Timp estimat de citire: 4 minute

Efectul produs de creșterea nivelelor de melanină și melatonină duce la deschiderea accentuată a percepțiilor de tip extrasenzorial la nivelul chakrelor frunții și creștetului.

Unul dintre cei mai importanți pigmenți existenți în corpul uman este melanina. Aceasta este în realitate o substanță care se găsește în multe locuri din corpul uman, două dintre punctele în care ea acționează majoritar fiind glandele hipofiză – chakra frunții și epifiză – chakra creștetului. Melanina este un produs al activității celor două chakre, găsindu-se peste tot în piele, în irisul ochiului la persoane cu ochii căprui, în citoplasma neuronilor din țesutul cerebral, nivel unde ea previne și combate acțiunea virusurilor. Și apropo, vă amintiți ce trâmbițau guvernanții diabolici să nu stea lumea la soare că se contaminează cu Covidu’ vieții?

Melanina reacționează în primul rând la lumina solară, care este benefică pentru buna funcționare a acestui pigment în corpul nostru! Pentru că ea ajută în primul rând la sintetizarea energiei solare care astfel e adusă în corp pentru menținerea sănătății! Pentru că ce să vezi, melanina conține următoarele componente: triptofan, histidină, tirozină, cistină, arginină, metionină, care sunt aminoacizi, precum și molecule de carbon, hidrogen, azot și sulf. Deci lipsa de expunere la lumina solară, lipsa de vitamine, un stil alimentar în care predomină alimente procesate și nu din cele naturale, duc la deteriorarea și scăderea nivelului de melanină.

Melanina este în același timp o substanță închisă la culoare, cu tendință spre negru, care se găsește și în materia și energia întunecată din univers, în solul planetei, precum și în structura cerebral-neuronală. Această substanță închisă la culoare conține în ea un model care din punct de vedere genetic oferă gradual un anumit nivel de inteligență și capacități sporite. Un exemplu în acest sens este rasa neagră care la capitolul sport excelează la performanțe în raport cu rasa albă. Ca să înțelegem raportul existenței melaninei în civilizația umană, avem patru aspecte care acționează după cum urmează: eumelanina specifică rasei negre; feomelanina care se găsește preponderent în pielea locuitorilor din țările nordice; modelul mixt prezent la tipul rasei asiatice – mongoli, coreeni, chinezi, vietnamezi, japonezi, filipinezi; și al patrulea tip numit neuromelanina care se găsește așa cum spuneam în structura cerebrală în citoplasma neuronilor.

Una dintre cele mai importante funcții ale melaninei în organismul uman este acela de a preveni orice fel de dezechilibru funcțional-energetic și de boală. Asta deoarece ea protejează ADN-ul de posibile mutații nedorite, învelind nucleul celulei. Oamenii de știință sunt unanim de acord asupra faptului că melanina este un astfel de remediu universal care poate oferi cea mai puternică protecție a organismului împotriva contaminării chimice, a factorilor cancerigeni și a influențelor negative asupra mediului. Și ca să argumentăm aceste chestiuni, iată principalele funcții îndeplinite de acest pigment:

Articolul precedentNatural sau virtual?
Articolul următorTarotul și data nașterii
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile