Poza e din filmul Free Guy (Soft Disclosure)

Fiecare dintre voi, cele câteva miliarde de ființe umane, sunteți personajele jocului din interiorul Matrix-ului.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

În actuala transmisiune vom aborda noțiunea Matrix-ului, despre care mulți autori de pe Pământ au relatat în cursul activității lor. Filmele realizate pe seama acestui subiect au atins doar parțial realitatea, în sensul că aspectul referitor la Matrixul redat în filmele respective este doar o imagine generalistă prezentată civilizației umane.

În realitate, și spunem Realitate cu R pentru a defini Creația, ca aspect al unei porțiuni de realitate inclusă în Realitate, Matrixul este chiar o astfel de „bulă” a cărei structură nu este una solidă, formată din materie densă 3D. Cofragul Matrixului, adică învelișul său, este un câmp de frecvențe care v-au acoperit frecvențele voastre cerebrale naturale, influențându-le într-o proporție destul de mare. Au fost necesare de-a lungul epocilor anterioare multe eforturi din partea maeștrilor spirituali pentru a veni în interiorul acestei „bule de frecvențe” pentru a vă readuce adevărul spre a-l cunoaște din nou. Spre a vi-l reaminti.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentAstrologie – Punctul Karmei și Punctul Dharmei
Articolul următorOumuamua – nava extraterestră care vine din Pleiade!
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile