Materia vie – spiritul divide celulele?
© Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 3 minute

Dacă este să vorbim despre Spiritul uman, este important de ştiut că el respectă Legea Creaţiei, care este una combinată – Simetria şi Polaritatea.

Viaţa pe Pământ este un proces complex pe care savanţii continuă să-l studieze, pentru a-i descifra toate tainele posibile. Din vremuri foarte îndepărtate fiinţe stelare au venit din univers, aşa cum au rămas reprezentate pe mulţi pereţi ai peşterilor din multe locuri ale lumii diferite figuri umanoide cu raze în jurul capului şi costume asemănătoare cu ale cosmonauţilor, şi i-au învăţat pe oameni despre secretele vieţii dar şi despre cele ale corpului uman.

Astfel oamenii care au fost învăţaţi de către fiinţele din stele au devenit maeştrii spirituali din epocile de demult, iar aceştia au transmis din generaţie în generaţie cunoaşterea păstrată cu sfinţenie.

Unul dintre domeniile Ştiinţei Spirituale este cel referitor la spiritul omului. Sunt foarte multe informaţii care pot fi spuse şi explicate despre spirit, ca formă de energie vie şi inteligentă, iar ştiinţa modernă de vreo 2-3 decenii încoace a început să cerceteze asiduu corpul uman la nivel celular şi atomic, şi se pare că în viitorul apropiat vom avea aparate care vor pătrunde dincolo de spaţiul atomic al celulelor, adică în zona cuantică acolo unde se face trecerea dinspre partea biologică spre cea cuantică.

Dacă ne întoarcem la Ştiinţa Spirituală, din acele vremuri îndepărtate maeştrii spirituali au păstrat o mulţime de informaţii, despre cum funcţionează corpul fizic în interacţiune cu spiritul. Ştiinţa modernă a descoperit în deceniile de la începutul secolului 20 cum se divid celulele, de exemplu, dar acest lucru era cunoscut de mii şi mii de ani de către toate şcolile iniţiatice spirituale. În Shamballa – care este lumea paralelă ce ne supraveghează şi care este alcătuită din mai multe societăţi aflate toate pe nivele mult mai evoluate decât noi – se studiază printre multe alte chestiuni, cele legate de mecanismele de multiplicare a materiei vii, care se află la baza Creaţiei.

Dacă este să vorbim despre Spiritul uman, este important de ştiut că el respectă Legea Creaţiei, care este una combinată – Simetria şi Polaritatea. Multe lucrări din secolul trecut, dar şi din anii prezentului, au abordat tema spiritului uman, dar nici unul dintre autori nu a trecut mai departe de o limitată viziune asupra realităţii spiritului. Se spune că spiritul, mai ales cel uman, este lumină manifestată inteligent, înzestrată cu voinţă şi capacitate decizională. Cel puţin aceasta este concepţia acceptată aproape în toate cercurile spirituale ale lumii. Realitatea însă este ceva mai complexă. Creaţia are legile ei clare şi este timpul să începem să le cunoaştem, pentru a înţelege de ce noi ca spirite existăm şi care este procesul manifestării noastre.

Articolul precedentFluturii imaginaţiei
Articolul următorOZN-urile secrete ale guvernului din umbră – I
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile