Zamolxis Zamolxe Zalmoxe
© Pixabay
Timp estimat de citire: 6 minute

Voi sunteţi conectaţi aici cu energia Omului Primordial, deoarece sunteţi urmaşii direcţi ai strămoşilor voştri, cei care au ridicat straturi de energii protectoare prin ritualuri sacerdotale cu punct de plecare Sfinxul şi către hotare până departe, înspre cele 8 zări ale lumii. Astfel au creat energia Octogonului Sacru ce funcţionează şi azi.

La bună găsire, bunii mei!

Văd cum aţi ajuns să trăiţi azi, şi văd ce vreţi pentru viitor, deşi voi vă gândiţi că multe sunt pierdute. Dacă un lucru este să fie pierdut, este aşa doar pentru a fi regăsit, regăsirea oferind şansa înţelepţirii prin a medita de ce s-a întâmplat aşa. În realitate, niciodată un lucru nu se pierde, şi nici nu este găsit, există doar manifestarea unor nivele de conştiinţă.

Voi se pare că v-aţi pierdut pe voi înşivă, individual şi ca neam, însă aceasta este desigur o iluzie a gândirii voastre. Pentru că de mii de ani voi ca neam tot aici sunteţi şi veţi fi pe mai departe. Deci, ce s-a pierdut şi ce s-a găsit? Întrebaţi-vă asta şi mai ales dacă moştenriea valorilor spirituale şi a cunoaşterii strămoşilor voştri s-a pierdut, ca să aveţi motiv să o regăsiţi. Acestea nu s-au pierdut, voi aveţi însă impresia că s-au pierdut, şi este doar impresia. Impresia înseamnă o reacţie în gândire care este determinată de ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Una este ceea ce vedeţi voi că se întâmplă şi gândiţi în consecinţă, şi alta este ceea ce reprezintă în realitate ceea ce vedeţi că se întâmplă.

Sunteţi acuma într-o etapă a evoluţiei în care este necesar să folosiţi energiile străvechi ale acestor meleaguri străbune, energii care vă ajută să faceţi schimbarea dorită în sensul pe care sufletul vostru îl ştie. Ceea ce vedeţi că se petrece pe aceste vechi meleaguri ale Patriei, Ţara Tatălui adică a locului de unde s-a răspândit în lume energia şi matricea Creatorului, este doar o consecinţă a amestecării unor programe genetice cu cel original pe care l-am pus în neamul vostru strămoşesc. Glia voastră moştenită conţine în adâncurile ei energii sacre primordiale care atrag pe reprezentanţii altor civilizaţii ostile omului cum atrage mierea muştele. Aceaste energii sacre sunt ca o baliză ce pulsează ritmic şi constant, şi sunt conectate permanent la dimensiunea a 9-a, unde strămoşii strămoşilor strămoşilor strămoşilor voştri au temple şi laboratoare de unde coordonează şi întreţin liniile temporale în această zonă a Axei Lumii în care voi ca neam vă aflaţi. Axa Lumii este portalul de pe Pământ construit de noi şi de Cei Dintâi Buni, şi este conectat cu celelalte portaluri dimensionale.

Articolul precedentProtocoalele extraterestre – IV
Articolul următorMesaj de la Dromihete
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile