Arcturieni
© EHANi

Dacă voi nu aţi avea o imagine clară despre ce vreţi să obţineţi, atunci nici alegerea nu este suficient de clară, deoarece în mintea voastră ar putea exista un procent anume de îndoială raportat la reuşită.

Continuăm cu miniseria acestor mesaje atât de importante pentru existenţa noastră, astfel încât să reuşim să alegem corect şi benefic pentru a ne echilibra din toate punctele de vedere.

Salutări! Noi suntem Conştiinţa Colectivă arcturiană!

Observaţiile noastre pe care le realizăm cum spuneţi voi zi de zi – şi este necesar să specificăm că aici la noi în dimensiunile superioare noţiunile de zi şi de noapte au cu totul alte semnificaţii decât pe Pământ – asupra modului în care vă trăiţi viaţa pământeană ne oferă foarte preţioase informaţii. Acestea sunt adunate de noi pentru a le examina în detaliu în privinţa modalităţii în care fiecare dintre voi îşi face alegerile, şi mai ales cum aplică aceste alegeri.

Noi v-am transmis în comunicarea anterioară că de cele mai multe ori faceţi alegeri în privinţa unor lucruri sau situaţii despre care nu deţineţi integral informaţia necesară. Astfel apar pe parcurs greşelile.

Voi vă influenţaţi permanent propria linie potenţială de viitor şi în acest fel vă plângeţi că nu puteţi să vă îndepliniţi scopurile propuse.

Este unul dintre cele mai importante aspecte ale vieţii voastre, acela de a fi şi de a rămâne constanţi în privinţa alegerilor pe care le faceţi, cel puţin în raport cu lucrurile foarte importante, pentru a fi perseverenţi în menţinerea obiectivului propus pentru îndeplinire.

De obicei sunteţi distraşi de multe elemente ale lumii exterioare, acestea nefiind neapărat negative, însă o parte din ele vă determină lipsa de concentrare.

Ca să înţelegeţi cum vă trăiţi voi viaţa cu toate ţelurile pe care vi le propuneţi să le îndepliniţi, să luăm un exemplu banal din lumea voastră, făcând apoi o paralelă cu ceva similar.

Când rămâneţi fără energie electrică voi folosiţi un obiect numit lanternă, aceasta vă oferă posibilitatea de a vedea când este întuneric, când rămâneţi în pană de energie electrică, ori într-o excursie pe timp de seară sau în alte împrejurări în care aveţi nevoie de asemenea obiecte. Desigur că lumina unui astfel de obiect vă dezvăluie ceea ce este în jurul vostru, aruncând lumina pe suprafeţele luminate în acele momente.

Ceea ce emite o lanternă este doar lumină disipată sau altfel spus intensitatea luminoasă este împrăştiată datorită acelui mic lucru care joacă rol de oglindă şi care reflectă lumina lanternei. Forma acelei oglinzi determină o anumită direcţionare a luminii lanternei, dar cu toate acestea nu este suficient pentru că modul în care oglinda reflectă lumina emisă este dispersat.

Ceea ce emite lanterna sunt fotoni, aceştia fiind mult mai focalizaţi în cazul luminii emise de un dispozitiv laser, dintre cele pe care le folosiţi în laboratoarele de cercetare. În această variantă, lumina emisă este concentrată într-un fascicul în proporţie de 100%, ceea ce face ca eficienţa ei să fie de mii de ori mai mare. Desigur că şi în cazul fasciculului laser se foloseşte tot o oglindă pentru a reflecta energia respectivă. Dar este un alt tip de oglindă.

Acum pentru a face analogia şi a raporta aceste aspecte la alegerile voastre, putem spune că mentalul vostru se comportă întocmai ca lumina unei lanterne.

Deşi ştiţi ce vreţi să obţineţi, un obiectiv important pe care vi l-aţi propus, acesta nu este suficient de cunoscut, de „luminat” ca să spunem aşa, de mentalul vostru. Voi vă formaţi doar o idee vagă despre ceea ce trebuie să obţineţi. Şi asta deoarece mintea voastră se comportă ca oglinda lanternei. 

Aspectul se schimbă fundamental atunci când începeţi să practicaţi o tehnică spirituală prin intermediul căreia vă dezvoltaţi capacităţile. Astfel, după o anume perioadă de practică, mintea voastră şi energia ei trec de la stadiul de lanternă la cel de laser, odată cu creşterea capacităţii de concentrare vi se dezvoltă şi abilitatea de a alimenta îndeplinirea obiectivului vostru, şi asta deoarece treceţi de la stadiul de lanternă la cel de laser. Adică mai focalizaţi şi mai eficienţi.

Aceia dintre voi care începeţi un drum al practicii spirituale vă transformaţi din lanterne în lasere, trepat, pe măsură ce asimilaţi mai multă capacitate de focalizare a intenţiilor voastre.

Intenţia este cea care vă ajută să vă focalizaţi mai eficient, căci intenţia reprezintă o trăire în acţiune, şi cu cât vă stabiliţi mai clar un obiectiv şi-l percepeţi cât mai limpede, vă daţi seama de alegerea voastră. Astfel aveţi posibilitatea de a vă stabili cu claritate cât mai mare alegerea pe care vreţi să o faceţi. Căci aceste alegeri sunt necesare a fi făcute în deplină cunoştinţă de cauză referitor la ce vreţi să realizaţi sau să obţineţi.

Voi puteţi analiza obiectivul pe care vreţi să-l atingeţi, pe care vi l-aţi propus, înainte de a face alegerea respectivă, astfel încât alegerea în cauză să fie integral clară. Dacă voi nu aţi avea o imagine clară despre ce vreţi să obţineţi, atunci nici alegerea nu este suficient de clară, deoarece în mintea voastră ar putea exista un procent anume de îndoială raportat la reuşită. Dar dacă vă veţi forma mintea să funcţioneze ca un laser, în loc de lanternă, atunci nu doar că veţi putea vedea clar chiar şi consecinţele alegerii pe care o faceţi, chiar înainte de a o face, dar veţi avea posibilitatea de a vedea şi în viitorul apropiat, căci focalizarea minţii voastre ca un laser permite pătrunderea în linia viitorului.      

Ca să puteţi realiza o asemenea transformare şi dezvoltare, este necesar să schimbaţi oglinda minţii voastre, astfel încât să devină din oglindă de lanternă una de laser. Oglinda în acest caz reprezintă mentalitatea pe care o aveţi. Lumina de lanternă fiind slabă, transpus în mentalul vostru e ca şi situaţia în care vă spuneţi vouă înşivă că nu puteţi face prea multe în privinţa asta, pentru că sunteţi doar nişte simpli oameni.

Pe când oglinda de laser – adică o mentalitate mult mai extinsă, vă va spune întotdeauna că puteţi. Deci reuşita constă în focalizarea intenţiilor pe care le aveţi, nu în menţinerea lor dispersată conform vechii mentalităţi.

Focalizaţi-vă într-o direcţie, cea a dezvoltării spirituale, şi toate alegerile pe care le faceţi veţi vedea că aduc rezultatele pe care le planificaţi.

Important este cum vă vedeţi voi, pe voi înşivă, din acest punct de vedere. Căci, în cele din urmă, şi această viziune a voastră despre voi înşivă, este tot o alegere…

Vă salutăm! Noi suntem Conştiinţa Colectivă arcturiană!

Următorul episod<< Mesaje de la arcturieni – IMesaje de la arcturieni – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?