„Mărul din Eden” este un artefact extraterestru care conține codul genetic al Liberului Arbitru, cod ce putea fi introdus în oricare rasă evoluată sau avansată.

Ne vom ocupa în acest număr al Dosarelor de un subiect foarte vechi, dar pe cât de incitant, pe atât de controversat. Și veți vedea de ce. Și mai ales veți înțelege cum au fost preluat din străvechime până în ziua de azi, atât de greșit și de distorsionat, conceptele referitoare la miturile începutului omenirii. Pentru că în multe colțuri ale lumii există și la ora actuală oameni care cred că începuturile omenirii datează de vreo 6000 de ani de la Adam și Eva care au fost alungați din Grădina Edenului.

Să începem prin a ne duce către izvoarele mitologice, deoarece așa după cum se știe din sursele cunoscute, aparent – și veți vedea de ce spunem aparent – Grădina Edenului a fost plasată de către istorici și arheologi undeva între râurile vechii Mesopotamii, Tigru și Eufrat. Cu toate acestea, nu au fost descoperite vestigii în acest sens care să ateste că acolo a fost cândva Grădina Edenului. Chiar din începutul analizei noastre vom ridica următoarea chestiune spre analiză: nu și-a pus nimeni vreodată întrebarea de ce Grădina Edenului era în vechea Mesopotamia, Irakul de azi, dar toate relatările biblice în privința alungării din Rai sunt doar în aramaica veche??!!

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentEditorial – „Minotaurul” din labirint
Articolul următorComunicări dimensionale – Numerele din viața voastră
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 4 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Mariana Ungureanu

Superb articol,bravo pt dezvăluirea Adevărului! L am citit pe nerăsuflate!!!

Cernat Eugen

Acest razboi continua si astazi; furia cu care oculta se grabeste sa implementeze planurile satanice de control totalitar al omenirii pornind cu SUA, Europa dupa modelul chinezesc de credite sociale, vaccinuri, hrana toxica, controlul aerului si al apei, al climei, etc.