Mesaje de la arcturieni - VI
© CC-BY/ Flickr

Ceea ce este mai dramatic din punct de vedere al evoluţiei este că sunteţi în stare să renunţaţi la multe, dar nu şi la aceste tradiţii din calendarul vostru.

Fraţii noştri din dimensiunile superioare ne transmit informaţii atât de necesare pentru evoluţia şi ascensiunea noastră spirituală. Redăm în continuare mesajele primite de la ei.

Salutări! Noi suntem Conştiinţa Colectivă Arcturiană!

Aşa cum parcurgeţi acest interval pe care voi îl numiţi vară, plasându-l în timpul liniar şi fixând de-a lungul său tot felul de sărbători, cum le numiţi voi, privim la modalitatea voastră de a adapta informaţia primită de la noi şi de la alte surse asemănătoare cu noi, care vă transmit informaţii, la aceste concepte liniare pe care le aveţi.

Desigur că pentru voi o sărbătoare din calendar poate reprezenta ceva anume, cu o semnificaţie religioasă sau de natură transcendentă, dar dacă vă veţi raporta din punct de vedere al unor fiinţe ce trăiesc pe o planetă mică în infinitatea universului, la acest univers, veţi înţelege că dincolo de atmosfera planetei voastre aceste sărbători nu au niciun fel de semnificaţie şi niciun fel de valoare.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Mesaje de la arcturieni – VMesaje de la arcturieni – VII >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?