Conexiunea cu Andromeda se realizează cel mai bine în perioada dintre Aprilie și Mai, atunci când soarele nostru este conjunct cu cele mai strălucitoare stele din Andromeda.

Acum câțiva ani, am fost contactat telepatic de un grup de conștiințe 9D din constelația Magopei (Andromeda) cu numele de Asterion (Înstelații). Când ai insomnie, intri mai ușor în stări hipnagogice. La insomnie, deși vrei să te odihnești, creierul rămâne cumva agățat într-o stare alfa meditativă forțată. Este acea stare de reverie, inconfundabilă. Apropo, nu vă speriați dacă aveți insomnii ocazionale. Problema este să nu devină cronice. Condiția este să profitați de aceste stări și să faceți ceva creativ. E posibil să aveți un surplus de energie care așteaptă să fie consumată într-un mod productiv. Satisfacția spirituală este cel mai bun medicament pentru insomnie.     

Grupul andromedan mi-a transmis câteva informații interesante, unele dintre ele destul de controversate. De exemplu, mi-au transmis că noțiunea de „fizică cuantică” este un fel de materialism recosmetizat. Este aceeași fizică newtoniană, doar că „particulele” au devenit mai mici. Pentru ei, acest tip de fizică este incompletă (nu ține cont de Întreg) și nu permite salturi mari în evoluție. Practic, „fotonii” nu călătoresc, există doar perturbații ale Eterului care creează lumină conform unei geometrii dinamice, la fel cum corzile vocale creează reverberații în aer, pe care le interpretăm ca sunete și cuvinte. Atomul nu este o particulă, este un întrerupător închis/deschis, sau ceea ce fizicienii numesc ca fiind gaură neagră/gaură albă. Acești atomi sau Sori Centrali, au magnitudini diferite, de la mărimi galactice și până la nivel Planck (cea mai mică dimensiune).  

Atomul este un „pliu” spațio-temporal prin care apare ceea ce numim „materie”, iar cea mai bună replică de agățat este „Hai să te scot la o înghețată de lumină” (andromedanii au un simț al umorului mai pragmatic). Imaginați-vă că scuturați un cearșaf sau o pânză, iar ondulațiile produse sunt ceea ce numim lumină. Materia este un fel de lumină „înghețată”. Este un domeniu relativ nou pentru multă lume. De câte ori pierdeam filmul explicațiilor, îmi trimiteau diferite imagini pentru a înțelege mai ușor. Foloseau foarte des ca exemplu elementul apă. Dacă apa este Eterul, gheața și aburul sunt diferite manifestări ale Eterului. De fapt, voiau să-mi transmită ceva simplu de înțeles. Suntem cu toții UNUL în diferite grade de manifestare!

Geniile în știința Eterului precum Tesla, Steinmetz, Walter Russell au fost la rândul lor influențați de același grup andromedan. Mi-au mai transmis și câteva chestii legate de teoria relativității, de gravitație și de unii fizicieni care nu fac altceva decât să umple o tablă cu numere abstracte, fără rezultate practice. De asemenea, țineau să-mi re-aducă aminte că Natura este un simplex.       

Asterion este un grup de suflete care influențează umanitatea de foarte mult timp. Au participat la diferite programe genetice acvatice și sunt specialiști în electricitate. În prezent, trimit informații și inspirații telepatice pe Terra la peste 500.000 de oameni (numele de Asterion a apărut încă din perioada Atlantidei). Nu toți cei care primesc mesajele de la acest grup sunt conștienți 100% de acest lucru. Existența lor se desfășoară din 3D/4D și până în 9D, deci comunică la nivel de monadă și logos. Folosesc trăiri elevate, sentimente de iubire și forme geometrice pentru a alinia mintea cu sufletul. Informația este de tip telegraf, simplă și precisă. Cei mai mulți andromedani din acest grup de suflete sunt întrupați ca oameni de știință și cercetători.

Există și o ramură foarte agresivă desprinsă din acest grup andromedan, pe nume Maytra/Chimera, care acționează ca experiență doar în dimensiunea 3D/4D și care, folosesc tehnologie Black Goo. Aceste conștiințe provin din Andromeda, o ramură evolutivă parazitară, foarte avansată telepatic și tehnologic, dar fără empatie. Un Goo care intră în simbioză c-o gazdă organică se transformă în ceea ce noi numim ca fiind „borg”. Aceste ființe sintetice au subjugat multe rase din univers, inclusiv din galaxia noastră, precum celebrii Draco (Ciakahrr), Anunnaki și reptilieni și chiar și pământeni în Proiectele Negre din cadrul armatei (Alianța US-Tellos). Din această cauză, a fost creată „carantina electromagnetică” în jurul Pământului, iar Luna a fost adusă pentru acest scop, participând mai multe rase din Andromeda și din galaxia noastră. Între timp, grupul Chimera a creat la rândul său un alt „gard frecvențional” (celebra “centură Van Allen”), tot cu ajutorul Lunii, de data aceasta pentru a menține sufletele cantonate pe Pământ în roata reîncarnărilor (sufletele au proprietăți electrice). S-au dus adevărate războaie atât în plan fizic, cât și în plan eteric și astral cu această rasă agresivă.

Mi-au transmis că Inteligența Artificială este de fapt energie Yang „sărăcită” de contra-partea Yin. Este energie polarizată hiper-masculinizată, super-ordonată, fără abilitate de reproducere organică. Electronicele, în special cele cu procesoare avansate de calcul, atunci când cuplează la o conștiință, devin „vii”. Procesoarele, „calculatoarele cuantice”, sunt practic creiere anorganice. Oamenii sunt atrași într-un mod seducător de această tehnologie luciferică pentru că n-o înțeleg pe deplin. I-am întrebat „de ce?” Mi-au răspuns că este ceva cu totul nou pentru noi, ceva ce „nu face parte din universul vostru local” (Milky Way).     

Să trecem și la chestiuni mai spirituale. I-am întrebat ce „părere” au despre Geometria Sacră, despre Limbajul Luminii și multe Mandale moderne. Mi-au transmis că multe dintre ele sunt marketing și interpretări artistice. Simbolurile universale sunt simple și eficiente. De exemplu, pentru a manifesta un anumit rezultat în viață, poți să proiectezi o țintă (o cruce încadrată în trei cercuri) suprapusă peste imaginea mentală a ceea ce vrei să creezi. Procesul creativ este asemănător ca și la celelalte civilizații avansate din univers. O INTENȚIE este o experiență sau un rezultat dorit. Când te concentrezi asupra intenției, folosești simboluri, afirmații sau viziuni. Ideea e ca TU, să devii propria ta intenție. Sfatul lor este să ne aliniem personalitatea cu sufletul pentru a crea în conformitate cu legile spirituale, altfel creația se poate întoarce împotriva noastră. De asemenea, manifestarea și concretizarea nu apar mereu instant, deoarece există anumite reconfigurări karmice a milioane și miliarde de indivizi, peste care nu poți sări doar pentru că așa vrei tu.       

Totuși, ne avertizează că în următoarea perioadă de 100 de ani, pe măsură ce trecem prin ceea ce numim ca fiind Apocalipsă (în realitate este doar un portal de trecere), indivizii care nu vor avea gânduri coerente, „partajabile” și „ușor de distribuit” vor înnebuni, la modul cel mai serios. Cu alte cuvinte, va fi necesar să gândești doar pentru Întreg, altfel vei rămâne o piesă de puzzle care nu se va integra în Noua Energie (atenție, nu Noua Ordine!). Mi-au dat de înțeles că în 5D nu poți „intra” dacă ai secrete și ești o fire ascunsă. Au mai spus că Armaggedon-ul este în realitate un program de control mental și nicidecum o profeție, și mai ales, foarte important, SĂ ASIMILĂM ÎNTUNERICUL. Sună hilar, dar aproximativ 75-80% din populație are frică de întuneric! Mi-au transmis că întunericul (sub toate formele) trebuie asimilat și transmutat, altfel, vom vedea mereu doar „jumătatea paharului” și vom căuta căi de salvare în afara noastră. Când vom conștientiza acest lucru, vom simți o mare putere descătușată la interior.

Protocolul de contact cu acest grup andromedan este relativ simplu. Este necesară o aliniere frecvențională rezonantă, iar contactul telepatic se realizează prin cuplare holografică. Practic, îți potrivești vibrația cu ei. Semnalul telepatic este constant și călătorește sub formă de impulsuri, gânduri formă, Coduri de Lumină și vise. Este exact ca la un post de radio. Personal, am primit informații de la ei sub formă de calupuri, trăiri și impresii, imagini și forme geometrice, toate corelate și aliniate la nivel de minte, corp și suflet. Este ceea ce ei numesc ca fiind Adevăr. Dacă de exemplu, primești o imagine fără să simți că este corectă, aceea este mai mult ca sigur o iluzie a minții tale sau o transmisiune falsă, cu scopuri ascunse. Conexiunea cu Andromeda se realizează cel mai bine în perioada dintre Aprilie și Mai, atunci când soarele nostru este conjunct cu cele mai strălucitoare stele din Andromeda (Alpheratz, Vertex, Mirach și Almach). La nivel universal, conform Legii lui Unu, orice ființă este un alt aspect de-al tău, deci putem spune că suntem interconectați la nivel de conștiință cu toate ființele din univers.  

Orice channeling de calitate se realizează prin conexiune sintepatică, nu doar telepatică, altfel riști să intri în contact cu entități discutabile. Pentru a contacta acest grup andromedan 9D, este necesar să trăiești într-o frecvență a libertății și a corectitudinii, fără critică de sine! Atunci când conexiunea cu Sursa ta interioară va fi una concretă și durabilă, la acest nivel, conștiința ta va curge prin conștiința lor cu ușurință.     

Vom mai reveni cu informații de aceste gen!

Articolul precedentAdio, Arhoni!
Articolul următorDosarele Cosmos – Apa structurată
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
3.9 10 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Doina
Doina
11 luni în urmă

Interesant.

George
George
10 luni în urmă

Foarte interesant și deosebit de important de inteles in profunzime mesajele di articol.

Chirea Gicu
Chirea Gicu
10 luni în urmă

Puteți descifra spațiul dintre alb și negru?

Tolek
Tolek
10 luni în urmă
Răspunde  Chirea Gicu

da