© Andrei S. Grama

Noi am lăsat strămoşilor voştri o Ştiinţă a Înţelepciunii care în mare parte s-a pierdut. Dar voi o puteţi regăsi prin cercetarea artefactelor din templul de la Sarmisegetuza.

La bună găsire, copiii neamului nostru!

Noi suntem Stră-Bunii!

În această transmisiune vă aducem o informaţie cu totul inedită, chiar dacă vă aducem din nou în atenţie noţiunile genetice. Fiecare fiinţă din univers are la bază ceea ce voi numiţi ADN. În alte lumi ADN-ul are foarte multe alte denumiri, dar ne vom referi la asta prin termenul de ADN aşa cum îl cunoaşteţi voi.

Savanţii voştri încă lucrează să elucideze misterul informaţional al ADN-ului, dar mai au mult până să înţeleagă modul de funcţionare al acestui program informaţional viu. Ceea ce vrem să vă transmitem este că acest model al ADN-ului are acelaşi mecanism de funcţionare peste tot în univers, deşi datorită infinităţii sale de manifestare, în alte lumi decât a voastră acţionează alte segmente informaţionale decât cele care există la voi pe Pământ.

Toate formele vii existente sunt structurate prin Matricea Fractalică. Aceasta se manifestă în cuprinsul universului prin cuanta fractalică pe care voi o cunoaşteţi sub numele de “Numărul de Aur”, care are valoarea de 1,618. Tainele care izvorăsc din această cuantă fractalică au fost încifrate în templul lăsat de către noi strămoşilor voştri de la Sarmisegetuza. Cine a fost acolo şi a cunoscut vechea amplasare a artefactelor templului, şi a sistemului de calcul reprezentat de ceea ce cercetătorii voştri au numit drept calendar, a înţeles că în centrul acestui sistem este reprezentată Matricea Fractalică.

Acolo există 33 de piloni mici, împărţiţi în două grupe, una de 13 şi a doua de 21. Diferenţa dintre aceste două numere este 8, adică exact numărul aminoacizilor esenţiali din structura voastră organică.

Matricea Fractalică este reprezentată sub forma unui ou, deci 0 care este începutul tuturor lucrurilor. Dacă veţi împărţi 21 la 13 rezultatul este 1,615 care este foarte apropiat de Numărul de Aur. 13 fiind cele 13 zodii existente la modul real în zodiacul vostru, zodiacul reprezentând nu atât ceea ce voi numiţi impropriu horoscop, ci un “computer cuantic virtual”, deoarece modelul zodiacului cu cele 13 semne simbolizează în realitate modul în care cei 8 aminoacizi esenţiali acţionează diferit în fiecare corp uman. Altfel spus, cei 8 aminoacizi, deşi sunt la fel în orice corp uman, asamblează diferit forma şi caracteristicile individului uman în funcţie de semnul zodiacal din cele 13 în cursul căruia s-a născut aici pe Pământ.

Noi am lăsat strămoşilor voştri o Ştiinţă a Înţelepciunii care în mare parte s-a pierdut. Dar voi o puteţi regăsi prin cercetarea artefactelor din templul de la Sarmisegetuza. În funcţie de fazele Soarelui şi ale Lunii, dar şi a celorlalte planete pe care le observau, strămoşii voştri puteau alege cele mai bune momente pentru aducerea pe lume a urmaşilor, care astfel dispuneau de cea mai bună structură fizică şi subtilă posibilă. Este doar unul din multele exemple în acest sens.

Matricea Fractalică există în fiecare dintre voi, şi este important să luaţi aminte că există o relaţie directă între etapele vârstei voastre, greutatea corpului, înălţimea pe care o aveţi şi împlinirea propriului destin.

Această Matrice Fractalică poate fi folosită şi pentru chakre, dar şi pentru rezolvarea problemelor pe care le aveţi. Însă dacă ignoraţi existenţa acestei Matrici Fractalice, ea nu vă poate ajuta. Căci ea acţionează prin faptul că odată ce o accesaţi, ea fiind în realitate starea de pace interioară şi de bucurie, acţionează secvenţial, producând acele frecvenţe care se amplifică pe baza numărului 1,618. Şi dacă veţi calcula acţiunea ei începând cu vârsta voastră de 1 an, veţi constata că ea produce 9 etape corespunzătoare unor vârste umane specifice pragurilor de trecere de la un nivel de conştiinţă la altul, ca proces de creştere şi maturizare. Sunteţi o specie fractalică!

Noi suntem Stră-Bunii!

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?