudat, nu-i aşa?

Următorul episod<< Marte – Misterele Unei Civilizaţii Dispărute – IV
Articolul precedentAvem oare un creier cuantic? – IV
Articolul următorMisterele Shamballei – V
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile