O piramidă deteriorată sau construită în mod eronat trebuie mai întâi corectată pentru a putea fi folosită în siguranță.

După primele două episoade în care am explicat de ce piramidele nu mai sunt ce-au fost și de ce ar trebui evitate, haideți să vedem ce presupune construirea lor. Să începem c-o recapitulare.     

Herodot spunea că Marea Piramidă a fost construită cu ajutorul a peste 100.000 de sclavi. În tot acest timp, aproximativ 2 milioane de blocuri de piatră au fost folosite la ridicarea piramidei! Întrebarea e, cum a fost organizat șantierul pentru a permite un ritm de lucru la o forfotă de 100.000 de oameni? E o teorie nebunească, de aceea arheologii moderni au redus acest număr la 20-30.000 de oameni, mai ales că nu se știe care a fost cu adevărat ritmul de lucru, cât de multe blocuri de piatră erau mutate într-un anumit interval de timp și multe alte enigme. Dar să admitem că toate teoriile sunt adevărate. Mai rămâne un singur factor care n-a fost niciodată luat în calcul. Piramidele n-au fost construite de sclavi!     

Sunt multe experimente care dovedesc calitățile energetice ale piramidelor, dependente de calitatea spirituală a celor implicați direct în construirea structurii. Numai oamenii special pregătiți, cu abilități spirituale precum pace interioară și puritate ar fi putut participa la construirea piramidelor. Un sclav, forțat să muncească non-stop, prin pedepse și amenințări, fie chiar și plătit (există și sclavi moderni) ajunge mult mai greu la o conștiință superioară. În cazul structurilor sacre precum piramidele, n-ar fi putut exista niciun fel de compromis. Și atunci? De unde au găsit egiptenii zeci și sute de mii de astfel de oameni spirituali la acea vreme, când în mod normal, așa cum se spune, lumea n-ar fi fost atât de civilizată ca acum? Vă dați seama, la atât de mulți sclavi bine hrăniți, ar mai fi trebuit și niște oameni zdraveni care să-i păzească, nu? Gândiți-vă un pic ce înseamnă să coordonezi non-stop o astfel de armată de oameni, chiar și păcălindu-i cu Nirvana și viață veșnică!     

Există deja celebrele experimente ale lui Masaru Emoto care dovedesc prin încercări de laborator felul cum reacționează structura apei la calitatea și conținutul spiritual al gândirii umane. Structura unei piramide amplifică vibrația emițătorului. Piramidele construite de oameni cu o gândire impură și stări de invidie, ură, dispreț, furie sau frică, infuzează construcția cu vibrație joasă, care mai apoi emite în exterior această energie distructivă. Acestea fiind spuse, gândiți-vă la piramidele pe care le cumpărați din comerț, mai ales piramidele orgonit care au ajuns marfă de tarabă, aduse din China sau din te miri ce alte locuri. Personal, cunosc un caz în care o piramidă mică de birou a făcut mai mult rău decât bine.

Pe lângă simetrie și proporțiile Numărului de Aur, mai există două aspecte importante atunci când se construiește o piramidă. Piramida trebuie să fie în ACORD cu ființa umană. Apoi, este nevoie de PRECIZIE! De exemplu, Marea Piramidă are o deviere de aproximativ 15-20 de cm, cu toate acestea, la mărimea ei uriașă, această deviere este practic nesemnificativă. În schimb, la o piramidă de câțiva metri, acuratețea trebuie să fie la milimetru! În momentul în care se respectă proporțiile și precizia cu strășnicie, piramida devine activă și se acordează la o ființă vie, exercitând un efect de modulare și sincronizare, cu efecte incredibil de benefice, precum încetinirea procesului de îmbătrânire sau corectarea dezechilibrelor de sănătate. Practic, piramida se mulează pe structura energetică și fizică a omului. DAR, dacă piramida nu este construită precis, consecințele pot avea efecte dezastroase! (din motive discutate în episoadele anterioare).    

Conform principiului hermetic „Precum sus, așa și jos”, piramida trebuie să reflecte sistemele ființei umane. Organismul uman este aranjat în așa fel încât structura sa fizică este o proiecție a sistemului său energetic. Meridianele energetice care fac legătura cu celelalte corpuri subtile, sunt suprapuse peste matricea sistemului nervos central, periferic și cardio-vascular. Matricea eterică este un fel de schelet energo-informațional după care se formează celelalte sisteme biologice. La fel cum sistemul vascular livrează nutrienți și oxigen prin intermediul sângelui, tot așa meridianele energetice vibrează c-o anumită frecvență, imprimând un efect specific proceselor metabolice.     

Atunci când piramida este construită corect, structura fizică și conturul sunt sincronizate cu structura sa energetică. Forma fizică exterioară și interioară, cât și conturul energetic extern și intern, trebuie suprapuse cu precizie unul peste celălalt. Matricea energetică a piramidei este formată din granițele de tranziție între camerele interioare – aer (mediu gazos) și pereți (mediu solid). Dacă se produc asimetrii între aceste îmbinări, piramida poate să aibă efecte nocive asupra sistemului nervos. Este ca și cum creierul vostru ar fi deplasat în cutia craniană. De exemplu, partea superioară a piramidei reflectă creierul uman, iar dacă există devieri la vârf, cum intrați în piramidă veți simți ciudățenii în zona cerebrală, ca și cum aveți emisferele defazate.      

Piramidele asimetrice nu sunt capabile să transforme și să alchimizeze eficient energia negativă din zona telurică – și Pământul rulează energie negativă, nu doar oamenii. Pentru că piramida generează energii multidimensionale, are rol și de acumulator/ generator. Logic vorbind, cu timpul, piramidele devin mai puternice. De aceea în timpul construirii unei piramide este important să participe oameni cu INTENȚIE pură, care să folosească instrumente pe post de rezonanță și purificare energetică. Vechii preoți egipteni foloseau cruci Ankh (asemănătoare diapazonului) din diferite mărimi (unele ajungeau la câțiva metri) și aliaje nobile pentru armonizarea frecvențelor din aură. Nikola Tesla folosea o schematică asemănătoare crucii Ankh pentru a construi diferite oscilatoare electrice. Astăzi, știți deja despre cimatică.     

De îndată ce pășești într-o piramidă, corpurile energetice îți sunt scanate aproape instant. Membrana aurică percepe imediat influența structurii (forma amplifică energia), determinând un răspuns/reacție înapoi către piramidă. Astfel, se produce sincronizarea și reciprocitatea. Însă aici este schepsisul. Dacă piramida este construită incorect, răspunsul natural al organismului poate să declanșeze schimbări anormale la nivel endocrin, în funcție de optimizarea sistemului imunitar al fiecărui om. Percepția diferă de la o persoană la alta, în funcție de tipologia senzorială (kinestezic, vizual, auditiv etc). De exemplu, ai impresia că te-ai super-energizat, când de fapt corpul tău intră într-o stare de alertă „luptă sau fugi”, încercând să combată efectele negative ale piramidei. Cu alte cuvinte, corpul fizic îți spune s-o iei la fugă, dar tu interpretezi starea în mod eronat, ca după o cafea mai tare! Acest principiu îl puteți aplica în orice situație. Luați o pastilă sau un medicament în mână și analizați compoziția pastilei sau fiți atenți la ce percepeți. În momentul în care ați ingerat o substanță (mai ales cu efecte adverse), corpul reacționează încă de la contactul energetic. Organismul încearcă să corecteze orice deviație capabilă să-i destabilizeze buna funcționare. Evident, eficacitatea acestei alchimizări depinde de starea sistemului imunitar și de nivelul de conștiință al persoanei.        

Este incredibil cât de mult am pierdut din cunoașterea strămoșilor noștri, deși în aroganța noastră, ne considerăm de multe ori superiori lor. Gândiți-vă că piramidele din antichitate au fost sigilate cu un motiv anume. Parcă au fost și niște filme făcute despre acest subiect. Preoții egipteni, sau cine a mai rămas după căderea Atlantidei, au sigilat piramidele pentru a nu exercita influențe asupra persoanelor neavizate, activând în primul rând (și cel mai grav), laturile lor întunecate și negative! Probabil de aceea mulți preoți din ziua de azi privesc piramidele ca pe o cutie a Pandorei. Este un fel de reacție adversă necunoscută întipărită în genetic, a ceea ce au trăit cândva, în alte vieți anterioare.     

Dacă vrem să absolvim Academia Terra, să trecem în rândul civilizațiilor galactice și să nu mai fim cocoloșiți de tot felul de rase non-terestre, trebuie să începem să ne maturizăm spiritual. O piramidă deteriorată sau construită în mod eronat trebuie mai întâi corectată pentru a putea fi folosită în siguranță.

Următorul episod<< Efectele nocive ale piramidelor mayașe și aztece
Acest articol face parte 3 din 3 seria Efectele nocive ale piramidelor antice
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile