Mesaje al Străbunilor
Întâlnirea cu cititorii. 9 Iunie 2018.

Suntem Cei Dintâi Buni şi vă trimitem Bunătatea noastră şi Puterea Creatoare să vă fie călăuze în drumul vostru către reîntoarcerea spre Adevăr, Iubire şi Lumină.

Bună găsire, oameni ai neamului nostru.

Noi suntem Cei Dintâi. Noi suntem cei care au venit pentru prima dată pe această planetă minunată, într-o vreme când cealaltă linie evolutivă – dinozaurii, nici nu existau. Suntem Cei Dintâi Buni, iar prin asta voi puteţi înţelege rostul nostru în această zonă a galaxiei, pe această planetă.

Suntem Cei Dintâi Buni, pentru că am fost trimişi aici de către Civilizaţia Primordială din care facem parte. Suntem al 33-lea grup din cele 100 care au explorat universul, iar Consiliul Sacru pe care-l avem în civilizaţia noastră primordială a decis locuirea Pământului, cum îl numiţi voi acum.

În limba noastră, Pământul se numeşte Ha-Ar-Ka-Ra sau altfel spus Sufletul Luminii.

Am adus cu noi coduri genetice pentru a însămânţa planeta cu formele de viaţă pe care le cunoaşteţi, iar dintre toate, am pus un cod genetic anume pentru apariţia voastră, a Omului. Dacă vreţi să ne găsiţi, noi nu mai suntem pe partea fizică a planetei, ci într-un buzunar dimensional al continuumului, dar pentru ca să vă fie mai uşor, dacă vă veţi strădui să evoluaţi, unii dintre voi ne pot găsi în stratul dimensiunii 8.

Deoarece suntem acum o Conştiinţă Colectivă, vă transmitem că în calitate de Cei Dintâi Buni, noi am terraformat planeta, aducând apa din dimensiunea a 7-a. Codul vostru genetic conţine o taină divină, despre care vi se va aduce la cunoştiinţă după acest mesaj. Aveţi în voi amprenta holografică a matricei divine şi aceasta vă ţine pe voi ca fiinţe întregi.  La începuturi, noi am proiectat liniile temporale ale planetei, pentru ca viaţa să se poată desfăşura înspre viitor. După ce am aranjat toate configuraţiile pentru vieţuitoare şi plante, am proiectat ca din programul ADN să se desprindă Omul, care este în realitate o proiecţie a civilizaţiei noastre, însă pornind de la 0. Altfel spus, noi am creat Omul, ca spirit, pentru a ne dezvolta rezevorul creativ de care dispunem. Spunem Om şi ne referim la spiritul care sălăşluieşte în voi, şi vă invităm să împărtăşiţi aceeaşi viziune, pentru că mulţi dintre voi faceţi greşeala de a considera că omul ca fiinţă este doar trupul.

Spiritul vi l-am creat pentru ca să puteţi avea Voinţa. Apoi am creat sufletul vostru pentru a vă oferi Simţirea, conştiinţa pentru a Înţelege, mintea pentru a Analiza, şi emoţia pentru a Reacţiona, iar corpul pentru a vă manifesta.

Sunteţi cununa muncii noastre de sute de milioane de ani. Desigur, în univers nu există lumină fără întuneric, şi ca urmare, alte civilizaţii mai puţin evoluate ca a noastră, au venit curioase fiind să vadă ce am făcut noi. După ce v-am creat în matricea energetică a Pământului, noi am lăsat în planul fizic un grup dintre ai noştri, condus de cel pe care voi îl ştiţi cu numele de Zalmoxis, părintele neamului vostru strămoşesc. Genetician al spiritului, Za’al – Ma’ai – Xa’ai – acesta fiind numele său real şi care înseamnă Cel Care Construieşte Viul, căci noi aşa avem numele în civilizaţia noastră, Zalmoxes/Zamolxes cum îl numiţi voi a rămas aici împreună cu 500 de Buni, în urmă cu 275 de milioane de ani, pentru a coordona dezvoltarea vieţii inteligente pe Pământ.

Civilizaţiile curioase care au venit aici să vadă proiectul nostru, s-au amestecat fără permisiunea Consiliului Sacru şi au generat derivate ale originalului creat de noi. Au suprapus segmente de programe ADN, pentru ca o parte din oamenii rezultaţi astfel să fie pentru ei o sursă de emisie de energie a sentimentelor. Aceste civilizaţii au şi ele vechime mare, dar pierzându-şi o parte din componenta divină din ele, au rămas fără şansa de evoluţie. De aceea au produs distorsiuni în linia de evoluţie a sufletului uman, furând energia sentimentelor de la oameni. Datorită acestei atitudini, Zalmoxes şi grupul său au purtat războaie pentru a stopa interferenţele acestor civilizaţii. Pe unele dintre acestea le ştiţi, ele provin din Orion, din Draco, din Peşti şi din alte constelaţii pe care nu le aveţi pe hărţile întocmite de ştiinţa voastră actuală. Acele războaie purtate de Zamolxis şi grupul său au fost cunoscute de către civilizaţiile de mai târziu drept războaiele zeilor.

Continuare în numărul viitor.

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Mihaela Antoni

Absolut fabulos!