La vot

Iată un subiect simpatic la propunerea unui cititor, ținând cont că perturbările din plan politic pot influența lumescul și chiar și evoluția spirituală prin valuri karmice, disarmonie și exercitarea greșită a Liberului Arbitru.

Am adunat o listă cu cei care și-au exprimat intenția de a candida la alegerile prezidențiale din anul acesta. Știu că o bună parte din ei au fost respinși de către BEC pe post de semnături insuficiente, dar în orice caz, e bine de știut doarece unii dintre ei se pot întoarce peste alți patru ani.

Haideți să vedem un TOP al Nivelelor de Conștiință pe Scala Hawkins în ordine descrescătoare, de la mai mare la mai mic. Rețineți, aceasta este o medie, conștiința poate fluctua în funcție de evoluția fiecăruia și nu reprezintă un adevăr bătut în cuie.

Simplu spus, Conștiința reprezintă inteligența de a re-cunoaște de aici și expresia N-are pic de conștiință, adică nu are capacitatea de a recunoaște viața și nivele sale (lipsa conștientizării). Conștiința reprezentă de asemenea și calitatea trăirilor, a gândurilor și a faptelor unei ființe sau a unei… conștiințe.

Enjoy!

Liviu Pleşioanu – 390
Avram Iancu – 350
Mircea Diaconu – 325
Florentin Pandele – 310
Sebastian Popescu – 310
Viorica Dăncilă – 310
John Ion Banu – 300
Cătălin Berenghi – 300
Gheorghe Funar – 290
Ninel Peia – 280
Theodor Paleologu – 260
Alexandru Cumpănaşu – 250
Ramona-Ioana Bruynseels – 240
Dorin Dimitrie Stoichescu – 230
Dan Barna – 220
Kelemen Hunor – 210
Claudiu Crăciun – 200
Emanuel Onoriu – 200
Viorel Cataramă – 200
Bogdan Stanoevici – 190
Klaus Iohannis – 180
Miron Cozma – 180

P.S. Măsurătorile au fost realizate de către Andrei S. Grama prin intermediul ansei

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?