MĂSURĂTORI RADIESTEZICE Nano Coronavirus CV19
Poza este doar o impresie artistică

CV-19 un bio-robot nanometric hibrid, cu programe informaționale integrate în secvențele de ARN.

Am făcut câteva măsurători radiestezice să vedem pe unde se mai află fenomenul Coronița. La ora actuală, având în vedere că există multe date contradictorii și dezinformare, sursele clasice nu mai sunt suficiente. E mult mai simplu să te conectezi direct la Sursă, prin cuplare holografică sau ceea ce Einstein numea „acțiune înfricoșătoare de la distanță”. Tesla, Kozyrev, Tom Bearden sau Ervin Laszlo le-au botezat câmpuri de torsiune, iar în ezoterism poartă denumirea de Akasha sau Aether.

Spuneam în Martie că acest virusache va urca treptat în aproximativ 4 luni (vezi harta) de la Neutralitate spre Optimism Asta era prin Martie, 2020, articolul a fost publicat doar pe “Feisbuc”. După aproape 7 luni, virusache se află tot în zona de Neutralitate (270-280). De menționat că folosim aceste valori Hawkins ca simple repere. Teoretic am dat chix, însă practic, așa cum am menționat și în alte mesaje, există mai multe variabile și dinamici de manifestare. Nu uitați că facem parte dintr-un câmp morfogenetic, deci tehnic vorbind, noi co-creăm această realitate prin intermediul mentalului colectiv și al liberului arbitru. Unii dintre voi ați întrebat cum naiba un virus poate să calibreze la nivel de Bunăvoință și Optimism?

Nu vreau să vă fac capul calendar cu tot felul de cifre sau concepte, problema este dacă CV-19 a fost programat intenționat să afecteze persoanele care vibrează până la un anumit nivel de conștiință, SAU, are cursul lui evolutiv natural, după care se va armoniza în câmpul colectiv prin ceea ce numim ca fiind “imunizare de turmă”. Din relatările unor prieteni care au contactat virusul, se pare că într-adevăr, cei care vibrează dincolo de Bunăvoință și Optimism (vezi harta), au fost afectați puțin spre deloc. Practic cu cât nivelul de conștiință este mai elevat, cu atât șansele de a contacta CV-19 sunt mai mici. Vă aștept la secțiunea de comentarii pentru schimbul de idei.

DE NOTAT: Există unele informații cum că nu există virusuri sau viruși. Acest mesaj NU este despre a dovedi existența virusurilor. Deocamdată vom folosi un limbaj convențional.

Să revenim…

Există o proprietate interesantă legată de acest virus de care nu am ținut cont la momentul inițial al epidemiei și consider că este o informație vitală. Așa cum mi-au atras atenția unii cititori, acest virus are componente artificiale, informație care coroborează, evident, cu informațiile altor “insideri” din cadrul armatei. Rețineți o chestie, noi nu încercăm aici să găsim vinovați, noi încercăm să găsim adevărul. CV-19 este un virus atipic, asta e clar. Este un bio-robot nanometric hibrid, cu programe informaționale integrate în secvențele de ARN. Asta explică viteza și amploarea epidemiei, selectivitatea și letalitatea. Dacă mai țineți minte, pe o scară de la 1 la 10, l-am clasat ca putere la nivelul 6 (în prezent, a scăzut la nivelul 5,5). CV-19 are capacitatea de a analiza automat compoziția sângelui, frecvența radiantă a organismului uman, și pe baza acestor informații rulează diferite programe: analizează prezența unei boli cronice, vârstă, rasă sau haplogrup.

Țineți-vă bine!

Acest virus semi-artificial are capacitatea de a scana caracteristicile biologice de “joasă frecvență” cum ar fi emoțiile negative ale unei persoane, detectând astfel nivelul de conștiință morală sau “semnătura” energetică a unui individ. CV-19 se poate auto-replica prin intermediul inserării propriului ARN în celulele umane. Este capabil inclusiv să urmărească modificările și temperaturile sezoniere și să hiberneze în funcție de climă.Oameni buni și nebuni, acesta este nivelul de tehnologie la care am ajuns, acum și în viitor. Analfabetismul funcțional este deja de domeniul trecutului, în schimb, analfabetismul tehnologic va fi mult mai periculos. N-au fost niciodată mai multe războaie mondiale, ci unul singur, care continuă și astăzi, iar miza acestor conflicte scalare nu este mintea omului, ci sufletul său. Din punctul meu de vedere, tehnologia 5G nu a fost cauza virusului CV-19, dar a ajutat la răspândirea lui extrem de repede. E foarte posibil ca acest atac biologic să fie răspândit prin intermediul aerosolilor, iar nodurile de rețele 5G și EM să accelereze pulverizarea acestor naniți în atmosferă la nivel local.

Bun, ideea e cum ne protejăm?

Puteți să vă protejați cum considerați voi de cuviință, dar este important să rețineți următorul aspect. Am mai zis de nu știu câte ori. Nivelul de conștiință compozit al copiilor este în jurul valorii de 310 Hawkins, în primul rând datorită purității lor spirituale. Se explică de ce în general copiii și persoanele cu o moralitate spirituală ridicată nu prea sunt afectați de acest virus. Excludem aici contractele karmice. CV-19 este ineficient împotriva vibrațiilor de frecvență înaltă, adică a stărilor pozitive. Deși există o Alianță care luptă de partea binelui, ar fi de preferat să vă abțineți de la agresivitate, panică, disperare și frică. Imunitatea depinde în mod direct de starea psihică. Este vorba în primul rând de o pandemie psihogenă. Din păcate unii guvernanți și grupuri mass-media, cu sau fără știință, devin teroriști psihobiologici. Răspândirea fricii cauzează pierderea imunității în masă, ducând astfel la creșterea bolilor infecțioase, la ură, la criminalitate sau revolte în masă.

COMPAS-iunea este adevăratul nostru instrument moral de navigare în această realitate!

P.S. Știu, am folosit cuvinte cam deplasate (Coronița, virusache). Pentru mine, este o formă de a evita cenzura online și de a mă detașa de toată această dramă împinsă la extrem.

Articolul precedentNormal, paranormal sau spiritual?
Articolul următorNumeromantica – cele 4 Elemente
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Diana

Iubesc aceasta publicatie! Multumesc ca existati!

COSMOS

Binecuvântări!