© Google Maps

Un test cu ansa indică faptul că aplicarea simbolului “Floarea Vieții” pe harta României crește nivelul vibrațional (puterea) cu 20% iar dacă adăugăm culoarea aurie (“culoarea divinității”) ajungem la un 25%. E e ca și cum bagi mai mulți cărbuni!

Floarea Vieții calibrează ca simbol pe Scala Hawkins la nivel de Conștiință Pură și Sine (perspectiva lui Dumnezeu). Fiind un simbol universal, e oarecum normal să bată spre 90% Adevăr, în sensul că orice desen vei realiza se va încadra în acest tipar geometric. Chiar și o mâzgăleală s-ar încadra în acest Simbol al Vieții (deși nu pare) având în vedere că ceea ce vedeți în imagine e doar un plan 2D, deci limitat. Floarea vieții poate fi proiectată inclusiv holografic (3D) la nivelul conștiinței deci cu alte cuvinte e ca și cum treci de la HD la 4K.

Așadar când vă rugați și meditați pentru țărișoara noastră (ideea e să vină din suflet) folosiți Floarea Vieții suprapusă peste România. Folosiți imagine virtuală, fizică sau vizualizare mentală, ideea e să focalizați acolo cele mai înalte sentimente de iubire și bucurie.

Floarea Vieții este un Arhanghel.

Mulțumim Dl. Google pentru imaginea din satelit.

Articolul precedentRevista COSMOS Nr. 144 – Iulie 2019
Articolul următorŞtiri pe Sursă
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile