Voi vă aflați doar aparent, la nivelul convingerilor voastre din minte, într-un labirint iluzoriu din care puteți ieși în orice moment.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Continuăm să vă transmitem informații utile pentru evoluția voastră personală și de colectiv.

V-am explicat data trecută că este necesar să ieșiți din iluzia idee că ați fi blocați de către elementele Sistemului în care vă aflați. În curând așa cum v-am spus „Ochiul Galactic” se va deschide și pentru asta este necesar să fiți pregătiți, pentru ca întreaga voastră structură ca ființă să poată primi ceea ce este de primit la toate nivelele. Din acest punct de vedere este la fel de important pentru conștiința voastră să redevină cu adevărat liberă, deoarece în prezent, datorită felului în care Controlorii Sistemului au conceput funcționarea socială a societății, aproape toți aveți această chestiune agățată de conștiință. Și anume că aveți impresia că vă aflați într-un labirint, din care vă străduiți să ieșiți pentru a putea să vă eliberați de influențele Sistemului. Faptul că voi dați crezare la tot ce vi se spune la știri, este modalitatea prin care Controlorii v-au făcut să credeți că nu există căi de ieșire din problemele în care, la fel de iluzoriu, vă aflați la nivel de colectivitate.

Dragii noștri, nu există absolut nici un fel de problemă! Aceasta este iluzia pe care Controlorii v-o pun în față, cum că ar exista probleme! Desigur ei mișcă multe resurse – bani, oameni, mașinării, situații pe care le inventează – pentru a vă convinge că există probleme. În realitate acestea nu există, ele sunt pur și simplu inventate de ei, și ca urmare, au pretenția să-i credeți deoarece tot ei au aceeași pretenție de a deține soluția la aceste probleme. Și în consecință ar vrea să aibă aprobarea voastră pentru a veni cu soluția. Deci ei nu au practic nici o putere, decât dacă voi declarați că așa este cum spun ei și prin urmare le dați acceptul să facă după cum vor ei.

Aceasta este scenariul pus la cale cu care v-au ademenit decenii la rând, făcându-vă să credeți că sunteți într-un labirint al situațiilor fără ieșire, și că singurele soluții sunt ale lor. Este foarte important să faceți următorul mic exercițiu. Chiar dacă vă uitați la știri, nu mai credeți nimic din ce vi se spune la televizor. Sunt imaginile Lor, nu ale Voastre. Căci dacă v-ați duce fiecare dintre voi în acele locuri unde Controlorii vor să vă lase impresia că sunt probleme, veți constata în realitate că nu sunt probleme, ci doar niște stări între anumite persoane sau grupuri. Atât și nimic mai mult, niște stări bazate pe ceea ce percep părțile între ele.   

Deci voi vă aflați doar aparent, la nivelul convingerilor voastre din minte, într-un labirint iluzoriu din care puteți ieși în orice moment, trebuie doar să practicați micul exercițiu oferit de noi aici. Și dacă tot ce vă prezintă ei este doar o iluzie bine orchestrată, exact ca și când sunteți într-o sală de spectacol unde v-ați luat bilet, dacă nu vă mai place spectacolul, puteți ieși din sală în orice moment.

Noi suntem Stră-Bunii! Noi suntem cu voi întotdeauna!

5 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile