Mesaje de la arcturieni - IV
© CC BY-ND 2.0 / Saint-Petersburg Theological Academy

Distorsiunea adevărului spiritual a produs ceea ce de 2000 de ani voi numiţi religie!

Continuăm cu seria de mesaje primite de la fraţii noştri arcturienii, spre folosul nostru, al tuturor celor interesaţi de evoluţie spirituală.

Salutări! Noi suntem Conştiinţa Colectivă Arcturiană!

Vom aborda simplu şi clar, pe înţelesul fiecăruia dintre voi, ce înţelegeţi voi, prin prisma experienţei noastre cu modul vostru de viaţă spirituală, referitor la credinţă şi la convingeri.

Voi sunteţi fiinţe inteligente şi raţionale, iar pentru a putea funcţiona astfel aveţi nevoie de corpul mental, care este instrumentul adecvat prin intermediul căruia puteţi cunoaşte universul şi viaţa, începând de pe Pământ şi extinzându-vă spre graniţele cosmice.

Voi nu sunteţi totuşi atenţi la modul în care vă folosiţi mentalul, şi asta deoarece nu consideraţi că în realitate acest corp subtil vă poate servi şi pentru viaţa spirituală. Voi credeţi – şi aici intrăm în miezul chestiunii – că mentalul vostru v-a fost dat doar pentru calcule, constatări, procesări de informaţie din mediul înconjurător, doar pentru treburi strict lumeşti ca să folosim o exprimare generalistă.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Mesaje de la arcturieni – IIIMesaje de la arcturieni – V >>
Acest articol face parte 4 din 7 seria Mesaje de la arcturieni
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile