Arcturieni
© Sergey Nivens / Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 4 minute

Alegerile pe care le faceţi influenţează în fiecare clipă curgerea continuumului.

Serialul mesajelor primite de la arcturieni continuă cu noi informaţii referitoare la modul în care noi evoluăm prin intermediul alegerilor noastre zilnice.

Salutări! Noi suntem Conştiinţa Colectivă Arcturiană!

Vă oferim în această transmisie un subiect la care să reflectaţi profund, deoarece aşa cum vă vedeţi pe voi înşivă, fiecare pe locul pe care-l ocupă în lumea voastră, vă consideraţi pe baza experienţei voastre personale ca nişte fiinţe capabile să decidă şi să aleagă corect şi drept.

Haideţi să începeţi să fiţi cinstiţi cu voi înşivă! Este foarte aproape timpul când veţi fi puşi în faşa consecinţelor propriilor alegeri făcute cu ceva timp în urmă, şi asta se va petrece chiar în privinţa acelor aspecte pe care le consideraţi a fi cele mai neînsemnate.

Dragii noştri, până şi cel mai mic eveniment în viaţa personală contribuie la modul în care civilizaţia voastră se îndreaptă către un viitor asupra căruia nu aveţi deloc certitudini despre cum va fi! Şi ca să vă dăm un exemplu destul de clar, omenirea voastră se comportă, indiferent că e vorba de conducătorii voştri sau de oamenii obişnuiţi, asemenea unui echipaj dintr-o barcă din acelea pe care le folosiţi când voiajaţi pe cursurile învolburate ale apelor. Şi sunteţi cu toţii într-o asemenea barcă. Când aveţi de depăşit câte un prag cu vârtejuri mari, unii strigă să o luaţi la dreapta, alţii strigă să o luaţi la stânga, alţii strigă cum să vâsliţi în mijlocul torentului, iar alţii strigă cum să faceţi să ocoliţi torentul respectiv. Cu toţii strigaţi care mai de care, şi în gălăgia generală aveţi impresia că fiecare deţine soluţia.

În realitate, strigaţi fără să ştiţi la modul real şi concret cum veţi face asta! Şi atunci într-un asemenea cor de voci indescriptibile se poate instala nesiguranţa cu privire la viitor.

Când faceţi o alegere este necesar să înţelegeţi un aspect foarte important. Chiar dacă este vorba despre o alegere personală, pentru că trăiţi într-o mare de oameni, alegerea aceea va avea efect şi asupra altora din jur. Poate vi se va părea ireal ce vă spunem noi, dar când faceţi o alegere în plan personal, mai ales dacă se întâmplă să fie vorba de o problemă importantă, este posibil să nu fie afectaţi cei aflaţi în imediata apropiere, şi aici este necesar să detaliem puţin pentru ca voi să înţelegeţi.

Când alegeţi în acest fel dar cei din apropierea voastră nu sunt afectaţi de această alegere, rezultă că ei nu se află pe aceeaşi lungime de undă cu voi, indiferent că este vorba de bani, de bunuri materiale, de privilegii, de situaţii care vă privesc în mod direct. Deşi este posibil să nu-i afecteze pe cei din imediata voastră vecinătate, este foarte posibil să-i afecteze o asemenea alegere a voastră pe alţii, aflaţi mult mai departe de voi, poate chiar necunoscuţi vouă, deoarece în felul lor de a fi, sunt pe aceeaşi lungime de undă ca voi.

În altă ordine de idei au un nivel asemănător şi rezonează asemănător. Oameni de acest fel sunt peste tot în lume şi dacă vă străduiţi puţin veţi înţelege că lumea, înainte de a se împărţi în categorii relaţionale, se împarte în categorii de frecvenţă vibraţională. Astfel societatea voastră este destul de eterogenă deşi nu este suficient structurată conform unor asemenea criterii reale. Şi când barca voastră se mai loveşte de câte o porţiune mai dură cum ar fi un bolovan care iese din apă, acele momente echivalează cu perioadele când societatea voastră este scuturată de crize de tot felul. Cu toate acestea, încă tot nu învăţaţi din aceste lecţii.

Alegerile pe care le faceţi influenţează în fiecare clipă curgerea continuumului. Când prin mintea voastră trec gânduri de tot felul care culminează cu pretenţii şi erori de interpretare, voi consideraţi că acelea sunt estimările voastre corecte. Dar voi nu vă daţi seama că asemenea aspecte vă poartă către eşecurile de mai târziu şi degeaba vă lamentaţi că nu reuşiţi să vă îndepliniţi dorinţele.

A face estimări fără să cunoşti efectele unei asemenea atitudini, deformează liniile viitorului pentru o manifestare pozitivă a acestuia pentru toţi oamenii Pământului. Şi sunteţi miliarde care procedaţi la fel. Atunci când din motive mărunte în faţa realităţii vieţii, dar care în mintea voastră capătă dimensiuni mari datorită ego-ului vostru, vă supăraţi pe semenii voştri din diferite motive, vă situaţi automat în afara liniei de evoluţie şi vă atrageţi energii care vă distorsionează viaţa de zi cu zi.

În plus ego-ul vostru nu admite ca ceea ce credeţi în acest sens să fie contrazis de realitatea pe care chiar voi înşivă o trăiţi împreună cu semenii pe care vă supăraţi. Iar asta se întâmplă chiar şi în cazul multora dintre voi care se consideră spirituali sau mai evoluaţi decât ceilalţi.

Dragii noştri, ego-ul este un instrument foarte valoros de evoluţie, dar voi l-aţi lăsat să vă păcălească cu un fals sistem de valori. Aceia dintre voi, care chiar spirituali fiind, aleg să-şi blameze semenii din diferite motive, ar trebui să privească oglinda propriei conştiinţe căci Creatorul se află în fiecare fiinţă din univers.

Şi dacă voi vă supăraţi pe un semen de-al vostru, în realitate faceţi asta împotriva Creatorului din semenul vostru, şi manifestând o asemenea atitudine, determinaţi un efect prin rezonanţă şi în voi. Pentru că vă supăraţi pe semenii voştri şi îi îndepărtaţi sub diferite pretexte, în realitate voi determinaţi prin propria alegere depărtarea de Creatorul din voi înşivă.

O asemenea eroare vă distorsionează destinul încât este posibil ca, în timp ce gândiţi cum să vă îndepliniţi menirea, în realitate vă îndepărtaţi de ea deoarece alegerea de acest fel duce la separare. Iar aceasta este o atitudine împotriva Creatorului.

Meditaţi la cele spuse de noi aici, acum!

Noi suntem Conştiinţa Colectivă arcturiană!

Următorul episod<< Mesaje de la arcturieni – IIMesaje de la arcturieni – IV >>
Articolul precedentIstoria psihică a Pământului – I
Articolul următorCe este Theta Healing?
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile