O reprezentare succintă a comuncării de tip Channeling, foarte asemăntoare Telepatiei. Se poate vedea în desen cum Sinele celor doi copii îşi transmit informaţii folosind un tunel nonlocal asemănător experimentelor din fizica cuantică.
Timp estimat de citire: 5 minute

Sal Rachele confirmă un număr de aproximativ 150 de mediumi români activi, pe diferite nivele de evoluție.

În această parte a doua vă prezint o listă cu unii dintre cei mai cunoscuți și activi mediumi la nivel mondial. Vom măsura nivelul de Adevăr Divin al mesajelor transmise și vom dezbate specificul fiecăruia.

Vă prezint câțiva mediumi cunoscuți pe plan mondial (cât și din România) și nivelul de Adevăr Divin la care calibrează mesajele lor (conform măsurătorilor mele) atât pe cale intuitivă cât și din punct de vedere logic, prin corelarea informațiilor. Sunt sigur că există și alții, dar pe aceștia îi urmăresc personal și în general au informații bune.

Materialul lui Ra – Legea lui Unu

Este un compendiu metafizic și un experiment de „transă telepatică calibrată” (așa cum o numesc autorii) bine pus la punct prin metode științifice, transmis și rafinat pe o perioadă de 20 de ani. Echipa de cercetători (Carla Rueckert, Don Elkins, și Jim McCarty) au transmis și canalizat entitatea numită Ra, un „complex al memoriei sociale”. Sunt sute de sesiuni de channeling publicate în 5 volume. Sunt gratuite, le puteți căuta pe internet și sunt traduse în limba română. Legea lui Unu calibrează la 75% Adevăr Divin și este folosit adeseori ca material de referință de către „insideri” cunoscuți precum Corey Goode sau autori New Age ca David Willcock. Găsiți informații cam despre orice. Istoria reală a Pământului, evoluție spirituală, civilizațiile ET, cosmologie sau ascensiune.

Neale Donald Walsh – Conversații cu Dumnezeu

Autorul acestor minunate cărți, a practicat după părerea mea, o formă de channeling cu Sinele său mai înalt sau cu un ghid spiritual pe care l-a perceput ca fiind „Dumnezeu”. Înțelepciunea din cărțile sale calibrează la 80% Adevăr Divin. Aproape că nu există om dedicat spiritualității care să nu fi auzit de aceste cărți. Personal, mi-au schimbat viața încă de la 16 an. Inclusiv autorul, Neale, are o înfățișare foarte aproape de arhetipul unui Dumnezeu laic, având un nivel de conștiință pe scala Hawkins (la momentul actual) de 425 (Înțelepciune și Înțelegere). Menționez că Neale Donald nu este un medium în sensul clasic al cuvântului, dar cărțile lui conțin informație spirituală de valoare înaltă pe înțelesul tuturor (vezi partea I, Channeling pasiv).

Barbara Marciniak – Mesaje de la Pleiadieni

Este un medium de transă, adică face channeling în timp real. Mesajele Pleiadeenilor calibrează la 70% Adevăr Divin, ceea ce nu e rău deloc. Mesajele sunt concentrate în jurul moștenirii Anunnakiene și a influențelor nefaste asupra civilizației noastre din trecut și până în prezent. Informațiile după părerea mea sunt bune, dar un pic cam dure și ușor pesimiste (sau foarte realiste, depinde). Linia temporală dominantă prezisă de către acest grup de Pleiadeeni este una destul de „grea” pentru Lucrătorii în Lumină. Informațiile sunt pertinente pentru ceea ce trăim în prezent, doar că nu se vorbește despre ajutorul imens pe care îl primim de la alte grupuri de ființe din afară Pământului sau din Shamballa. Nivelul de conștiință a lui Barbara calibrează în prezent la 400 pe scala Hawkins la nivel de Înțelepciune. Energia ei este una destul de frumoasă și pătrunzătoare. Are cunoștințe de astrologie și oferă sfaturi bune pentru a traversa aceste vremuri.

Lee Carroll – Kryon

Este un grup de ființe din Serviciul Magnetic (Magnetic Service). Sună un pic amuzant, dar în realitate este vorba de o entitate de tip arhanghel care se ocupă cu îngrijirea câmpului eteric al planetei Gaia. Tot ce înseamnă celebrele Ley Lines, rețelele și meridianele energetice ale planetei cât și influențele asupra ADN-ului nostru. Sunt mai mulți mediumi care fac channeling cu această entitate, dar Lee Carroll se descurcă cel mai bine, probabil datorită meseriei sale de inginer și om de știință. Energia lui Kryon este una extrem de optimistă, religioasă dar și științifică. Nivelul de Adevăr Divin calibrează la 60%. Veți zice că este destul de puțin și vă spun imediat de ce. Nu cred că în spate este vorba de o deturnare PsyOP a canalului de comunicare, având în vedere că Lee Carroll canalizează această conștiință încă din ani 80 și se „cunosc” destul de bine. Predicțiile sale sunt foarte generale și uneori vagi. Kyron nu vorbește aproape deloc de influențele nefaste asupra civilizației noastre din partea facțiunilor negative ET. Dacă Pleiadeenii lui Barbara omit influențele benefice, Kryon omite influențele nefaste, probabil pentru că vrea să ofere o perspectivă pur optimistă a viitorului. În orice caz, recomand, măcar să vă faceți o idee.

Derryl Anka – Bashar

Poate printre cele mai longevive prietenii mediumnice ca să zic așa, Derryl Anka transmite mesaje de la Bashar de aproape 40 de ani! Conform lui Derryl Anka, Bashar este un fel de Sine personal „venit” din viitor care face parte din grupul de conștiințe Essassani. Acest grup de suflete sunt o rasă hibridizată umană în combinație cu celebrii Cenușii din Orion. Filozofia de viață transmisă de Bashar este una foarte simplă și practică, iar mesajele calibrează la 70% Adevăr Divin abordând aproape toate subiectele posibile. Tehnologie, ET și UFO, geometrie sacră, vindecare, fenomene paranormale, schimbările planetare și multe alte subiecte. Merge să aruncați un ochi.

Sal Rachele – Fondatorii

Pe Sal l-am întâlnit personal și am colaborat împreună la două proiecte spirituale, inclusiv la publicarea ultimei sale cărți în limba română, Misterul Timpului pe care o puteți comanda pe internet. Vine foarte des în România. Are o energie pacifistă, este nativ Gemeni și comunică super eficient. Mesajele sale de la Fondatori calibrează la 85-90% Adevăr Divin! Are un nivel de conștiință pe scala Hawkins între 450 și 500 (Iubire). Din ceea ce cunosc la ora actuală, cred că este cel mai „clar” medium din lume, deci informațiile sale sunt foarte puțin denaturate de filtrul personal. Fondatorii sunt considerați Dumnezei Creatori și se ocupă cu orânduirea acestui Univers fiind responsabili de evoluția celor două ramuri genealogice predominante în această galaxie: felinoidele și carianele. Nu vom intra acum în detalii deoarece este un subiect vast. Sal Rachele reușește să se conecteze și cu alte grupuri de ființe cum ar fi Arcturienii, Confederația Galactică sau Iisus Sananda. Are deja 6 cărți publicate în limba română și vi le recomand din toată inima.

BONUS: Iacă am ajuns și la România, să nu spuneți că neglijez țara noastră. Sal Rachele confirmă un număr de aproximativ 150 de mediumi români activi, pe diferite nivele de evoluție. Din punctul meu de vedere, primii pe listă ar fi Remer Ra și Contele Incappucciato. Remer Ra primește mesaje de la Pleiadeeni și Zamolxe cu o acuratețe de 80% Adevăr Divin. Dacă nu mă înșel, Remer Ra a re-adus înapoi Legile Belagine „dictate” de către Zamolxe și Arborele Vieții Dacic, mult mai „stufos” și mai actualizat decât cel evreiesc.

Un alt medium de calitate este Contele Incappucciato (coleg cu mine la revistă), mesajele sale calibrând la 80-85% Adevăr Divin. Pe pagina revistei Cosmos la secțiunea Channeling, găsiți zeci și sute de mesaje de la Pleiadeeni, aceiași Fondatori a lui Sal Rachele, Arcturieni, Stră-Bunii (Primii Oameni) și nu în ultimul rând, Zamolxe. Contele a fost invitat și de Cristian Brancu la câteva emisiuni TV, unde a adus informații despre Mădălina Manole și mama Danielei Gyiorfi, informații adevărate dar care au stârnit, evident, controverse. Ce bine ar fi dacă autoritățile de la noi ar lucra cu astfel de mediumi! Sau poate lucrează deja, dar unele adevăruri nu trebuie știute niciodată…

Articolul precedentMisterele chipului uman – Interviu cu Suada Agachi
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 155 – Iulie 2020
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile