Timp estimat de citire: 4 minute

Cel mai bun antidot împotriva acestui coronavirus este să lăsați în urmă tot ce este vechi, tot ce nu mai servește sufletului și evoluției.

La cererea unor persoane de pe “Feisbuc” am efectuat câteva măsurători radiestezice asupra coronavirsului, acest nume ușor hilar cu aromă de bere. Mi s-a părut interesantă ideea și am acceptat. Nu e pe bază de frică, e pe bază de precauție și cunoaștere. Voi exprima nivelul de adevăr în procente, așadar să purcedem.

 • Este un virus creat în laborator? – 60%
 • Acest virus provine de la lilieci? – 40%
 • Este un virus modificat genetic? – 90%
 • S-a răspândit din orașul Wuhan, China? – 90/95%
 • Este oculta mondială implicată în crearea acestui virus? – 80%
 • A fost acest virus scăpat din laborator în mod intenționat? – 70%
 • Are acest virus scopul de a defăima China? – 60%
 • Scopul acestui virus este de a altera ADN-ul uman? – 80%
 • Are ca scop blocarea energiei kundalini? – 90%
 • Există ființe non-terestre răuvoitoare implicate în crearea acestui virus? – 70%
 • Există civilizații benefice din afara Pământului implicate în stoparea acestui virus? – 85%
 • De la 1 la 10 cât de periculos este acest virus? – 6

Poate unele măsurători vi se par contradictorii sau trase de păr, dar vă explic imediat de ce este așa. În primul rând lucrurile nu sunt chiar atât de simple cum par la prima vedere, în sensul că există mai mulți vectori de dinamică și multe alte variabile. Observați că primele două întrebări sunt interconectate și însumează 100%, ceea ce arată că virusul a fost extras/experimentat (și) pe lilieci. O sincronicitate interesantă, având în vedere că liliacul ca și simbolistică totemică nu pare foarte prietenos, cu toate că sunt niște creaturi devotate și chiar simpatice. Foarte multe specii trăiesc în colonii de până la 1 milion de membrii, la fel ca și omul, de aceea pot răspândi boli relativ ușor. Liliacul inspiră frică și are o poziție ciudată, nefirească. E cu capul în jos. În esoterism, liliacul simbolizează schimbări mari, renaștere și potențial nerealizat. Reprezintă camuflaj, întuneric, iluzie, lumea de dincolo, dar și intuiție, clarauz, abilitatea de a acționa invizibil. Amintiți-vă de personajul Batman (Omul Liliac) din celebrele benzi desenate.

La întrebarea “A fost acest virus scăpat din laborator în mod intenționat?” am fost chiar și eu surprins de acest 70%. Apăi ori a fost eliberat intenționat, ori nu a fost? E bine, dacă ar fi să facem un exercițiu de “remote viewing” putem observa că laboratorul este unul “compartimentalizat” iar personalul angajat este împărțit pe nivele. Majoritatea angajaților își fac meseria ca oameni de știință și atât, fiecare în funcție de propria specialitate. Nu e ca și cum stau cu toții într-o cameră și se urmăresc reciproc. “Ahaa! Ce faci cu eprubeta aia? De ce ai băgat-o în buzunar? Ete mă duc la piață în Wuhan să cumpăr niște carne de liliac.” Deci treaba nu e chiar atât de simplă. E posibil să fie un “inside job”, o lovitură din interior realizată în mod conștient fără acordul personalului. Chiar dacă ar fi fost o “defecțiune tehnică”, nu cred că managementul ar recunoaște așa ceva având în vedere că laboratorul este certificat BSL-4, adică ultimul standard de securitate și siguranță în biocontaminanți. Cine lucrează în domeniul securității informaționale știe că cele mai eficiente lovituri sunt cele din interior.

O altă întrebare care mi-a atras atenția în mod special a fost motivul principal al acestui virus. Am fost nevoit să apelez la tarot, deoarece simțeam că lipsește ceva din ecuație. Motivul? Blocarea energiei kundalini. Sigur că în urma acestui biohazard profită și alți “vulturi”, inclusiv la nivel politic, dar motivul real este blocarea abilităților spirituale, probabil ceva legat de Ascensiune. Dacă punem cap la cap informațiile de tip “Disclosure” ideea nu mai pare chiar așa trasă de păr. Energia kundalini nu este ceva mistic, este un proces biomecanic cranio-sacral responsabil cu deschiderea canalelor de percepție subtilă și reglarea funcțiilor sexuale. Blocarea sau pierderea energiei kundalini (lichidul cerebrospinal) producere depresie clinică, sterilitate și scade sistemul imunitar. Aici e vorba atât de echilibrarea interioară a polarităților feminin/masculin cât și de conexiunea dintre o femeie și un bărbat. Dacă se alterează acest segment de ADN vom fi nevoiți pe viitor să ne reproducem prin însămânțare artificială și intervenție genetică. Personal, deja observ din ce în ce mai multe cazuri de sterilitate la persoane relativ tinere. Aici e vorba de un efect de piezoelectricitate, un Foc Viu, biologic, care se produce în timpul conexiunii dintre o femeie și un bărbat și care nu poate fi înlocuit pe cale artificială. Să mă ierte Dumnezeu, vorba aia, dar iar mă duc cu gândul la agende conspiraționiste.

Cum ne protejăm?

Nu vreau să vă dezamăgesc, dar spălatul pe mâini și izolarea nu vor ajuta chiar atât de mult pe cât credem. Știu, vă faceți provizii și vă închideți în casă. Ce faceți când vi se termină proviziile? Ieșiți la vânătoare? Hai să fim serioși. Sistemul imunitar și sănătatea e un fel de cocktail multidimensional și nu ține doar de aspectul biologic. E vorba despre schimbarea unei paradigme în propriile credințe și atitudine față de viață, la felul cum vedem și ne raportăm la realitate. Priviți simbolistica liliacului. Inclusiv în tradiția asiatică, liliacul este un simbol al fericirii. Fericirea, lumina interioară, purificarea, iubirea, sunt cele mai bune antidoturi. Vorbim de o întreagă fizică aici, despre care vom vorbi cu altă ocazie. Stările înalte de conștiință reconfigurează structura eterică a corpului imprimând în celule o geometrie care nu permite amestecul cu alte forme de viață dizarmonice. E ca și cum aveți un puzzle și vreți să introduceți o piesă “străină” dar nu mai are loc pentru că modelul este complet și întreg. Cel mai bun antidot împotriva acestui virus este să lăsați în urmă tot ce este vechi, tot ce nu mai servește sufletului și evoluției. Sistemul n-are nicio putere să vă salveze și asta se va vedea din ce în ce mai mult în viitor. Bucurați-vă de schimbările care se petrec, conectați-vă cu propria intuiție și percepție și invitați miracolele în viața voastră.

O să închei cu un clișeu care funcționează întotdeauna. Doar iubirea e reală.

Gânduri?

http://goldenmean.info/kundalini/kundalin.html

VIADESPRE KUNDALINI
Articolul precedentRevista COSMOS Nr. 151 – Februarie 2020
Articolul următorGreatest Site to meet up with Women Via the internet – How come You Must Make use of Social Networking in order to meet Women
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

13 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
MM
MM
2 ani în urmă

Andrei a punctat bine și la obiect! Trebuie să luăm în calcul chiar denumirea acestui virus corona…..adică Coroana sau Sahasrara,care este chakra creștetului capului! Această chakră are ca provocare spirituală:speranța și încrederea,conștiința spirituală,căutări și întrebări spirituale de genul: care este scopul încarnării mele? Ce este adevărul?Care este semnificația esenței vieții? Oare o pot găsi?
Această chakră blocată duce la ratarea de a auzi și răspunde la astfel de întrebări,ducând la anxietate si depresie!
Se dorește controlul maselor,supunere oarbă,dezinformarea,
obstrucționarea,
falsificarea invidualității ca ființă spirituală și impunerea religiozității!
Andrei S.Grama propun să mai faci o măsurătoare la întrebarea următoare: virusul a scăpat din laborator mult mai devreme de cât era programat?
S-ar putea să avem o surpriză….răul pe care îl percepe omul, să fie mult mai mic decât ceea ce ni se pregătea!
Cineva acolo sus ne iubește! Și noi suntem conectați cu Sursa! Această forță a devansat planurile puterii oculte!
Nu m- ar mira să ” dispară” această postare! Distribuiți în număr cât mai mare!

Dane
Dane
2 ani în urmă

100% adevar. Cu respect , maestre

Gogu
Gogu
2 ani în urmă

“Aici e vorba atât de echilibrarea interioară a polarităților feminin/masculin cât și de conexiunea dintre o femeie și un bărbat. Dacă se alterează acest segment de ADN vom fi nevoiți pe viitor să ne reproducem prin însămânțare artificială și intervenție genetică. Personal, deja observ din ce în ce mai multe cazuri de sterilitate la persoane relativ tinere.” Un mic comentariu la acest aspect. Procreerea prin metode artificiale este magie neagra. (magie neagra-impunerea vointei proprii impotriva vointei Divine). Infertilitatea din zilele noastre are legatura cu viata diabolica pe care cu totii trebuie sa recunoastem ca ne place. Diabolic din grecescul diabolos, a separa , a divide. Nimeni nu isi doreste o sa duca o viata religioasa, din latinescul religare , a lega strins inapoi repede, a reuni. Orice actiune are un scop si este insotita de placere. Scopul actiunii sexuale este procreerea, daca noi alegem sa feacem sex pentru placere facem un lucru diabolic. Daca mincam si bem nu pentru a ne hrani sau hidrata ci pentru placerea gustului atunci facem un lucru diabolic. Harap Alb a fost ajutat sa taie cele sapte capete ale balaurului (sa puna stapinire pe cele sapte chakre ale corpului) de sfarma piatra(energia sexuala) fomila si setila. Deci cine isi poate controla dorintele va avea tot ce isi doreste. In timpul actului sexual pentru procreere mai este nevoie si de interventia divinitatii. Daca noi procedam ca in povestea cu Petrica si lupul, avem toate sansele sa ne trezim in situatia lui Petrica, cind vrem sa procreem sa nu mai vina Divinitatea, pentru ca am dat nenumarate alarme false. Plantele se hranesc cu minerale, animalele cu plante, omul cu plante minerale si animale. Cu oameni cine se hraneste?

CA
CA
2 ani în urmă

Blocarea imunitatii(laic)…a energiei vitale etc…se va face nu prin intermediul virusului, care este o forma de gripa ce nu pune probleme,ci prin intermediul tratamentului pe care tot isteria-l va face usor de implementat…

Marcel Vasiliu
Marcel Vasiliu
2 ani în urmă

Asa este,vaccinul si obligarea vaccinarii.

Beinrohr Cristina
Beinrohr Cristina
2 ani în urmă

Am făcut abonament pt mama mea la aceasta revistă de aproape 2 luni! De ce nu o primește? Am sunat ați spus că verificați și nu ați mai răspuns! Va rog frumos să rezolvați această problemă!

Revista Cosmos
Admin
2 ani în urmă

Bună ziua. Noi trimitem revistele în fiecare lună, dar se poate să fie probleme și de la poștă.

Beinrohr Cristina
Beinrohr Cristina
2 ani în urmă

Am sa mergem sa verificam
.

Beinrohr Cristina
Beinrohr Cristina
2 ani în urmă

Mulțumesc pentru implicare.

Valdemar R.
Valdemar R.
1 an în urmă

Lipsește măcar o întrebare, ce ar merita ”radiesteziată”: ”Este acest virus creat de o (sau prin intermediul unei) Inteligență Artificială?”, cu implicații deosebite, etice și karmice, intra și/sau (extra)terestre…

COSMOS
Admin
1 an în urmă
Răspunde  Valdemar R.

Da. Are componente IA.

Valdemar
Valdemar
1 an în urmă

Bănuiam. O nuanță fundamentală: dacă acea IA a fost concepută (proiectată, materializată etc) pe fundament cosmic, e în regulă, însă altfel e bai… Fundament cosmic sau divin înseamnă succesiuni de legi numerice gen Numărul de Aur, Șirul lui Fibonacci, utilizate în “scrierea” programelor care au dus la acest IA. Însă din informațiile mele, nu cam e așa…

Popescu Gabriela
Popescu Gabriela
11 luni în urmă

Buna ziua,

Azi este o Zi Binecuvantata! Asa cum a fost si cea de ieri..Azi am aflat despre dvs. Citesc de mult cartile profesorului dr Dumitru Dulcan si ii urmaresc podcast-urile. Revista dvs este , pentru mine, un raspuns si un ajutor nepretuit. Inca o piesa completata in puzze-lul acesta mare al realitatii care se vede dar mai mult al celei care nu se vede. Am vazut si cateva informatii despre investigatiile care pot fi facute …Cu siguranta, ne vom cunoaste mai bine.
Mi-as dori mult un abonament al revistei

Multumesc
Gabriela Popescu