Între Eu-rile noastre de aici și din alte lumi, există conexiuni despre care nu știm, și prin intermediul cărora aceste Eu-uri își transmit unele celorlalte informații.

Lumea în care trăim nu este singura existentă pe suprafața acestei planete. Oamenii de știință au început de vreun deceniu încoace să accepte că există și alte lumi lângă cea a noastră, pe diferite frecvențe. De exemplu, asemenea realități paralele sunt redate foarte bine printr-o sumedenie de întâmplări în albumele de benzi desenate din Statele Unite, dar și prin diferite seriale și filme care tratează universurile paralele și conceptul de multivers.

Desigur că există nenumărate lumi, precum Iisus însuși a spus-o: „În casa Tatălui Meu sunt multe lăcașuri”. Ideea de lumi paralele nu e nouă precum cea a multiversului, dar cum ar fi de exemplu ca într-o banală zi din viața ta să te trezești față în față cu… tine? O asemenea chestiune este abordată în anumite filme și seriale, dar aici pot fi două variante…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentCe este Punctul de Vedere?
Articolul următorDe la rogojină la saltea
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile