Impresie artistică. Personajul din imagine este Gandalf, din filmul Stăpânul Inelelor, un arhetip al Marilor Inițiați din strămoși.
Timp estimat de citire: 3 minute

Vă redau mesajele Bătrânilor, care nu au fost multe, dar scurte, directe şi cu bătaie lungă în timp.

La începutul acestei luni m-am deplasat ca în fiecare an la Sarmisegetuza Regia, străvechea şi misterioasa capitală spirituală a strămoşilor noştri. Fiind într-o perioadă a anului mai puţin frecventată de către turişti – mă refer la sanctuarul de la Sarmisegetuza – după ce am ajuns acolo am constatat că la propriu sanctuarul era complet gol. Pentru prima dată în 10 ani nimerisem într-un interval de timp în care nu se afla niciun alt vizitator acolo, bineînţeles în afară de cei care aveau sarcina de a supraveghea incinta, adică jandarmeria şi firma de pază.

Având acest prilej probabil irepetabil, căci ceva mai târziu s-a dovedit că au mai venit câţiva turişti, am coborât în sanctuar în acea linişte monumentală pentru a savura din plin energiile locului. Ca niciodată, deşi bătea vântul, undeva în stânga începuse să scârţâie un copac ce se legăna încet în bătaia vântului. Am ascultat atent acest limbaj al scârţâitului copacului, gândindu-mă la misteriosul limbaj al copacilor şi la legendele de demult, din negura vremilor, legende în care se spunea cum “vorbeau” copacii – scârţâind. Cu acest gând în minte am ajuns lângă calendarul dacic, din mijlocul sanctuarului, unde am primit câteva mesaje pe care vi le voi reda în cele ce urmează.

Dar înainte de asta trebuie să vă spun că de data asta, ca niciodată, probabil şi datorită faptului că nu mai erau vizitatori în sanctuar în acele momente, s-au revelat rând pe rând cei 8 Bătrâni ai Octogonului strămoşesc. Desigur că nu am fost surprins de aşa ceva, însă a fost pentru prima dată când Bătrânii s-au revelat ei înşişi, şi am înţeles că prin asta au vrut să transmită că trăim vremuri grozave din perspectiva a ceea ce va să vină. Dacă vă amintiţi în urmă cu vreo 3 ani noi am prezentat în revistă nişte informaţii despre Oraşul de Aur al agatârşilor, aflat undeva sub Sarmisegetuza, dar pe o altă linie a timpului. Acel Oraş de Aur este locul unde Bătrânii Octogonului există şi în prezent ca spirite, şi din când în când se realizează conexiuni dinspre Oraşul de Aur către lumea noastră aşa cum o ştim, mai exact cu sanctuarul de la Sarmisegetuza.

Rând pe rând, Bătrânii şi-au făcut apariţia, ca siluete de aproximativ 3 metri înălţime, învăluiţi în lumină alb strălucitoare, cu toiege şi radiind pur şi simplu raze de lumină aurii. Fiecare şi-a dat acordul şi salutul ridicând uşor mâna dreaptă, apoi s-au aşezat pe Jilţurile lor în jurul calendarului dacic. Siluetele lor impunătoare mi-au dat de înţeles că erau aceiaşi Bătrâni care au intervenit în Bucegi, atunci când nişte “unii” au survolat platoul Bucegi cu elicopterele, sfârşind tragic în acel loc.

Şi ca să nu lungesc vorba, vă redau mesajele Bătrânilor, care nu au fost multe, dar scurte, directe şi cu bătaie lungă în timp.

“Pe matricea energetică a neamului vostru a fost pusă pecetea Iglisiei! Octogonul nu mai tolerează răutatea pe care aţi lăsat-o să se înmulţească!”.

“Jilţurile Octogonului au fost activate din nou. Ele sunt matricile de conştiinţă ale strămoşilor voştri, cărora le-aţi dezonorat moştenirea prin lipsa voastră de curaj în faţa răului”.

“Începând cu 2020 pentru neamul vostru va veni Judecata, aspră, dreaptă şi cinstită, pentru a vedea dacă aţi păstrat cu sfinţenie ceea ce strămoşii voştri v-au lăsat”.

“Trebuie să vă întoarceţi cu toţii la Cei Dintâi, dincolo de orice crezuri, idei şi concepţii. Altfel, veţi pierde dreptul de a fi urmaşii noştri! Iar Cei Dintâi sunt cu toţii UNUL!”.

Mesajele sunt scurte, dure şi directe. Dacă nu vă veţi trezi, se pare că veţi pierde până şi dreptul de a trece către lumi mai bune atunci când veţi pleca de pe Pământ…

Articolul precedentInterpretarea viselor – Culorile hainelor (roșu, portocaliu, galben)
Articolul următorExistenţa în 5D
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Matei Nicoleta
Matei Nicoleta
2 ani în urmă

Dreptul de a fi urmașii lor nu îl pierdem,dar cei care au făcut rău acestui neam,care au furat,care au nedreptățit și cei care au batjocorit prin acțiunile lor pământul strămoșești vor pieri.

Anonim
Anonim
2 ani în urmă

Care judecata !!!!???? Divinitatea ne-a dat asigurari ca in creatia lui Dumnezeu nu s-a conceput asa ceva, eventual ; evaluare.

NEDELCU DORINA MARIANA
NEDELCU DORINA MARIANA
2 ani în urmă

ADICA, AVEM VOIE SA NE BATEM JOC CA E COREC????
NUUU, SUBSCRIU CE A SCRIS NICOLETA. PERFECT ADEVARAT.
CE DARUIM LA FEL VOM PRIMII, DAR AICI IN ACEASTA VIATA.

Marcyx
Marcyx
2 ani în urmă

…parerea mea…ca ne a fost redat mesajul intocmai. Cu blandete vom fi analizati si…evaluati, judecati, urecheati. Gandind ca totul este IUBIRE…