O reprezentare succintă a comuncării de tip Channeling, foarte asemăntoare Telepatiei. Se poate vedea în desen cum Sinele celor doi copii îşi transmit informaţii folosind un tunel nonlocal asemănător experimentelor din fizica cuantică.

Este o practică spirituală avansată care are cel puțin două ramificații generale: channeling de transă, conștient, și channeling pasiv, când informația este primită și transmisă la intervale diferite de timp.

Fie că ne place sau nu, mediumnitatea modernă (Channeling în engleză) este cea care a pus bazele spiritualității de tip New Age. Noțiuni și concepte ca „Legea lui Unu”, „5D” sau „Unitate în diversitate” și-au făcut treptat apariția în mentalul colectiv dând naștere unei lumi noi. Poate cea mai mare idee New Age introdusă prin intermediul practicii de channeling este noțiunea de Conștiință Cosmică. Toată terminologia modernă spirituală pe care o întâlnim din ce în ce mai mult, a fost transmisă prin intermediul comunicărilor dimensionale cu alte ființe din galaxie sau versiuni ale Sinelor noastre din alte linii temporale. Deja literatura de acest gen începe să fie covârșitoare.

Există însă o reticență destul de mare atunci când vine vorba de mediumnitate și channeling.

Spiritismul, de exemplu, a căpătat o conotație destul de negativă, fiind asociat chiar și cu magia neagră, cu toate că oamenii în general își doresc să fie în contact cu sufletele celor dragi care au părăsit planul fizic. E o chestie firească. Oricine poate invoca prezența unui ghid spiritual, al unui maestru înălțat sau chiar și al unui animal. Surprinzător, nu sunt chiar atât de mulți șarlatani pe cât ați crede. Pur și simplu mediumnitatea are nivelele sale de măiestrie (ca orice altceva) iar multe dintre mesajele „canalizate” sunt de slabă calitate, creând astfel impresia de un fake pe bani. Există chiar și „mediumi” care fac channeling cu propria lor minte, printr-o formă de dedublare a personalității, crezând astfel că există o ființă sau entitate separată de ei.

Ați intuit bine, oricine poate să facă (în potențial) channeling.

Este o formă de comunicare universală, care a fost practicată, inclusiv, de către marii savanți ai umanității. Ați auzit de multe ori expresia, „eu am fost doar cel care a primit informația”. Un channeling de calitate este foarte greu de realizat. Persoana trebuie să deosebească informația subiectivă de cea primită din exterior, are nevoie de o terminologie bogată pentru a decodifica și exprima ceea ce primește într-un limbaj cunoscut, capacitate mare de concentrare, discernământ și o educație bună a ego-ului pentru a nu interfera cu mesajul original primit. Este o practică spirituală avansată care are cel puțin două ramificații generale: channeling de transă, conștient, și channeling pasiv, când informația este primită și transmisă la intervale diferite de timp.

Există însă și o categorie de channeling mai puțin cunoscută și mai periculoasă, deoarece este cameleonică. Această formă de mediumnitate este simulată cu ajutorul electronicelor și a programelor de inteligență artificială prin impersonalizarea unor mesaje, cu ajutorul tehnologiilor voice-to-skull (V2K, V2S), influențare neuronală de la distanță (RNM) sau „vocea lui Dumnezeu” cum se mai numește în popor. Benzile de frecvență nu sunt neapărat nocive în sine, ci pachetele de date care se pot transmite prin intermediul lor. Ați auzit deja de bine-cunoscutele arme psihotronice și această aversiune împotriva unor tehnologii ca 5G sau HAARP. Nu vom discuta acum despre aceste tehnologii, cert e că această informație artificială cauzează multă confuzie și o paradigmă de trezire spirituală falsă. De aceea foarte mulți oameni spirituali au căpătat o aversiune față de channeling, pentru că simt intuitiv că ceva nu e în regulă.

Cum depistăm un mesaj autentic de unul fals?

În principiu prin simțire și discernământ. Dacă nu rezonați sau dacă observați cuvinte și idei repetitive, mesaje care nu spun nimic concret, pur și simplu repetă aceeași informație la nesfârșit, în general e un “canal” de slabă calitate. Sigur, nu trebuie judecat mesagerul ci mesajul. Poate să fie inclusiv un medium începător care de-abia își deschide „conductele” de comunicare. Există și mesaje insidioase, ale “luminii” false, de genul totul este bine, nu vă faceți griji, veți fi salvați de entitatea x sau y. Puteți fi chiar voi păcăliți de astfel de entități deghizate sau ghizi de lumină falsă care par să aibă răspunsuri extrem de vagi la marile probleme ale umanității, de genul „lumină și iubire”. Cea mai simplă modalitate de a detecta un mesaj este prin trăire și noutățile pe care le transmite. O ființă binevoitoare nu va încerca niciodată să manipuleze sau să păcălească pentru exercitarea greșită a liberului arbitru și veți simți asta imediat. De aceea fiți foarte atenți la ENERGIA care este transmisă din spatele cuvintelor și vibrația celui care transmite mesajul.

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
ionascu luigi

_materia este gindirea solidificata a lui dumnezeu..totul este gindire iar la nivelul vietii organice exista stiinta de gindire concreta realista numita chimie si biochimie.. _archaicxn