Timp estimat de citire: 3 minute

În prezent, în România, există o persoană care calibrează la nivel de Ființă Completă sau avatar, așa cum știți unii dintre voi.

Am urmărit de curiozitate reacțiile oamenilor la articolul “MĂSURĂTORI RADIESTEZICE – Prezidenţiale 2019” (publicat în luna Octombrie, 2019) prin felul în care s-a răspândit în mediul online, atât pe pagina revistei cât şi prin unele grupuri de spiritualitate şi mi-am dat seama de o chestie. Deși fiecare om are acces la adevăr, nu toți vor să-l recunoască. Probabil de aceea se spune că “adevărul doare”. Din anumite puncte de vedere, trebuie să fii pregătit când serveşti celorlalți trăiri, mai ales dacă acele trăiri au potenţialul de a-i face conştienţi de o realitate spirituală.     

E totul bine şi frumos când scrii chestii New Age, Flower Power, plăcute la auz, dar când verifici pansamentul să vezi în ce stadiu se mai află rana, faci urât. Deodată dai din picioare şi ţipi ca din gură de şarpe, de parcă ar fi fost altcineva responsabil pentru propriile tale alegeri.     

Revenind la articolul cu nivele de conştiinţă ale candidaţilor, omeneşte vorbind, e dureros şi de neacceptat să vezi că cel care îţi reprezintă ţara în lume calibrează la nivel de Mândrie și Dispreț (180), adică practic se gândeşte doar la propria persoană. Vă sună cunoscut? Poate trăiți în casă cu astfel de oameni. E şi mai şocant să realizezi că președintele țării este la coada clasamentului şi totodată o reflexie a propriilor noastre decizii. Asta nu înseamnă că astfel de oameni nu merită compasiunea noastră. Nu înseamnă că nu ne putem ruga chiar și pentru ei. Întrebarea e, vor accepta să primească aşa ceva? Și de cât timp au nevoie? 

Au fost persoane care au semnalat că unele nivele de conştiinţă sunt umflate sau sunt prea mari. Un exemplu a fost Viorica Dăncilă care a intrat în turul doi, și care calibrează la nivel de Optimism și Bunăvoință (310). E un nivel bunicel, de om care începe să-și ia destinul în propriile mâini, dar pentru liniștea sufletească a unora, aceea valoare nu este deloc mare!

Poate veţi fi surpinşi să ştiţi că există oameni care pretind că sunt spirituali şi totuşi au nivele de conştiinţă chiar și mai joase. S-ar putea ca mulţi dintre cei care frecventaţi sau urmăriți anumiţi maeştri, mentori sau învăţători să fiţi în realitate cu mult înaintea lor.

Repet, nu facem întrecere și nici competiție, căci adevărata libertate constă în decizia omului de a evolua spiritual. Liberul Arbitru este un drept divin! Aşadar, am parcurs o listă cu nivelele unor maeştrii spirituali întrupați pentru a vedea într-adevăr ce înseamnă un nivel de conştiinţă elevat.

IMPORTANT: Precizez că NU am măsurat învățătura lor (creștinism, buddhism, etc), ci pe ei ca spirite întrupate în oameni. Este nivelul lor de conștiință mediu, adică starea de zi cu zi, dincolo de nivelul maxim, care este mult mai mare. Înainte să emiteți judecăți nefondate gândiți-vă că au avut misiuni specifice în perioade diferite ale timpului, iar unii dintre ei trăiesc în prezent. La final, v-am pregătit chiar și o măsurătoare surpriză!    

Măsurătorile sunt efectuate de Ființa Vie “Eu Sunt” (ca să fac și o glumă!) cu ajutorul unei anse de argint. De asemenea, vă invit pe pagina mea personală de Facebook pentru a participa la sesiuni de radiestezie Live.

Să vedem topul:

Osho – 400
Dalai Lama – 400
Sal Rachele – 410
Yogananda – 460
Richard Rudd – 470
Pitagora – 470
Yeshua – 490
Saint Germain – 500
Laozi – 520
Arsenie Boca – 540
Zamolxe – 540
Hermes Trismegistus – 540
Melchizedek – 540
Babaji – 540
Maria Magdalena – 550
Siddhartha Gautama – 600


P.S. În prezent, în România, există o persoană care calibrează la nivel de Ființă Completă (540) sau avatar, așa cum știți unii dintre voi. Nu-mi este permis încă să-i spun numele (să-l poreclim deocamdată “Iu Tzu”), e suficient să știți că își derulează menirea în București.

Articolul precedentCultura Cucuteni – I
Articolul următorTranshumanismul și Comunitățile Spirituale – Noul Pământ
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
12 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Otilia
Otilia
1 an în urmă

D zeu sa ne binecuvânteze pe toți!
Namaste!

Isa
Isa
1 an în urmă

Dumnezeu sa e aibă în paza

Vero
Vero
1 an în urmă

Multumesc! ‍♀️

Ioana Elena Aurelia
Ioana Elena Aurelia
1 an în urmă

Mulțumesc frumos!

Gheonea
Gheonea
1 an în urmă

De ce sa fie secret… daca este!!
Poti sa mi spui dupa masuratorile tale, eu adriana gheonea din constanta la ce nivel ma aflu? Poti te rog sa masori pt mine?? Iar eu daca mi arati palmele tale o sa ti spun ce poti si incotro te indrepti!! Ce zici?

Estera
Estera
1 an în urmă

Este cumva vorba despre Ovidiu Dragoș Argeșanu?

Moca Nu
Moca Nu
1 an în urmă
Răspunde  Estera

Nu cred, e OK omu, dar nu e maestru spiritual. Un maestru spiritual nu sta cu mainile incrucisate cand vorbeste cu publicul sau.

Terran
Terran
1 an în urmă
Răspunde  Estera

V-a prostit bine de tot Argeseanu ala, la fel ca Bivolaru

Nicolaescu Gilian
Nicolaescu Gilian
1 an în urmă

Va sa zica Isus Cristos dupa masuratorile tale are 490 si un indian oarecare are 600 sute.Adica Maria Magdalena are 550 mai mult decit Isus?! Pot sa spun esti tare domnule.Aproape sa nu iti vina sa crezi.Constiinta nu este Vibratie.Pentru ca nu poti masura Unitatea care este Constiinta Infinita si sa o masori cu o banala ansa fie ea si de argint ,care este Dualitate avind in compozitie ca toata materia electromagnetism.Constiinta este antimaterie in consecinta anti electromagnetism si nu se poate masura Constiinta cu ansa.Este ca si cum ai vrea sa lipesti un magnet pe o suprafata de plastic sau lemn .NU reactioneaza si nu rezoneaza nici electric,nici vibrational si nici cu mama anselor.Cum sa masori electromagnetic ceva ce nu are nimic in comun cu electricitatea sau vibratia.Cine misca ansa antienergia?!Eu zic sa mai investigam putina Fizica Cuantica nu ar strica .In rest mumai de bine.Nu tot ce zboara se si maninca .Tare faza cu Isus 490 si Maria Magdalena 550…no coment.

Mihai
Mihai
1 an în urmă

Mai documenteaza-te. Maria Magdalena a studiat impreuna cu Iisus la scolie de mistere Esseniene. Da, are un nivel peste Iisus, deoarece rula mai multa energie feminina, Yin, care inseamna creativitate, compasiune si iubire.

Dan
Dan
1 an în urmă

Pitagora e deasupra lu Yoganamda 🙂
In Ro te referi sau la seful SRR sau la argeseanu ambii sunt sub nivelul de 70 80 dupa scala ta de masura. In rest visezi.

G
G
1 an în urmă

Revenind la nivelul de constiinta 180, al presedintelui, pe principiul oglinzii, acesta este oare nivelul de constiinta al acestui popor?