Arcturieni
© EHANi
Timp estimat de citire: 4 minute

Dacă voi nu aţi avea o imagine clară despre ce vreţi să obţineţi, atunci nici alegerea nu este suficient de clară, deoarece în mintea voastră ar putea exista un procent anume de îndoială raportat la reuşită.

Continuăm cu miniseria acestor mesaje atât de importante pentru existenţa noastră, astfel încât să reuşim să alegem corect şi benefic pentru a ne echilibra din toate punctele de vedere.

Salutări! Noi suntem Conştiinţa Colectivă arcturiană!

Observaţiile noastre pe care le realizăm cum spuneţi voi zi de zi – şi este necesar să specificăm că aici la noi în dimensiunile superioare noţiunile de zi şi de noapte au cu totul alte semnificaţii decât pe Pământ – asupra modului în care vă trăiţi viaţa pământeană ne oferă foarte preţioase informaţii. Acestea sunt adunate de noi pentru a le examina în detaliu în privinţa modalităţii în care fiecare dintre voi îşi face alegerile, şi mai ales cum aplică aceste alegeri.

Noi v-am transmis în comunicarea anterioară că de cele mai multe ori faceţi alegeri în privinţa unor lucruri sau situaţii despre care nu deţineţi integral informaţia necesară. Astfel apar pe parcurs greşelile.

Voi vă influenţaţi permanent propria linie potenţială de viitor şi în acest fel vă plângeţi că nu puteţi să vă îndepliniţi scopurile propuse.

Este unul dintre cele mai importante aspecte ale vieţii voastre, acela de a fi şi de a rămâne constanţi în privinţa alegerilor pe care le faceţi, cel puţin în raport cu lucrurile foarte importante, pentru a fi perseverenţi în menţinerea obiectivului propus pentru îndeplinire.

De obicei sunteţi distraşi de multe elemente ale lumii exterioare, acestea nefiind neapărat negative, însă o parte din ele vă determină lipsa de concentrare.

Ca să înţelegeţi cum vă trăiţi voi viaţa cu toate ţelurile pe care vi le propuneţi să le îndepliniţi, să luăm un exemplu banal din lumea voastră, făcând apoi o paralelă cu ceva similar...

Următorul episod<< Mesaje de la arcturieni – IMesaje de la arcturieni – III >>
SURSĂEHANI
Articolul precedentUltimul război al Pământului?
Articolul următorCum Îți Faci Dușmani!
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile