Matricea Creaţiei
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Provin şirurile informaţionale genetice ale tuturor speciilor de pe Pământ dintr-o Matrice Creativă? De ce unele specii evoluează diferit faţă de alte specii?

Obârşia… Ce este Obârşia…? Deseori dacă analizăm acest termen arhaic putem înţelege că se referă la locul de origine a ceva, a cuiva sau dacă extindem la scara universului, la momentul apariţiei acestuia ca proces al Creaţiei.

De altfel avem la noi în ţară în Bucegi un vârf numit Colţul Obârşiei, ca şi cum am spune că de acolo a pornit totul. Desigur că până şi asemenea locuri au tâlcul lor ancestral, pentru că nu degeaba se numesc ele aşa cum se numesc: Colţul Obârşiei, Colţii Morarului, Bucura, Omu, Lespezi, Urlea, Baba Mare, La Fundul Bândei şi multe, multe altele. Se pare că undeva în vechime, probabil cu zeci de mii de ani în urmă, au existat tot felul de situaţii de pe urma cărora strămoşii noştri au pus nume acestor vârfuri muntoase, conform cu tâlcul acelor întâmplări legate de respectivele zone muntoase.

Dar toate provin dintr-un Întreg şi în numărul trecut vorbeam despre acest Întreg – Totul, Unimea, Tao, Absolutul sau cum vrem să-l numim. Din acest Întreg provin şi spiritele care există în univers şi toate sunt holograme ce conţin Inteligenţă manifestată prin Voinţă. Dacă această Inteligenţă creată de către Creator sub forma spiritului este Yin, forma în care poate să se manifeste spiritul în universul fizic este Yang. În Ştiinţa Spirituală energia este considerată Yin, în timp ce formele fizice, nu doar trupul uman, ci şi al tuturor vieţuitoarelor şi plantelor, sunt considerate Yang.

Articolul precedent„Nevoia e mama născocirilor”
Articolul următorSpiritul şi ego-ul – I
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile