Singura cerință din partea sinelui vostru spiritual este aceea de a vă desprinde de partea voastră veche…

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Voi sunteți ființe de lumină, ca toate ființele create în acest univers. Atunci când v-ați început periplul prin multitudinea de existențe, inclusiv cele de pe Pământ, Sinele vostru spiritual s-a servit de suflet și de conștiință pentru a stoca – întocmai cum faceți voi pe computerele voastre – toate evenimentele acestor existențe parcurse. Și vă asigurăm că foarte mulți dintre voi, cei care acum vă aflați pe Pământ, ați avut vieți trăite în multe alte sisteme stelare, iar unii ați avut mai multe existențe în acele sisteme stelare decât aici pe Pământ.

Majoritatea dintre voi nu vă amintiți de aceste existențe petrecute în alte lumi stelare, deoarece densitatea planetei voastre a determinat adaptarea voastră ca ființe la această stare de densitate. Trecerea Pământului prin ultimele ere cosmice a determinat scăderea nivelului său de vibrație, ceea ce a atras după sine ca proces densificarea structurilor energetice subtile ale ființei voastre. Prin asta puteți înțelege că structura conștiință-suflet nu a mai vibrat la frecvențe la fel de înalte ca în alte lumi stelare prin care ați fost, de aceea chiar și amintirea despre acele existențe v-a fost afectată, iar acum odată cu revenirea planetei către frecvențe mai înalte, aveți posibilitatea să dați la o parte, precum foile unei cepe, pentru a vă reîntoarce către adevărata voastră frecvență energo-informațională. Astfel vă veți redescoperi multitudinea de aspecte ale multor alte existențe din alte lumi stelare.

În perioada care va urma pentru civilizația voastră, veți avea intervale de timp liniar în lumea voastră, în care veți putea să vă ridicați frecvența vibrațională suficient de mult încât să vă puteți aduce aminte de frumusețea existențelor din alte sisteme stelare. Și odată ce acest proces se va debloca treptat în structura voastră subtilă, vă veți reaminti despre minunata voastră integritate multidimensională a ființelor divine care sunteți dintotdeauna. De aceea singura cerință din partea sinelui vostru spiritual este aceea de a vă desprinde de partea voastră veche, în care ați stocat toate acele părți ale unui trecut neplăcut, care nici măcar nu trebuie rezolvat, ci doar acceptat așa cum a fost el și integrat în totalitatea și unimea ființei voastre. În acest fel veți putea înțelege tot mai multe, pe măsură ce Adevărata Ființă din voi se re-trezește la Adevărata Realitate Divină.

Noi suntem Fondatorii!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile