În prezent, în România, există o persoană care calibrează la nivel de Ființă Completă sau avatar, așa cum știți unii dintre voi.

Am urmărit de curiozitate reacțiile oamenilor la articolul „MĂSURĂTORI RADIESTEZICE – Prezidenţiale 2019” (publicat în luna octombrie) prin felul în care s-a răspândit în mediul online, atât pe pagina revistei cât şi prin unele grupuri de spiritualitate şi mi-am dat seama de o chestie. Deși fiecare om are acces la adevăr, nu toți vor să-l recunoască. Probabil de aceea se spune că „adevărul doare”. Din anumite puncte de vedere, trebuie să fii pregătit când serveşti celorlalți trăiri, mai ales dacă acele trăiri au potenţialul de a-i face conştienţi de o realitate spirituală.     

E totul bine şi frumos când scrii chestii New Age, Flower Power, plăcute la auz, dar când verifici pansamentul să vezi în ce stadiu se mai află rana, faci urât. Deodată dai din picioare şi ţipi ca din gură de şarpe, de parcă ar fi fost altcineva responsabil pentru propriile tale alegeri.     

Revenind la articolul cu nivele de conştiinţă ale candidaţilor, omeneşte vorbind, e dureros şi de neacceptat să vezi că cel care îţi reprezintă ţara în lume calibrează la nivel de Mândrie și Dispreț (180), adică practic se gândeşte doar la propria persoană. Vă sună cunoscut? Poate trăiți în casă cu astfel de oameni. E şi mai şocant să realizezi că președintele țării este la coada clasamentului şi totodată o reflexie a propriilor noastre decizii. Asta nu înseamnă că astfel de oameni nu merită compasiunea noastră. Nu înseamnă că nu ne putem ruga chiar și pentru ei. Întrebarea e, vor accepta să primească aşa ceva? Și de cât timp au nevoie? 

Au fost persoane care au semnalat că unele nivele de conştiinţă sunt umflate sau sunt prea mari. Un exemplu a fost Viorica Dăncilă care a intrat în turul doi, și care calibrează la nivel de Optimism și Bunăvoință (310). E un nivel bunicel, de om care începe să-și ia destinul în propriile mâini, dar pentru liniștea sufletească a unora, aceea valoare nu este deloc mare!

Poate veţi fi surpinşi să ştiţi că există oameni care pretind că sunt spirituali şi totuşi au nivele de conştiinţă chiar și mai joase. S-ar putea ca mulţi dintre cei care frecventaţi sau urmăriți anumiţi maeştri, mentori sau învăţători să fiţi în realitate cu mult înaintea lor.

Repet, nu facem întrecere și nici competiție, căci adevărata libertate constă în decizia omului de a evolua spiritual. Liberul Arbitru este un drept divin! Aşadar, am parcurs o listă cu nivelele unor maeştrii spirituali întrupați pentru a vedea într-adevăr ce înseamnă un nivel de conştiinţă elevat. Precizez că nu am măsurat învățătura lor (creștinism, buddhism, etc), ci pe ei ca spirite întrupate în oameni. Înainte să emiteți judecăți nefondate gândiți-vă că au avut misiuni specifice în perioade diferite ale timpului, iar unii dintre ei trăiesc în prezent. La final, v-am pregătit chiar și o măsurătoare surpriză!    

Măsurătorile sunt efectuate de Ființa Vie „Eu Sunt” (ca să fac și o glumă!) cu ajutorul unei anse de argint. De asemenea, vă invit pe pagina mea personală de Facebook pentru a participa la sesiuni de radiestezie Live.

Să vedem topul!

Osho – 400
Dalai Lama – 400
Sal Rachele – 410
Yogananda – 460
Richard Rudd – 470
Pitagora – 470
Yeshua – 490
Saint Germain – 500
Laozi – 520
Arsenie Boca – 540
Zamolxe – 540
Hermes Trismegistus – 540
Melchizedek – 540
Babaji – 540
Maria Magdalena – 550
Siddhartha Gautama – 600


P.S. În prezent, în România, există o persoană care calibrează la nivel de Ființă Completă (540) sau avatar, așa cum știți unii dintre voi. Nu-mi este permis încă să-i spun numele (să-l poreclim deocamdată „Iu Tzu”), e suficient să știți că își derulează menirea în București.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?