Toate formele vii existente sunt structurate prin Matricea Fractalică.

Noi am lăsat strămoşilor voştri o Ştiinţă a Înţelepciunii care în mare parte s-a pierdut. Dar voi o puteţi regăsi prin cercetarea artefactelor din templul de la Sarmisegetuza.

La bună găsire, copiii neamului nostru!

Noi suntem Stră-Bunii!

În această transmisiune vă aducem o informaţie cu totul inedită, chiar dacă vă aducem din nou în atenţie noţiunile genetice. Fiecare fiinţă din univers are la bază ceea ce voi numiţi ADN. În alte lumi ADN-ul are foarte multe alte denumiri, dar ne vom referi la asta prin termenul de ADN aşa cum îl cunoaşteţi voi.

Savanţii voştri încă lucrează să elucideze misterul informaţional al ADN-ului, dar mai au mult până să înţeleagă modul de funcţionare al acestui program informaţional viu. Ceea ce vrem să vă transmitem este că acest model al ADN-ului are acelaşi mecanism de funcţionare peste tot în univers, deşi datorită infinităţii sale de manifestare, în alte lumi decât a voastră acţionează alte segmente informaţionale decât cele care există la voi pe Pământ.

Toate formele vii existente sunt structurate prin Matricea Fractalică. Aceasta se manifestă în cuprinsul universului prin cuanta fractalică pe care voi o cunoaşteţi sub numele de “Numărul de Aur”, care are valoarea de 1,618. Tainele care izvorăsc din această cuantă fractalică au fost încifrate în templul lăsat de către noi strămoşilor voştri de la Sarmisegetuza. Cine a fost acolo şi a cunoscut vechea amplasare a artefactelor templului, şi a sistemului de calcul reprezentat de ceea ce cercetătorii voştri au numit drept calendar, a înţeles că în centrul acestui sistem este reprezentată Matricea Fractalică.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentInterpretarea viselor – Culorile hainelor
Articolul următorAyurveda şi biocâmpul uman – I
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile