Mesaje de la arcturieni
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Doar dacă sunteţi aliniaţi între chakra frunţii şi cea a inimii veţi putea simţi corect informaţiile, despărţindu-le pe cele autentice de cele false şi astfel structurând pentru voi înşivă alegerile corecte.

Arcturienii sunt o civilizaţie multidimensională, care locuieşte – ca să ne exprimăm aşa – de la nivelul 5D până la cel de 9D, fiind o imensă conştiinţă colectivă care se ocupă de multe dintre treburile galaxiei noastre în ceea ce priveşte evoluţia altor civilizaţii care trăiesc între nivelele 3D-5D.

Pentru că ei sunt o conştiinţă colectivă, din perspectiva lor nu contează cine transmite către pământeni, astfel că mesajele care vor urma începând cu acest număr nu poartă neapărat numele vreunei entităţi, ci sunt rodul colectiv al ajutorului arcturian.

Salutări tuturor celor care se gândesc la noi! Noi suntem Conştiinţa Arcturiană! Canalul nostru de transmisie se numeşte, pentru cunoaşterea voastră, Thoheea – arcturian de nivel 7D.

Noi avem foarte mulţi mediumi în prezent, în multe locuri de pe Pământ. De aceea fiecăruia îi dăm aceeaşi informaţie dar redată pe specificul propriu, astfel încât formularea mesajelor poate fi diferită. Iar asta nu este deloc o chestiune care să afecteze calitatea transmisiei informaţiilor.

Din spaţiile dimensionale unde ne aflăm urmărim întreaga activitate a civilizaţiei pământene, şi periodic prin informaţiile pe care le transmitem procedăm la corecţii efectuate din mers asupra parametrilor colectivi, cum este mentalul colectiv planetar, care este plin de tot felul de forme gând ale voastre, cele câteva miliarde de fiinţe ale Pământului.

Câmpurile voastre colective sunt formate din multe câmpuri de grupuri, şi aceste câmpuri voi le creaţi datorită emoţiilor şi gândurilor pe care le aveţi tot timpul. Chiar şi când voi dormiţi în aceste câmpuri ale voastre se mişcă multe energii şi informaţii legate de existenţa voastră.

Asemenea câmpuri influenţează mersul lucrurilor în întreaga voastră societate, încât de multe ori percepeţi stări apăsătoare sau blocaje în privinţa acelor sarcini de care trebuie să vă ocupaţi zilnic. Aceste câmpuri interferează permanent între ele dat fiind că ele conţin stări amestecate din punct de vedere emoţional şi mental, având conexiuni cu scopurile voastre şi ale altora. Ştim că este dificil să staţi puţin să vă daţi seama de astfel de realităţi interioare în tumultul vieţii cotidiene, dar dacă veţi începe să vedeţi asta ca pe o tehnică de introspecţie necesară, veţi reuşi destul de repede, pas cu pas, să vă reechilibraţi multe faţete ale vieţii voastre.  

Vă vorbim despre alegeri, acestea sunt foarte importante în fiecare zi.

Datorită acestui aspect voi nu ştiţi să faceţi alegeri corecte, deşi credeţi că le faceţi corect sau în cunoştinţă de cauză. Procedând în felul acesta voi nu vă daţi seama că atâta timp cât nu sunteţi în cunoştinţă de cauză, nu veţi putea obţine ceea ce v-aţi propus ca obiectiv important. Şi vedeţi cum lucrurile trenează, se amână, întârzie, nu se concretizează şi voi aşteptaţi dând vina pe cei din jur sau pe circumstanţele despre care credeţi în mod eronat că sunt influenţate să nu se îndeplinească de către factori externi – politici, economici sau sociali.

E drept, acestea pot cunoaşte distorsiuni în modul lor de desfăşurare, dar alegerile voastre când le luaţi şi le faceţi, nu sunt deloc influenţate de exterior decât dacă sunteţi în necunoştinţă de cauză. Luând decizii fără să fiţi informaţi corect, voi puteţi să vă distorsionaţi propria linie de viitor astfel încât ceea ce v-aţi propus nu se mai împlineşte, deoarece schimbându-se propria linie de viitor, acel ţel dispare din fluxul programat de către voi. Şi apoi vă întrebaţi de ce nu vă mai ies lucrurile.

În lumea voastră circulă de multe secole expresia „cunoaşterea înseamnă putere”, iar acest aspect este foarte important să-l înţelegeţi sub forma unei cunoaşteri corecte a lucrurilor de care vă ocupaţi şi pe care vreţi să le obţineţi. Astfel veţi putea să aveţi atenţia concentrată corect pe informaţia corectă şi în timp real, deoarece ceea ce vă oferă posibilitatea de a percepe corect informaţia este vibraţia la nivelul chakrei inimii.

Doar dacă sunteţi aliniaţi între chakra frunţii şi cea a inimii veţi putea simţi corect informaţiile, despărţindu-le pe cele autentice de cele false şi astfel structurând pentru voi înşivă alegerile corecte. Căci doar având informaţia corectă veţi putea face şi alegerea corectă, iar rezultatul va fi şi el unul corect.

Vedeţi deci că liberul vostru arbitru l-aţi folosit de cele mai multe ori fără să cunoaşteţi adevărul, şi ca urmare majoritatea situaţiilor pe care voi le trăiţi sunt pline de ne-adevăr, ceea ce vă duce la stări apăsătoare de nemulţumire.

Pe lângă mental folosiţi-vă şi sufetul, adică energia psihică, pentru a discerne în alegeri.

Este timpul să învăţaţi să alegeţi corect, pentru a putea avea în cele din urmă manifestări şi rezultate corecte, drepte şi adevărate.

Noi suntem Conştiinţa Colectivă Arcturiană!

Următorul episodMesaje de la arcturieni – II >>
SURSĂPixabay
Articolul precedentInformare, conștientizare, aplicare
Articolul următorWasabi şi sistemul nervos
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile