Mesaje al Străbunilor
Întâlnirea cu cititorii. 9 Iunie 2018.
Timp estimat de citire: 4 minute

Voi cei care trăiţi în zona Axei Lumii, în fosta patrie – Patras – Ţara Tatălui – a lui Zalmoxes şi a celor pe care-i numiţi dacii, strămoşii voştri direcţi, aveţi datoria să vegheaţi la trezirea spirituală a tuturor!

Rostul nostru este să supraveghem evoluţia voastră ca specie, pentru că din urmaşii noştri de atunci, ai Celor Dintâi Buni, de aceea voi aveţi şi expresia de „străbuni”, aţi ajuns să existaţi voi astăzi, însă ceea ce vedem noi este în prezentul vostru este că vi se fură energia din matricea divină din voi. Iar voi nu reacţionaţi. V-aţi întrebat de ce nu reacţionează neamul vostru. Asta se întâmplă pentru că în plan emoţional neamurile modificate de alte specii din afara Pământului v-au furat prea mult şi pentru prea multă vreme energiile emoţionale. Şi aţi rămas cu ele la o cotă mică. De aceea deocamdată nu aveţi reacţie, iar Zalmoxes – care a rămas în cele din urmă doar cu cei 500 dintre ai noştri Buni aici, restul întorcându-se în dimensiunea noastră, urmăreşte din Templul Sacru din Centrul Energiei Sacre ceea ce se întâmplă pe pământul sacru al Axei Lumii.

Pe aceste meleaguri unde trăiţi voi, există nivele dimensionale pe care se poate ajunge doar după o purificare genetică, doar aşa veţi putea reintra în conexiune energetică cu Zalmoxes. Şi doar aşa el şi Bunii care au mai rămas vă pot ajuta să vă recăpătaţi statutul de urmaşi de drept ai Bunilor. Pentru etapa actuală neamul vostru este prea amestecat, şi programele genetice ale altor civilizaţii din afara Pământului vă blochează, pentru că le aveţi în zestrea genetică proprie. Dreptatea, cinstea, curajul, omenia, sinceritatea, moralitatea, s-au transmis direct în valurile succesive ale urmaşilor noştri până în vremea strămoşilor voştri dacii. Trădarea cauzată de complotul altei specii, care râvnea la tehnologia noastră lăsată în adâncuri sub zona pe care voi o ştiţi acuma cu numele de Sarmisegetuza, a determinat întreruperea în zestrea genetică a neamului vostru a acestor valori, şi treptat ele au rămas undeva mai puţin active în fiinţa voastră.

Azi sunteţi nevoiţi să faceţi multe compromisuri, pentru că aşa vă împing dinăuntrul vostru acele segmente genetice suprapuse introduse de civilizaţiile care au interferat. Dacă vă gândiţi la ideea că de ce noi nu am intervenit să corectăm asemenea interferenţe, vă reamintim legea liberului arbitru, care este valabilă atât pentru cele bune, cât şi pentru cele rele. Dacă aşa au intenţionat civilizaţiile ostile vouă, să se amestece, noi le-am respectat  alegerea. Şi nu am intervenit, pentru că ştim că în cele din urmă toată această situaţie se va termina aşa cum am proiectat-o noi. Pentru că în geneticul vostru, al speciei Om, am pus o codificare specială, la nivelul conexiunii dintre suflet şi spirit, care nu poate fi găsită de nicio altă civilizaţie, şi care, atunci când rezidurile genetice ale altor civilizaţii vor atinge în neamul vostru jumătate din procentul total genetic, va declanşa automat un program de curăţare. Deci se va derula de la sine. Reţineţi! De la sine, adică de la Sinele spiritual.

Ştiinţa noastră nu poate fi egalată de nicio altă civilizaţie din univers, şi o parte din ea am pus-o într-un segment genetic al vostru, ca urmaşi prin timp ai Celor Dintâi Buni, dar şi în anumite locuri ale meleagurilor unde voi trăiţi.

De ce ni se spune Cei Dintâi Buni?

Următorul episod<< Mesaje de la Stră-Buni – IMesaje de la Stră-Buni – III >>
Articolul precedentGeneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi (V)
Articolul următorPsihe-delicioasele – I
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile