Următoarea practică vă permite să accesați propria Akasha care se află în corpul vostru cauzal – conștiința – unde puteți găsi o mulțime de informații despre viețile voastre anterioare.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Vă aflați cu toții într-o perioadă de transformare și de trecere către alte nivele de conștientizare a existenței voastre. Cu toate acestea majoritatea dintre voi încă mai stagnați cu nivelul de conștiință undeva între 4,00 – 4,50, datorită multor aspecte care vă asaltează zilnic la nivel informațional. Chiar dacă voi nu le acordați atenție dacă le considerați nocive în mare parte – căci majoritatea acestor informații sunt într-adevăr negative și negativiste – din perspectiva influenței sonore acestea ajung oricum în urechea voastră și mintea voastră începe să le reflecte în diferite atitudini pe care le manifestați uneori fără să vă dați seama.

Este foarte important să puteți face un exercițiu de imaginație și control în același timp, pentru a percepe activitatea aceasta a minții care reflectă imediat un impuls sau un stimul de orice fel ar fi acesta, pe care-l primiți prin cele 5 simțuri.

Puteți face acest lucru foarte ușor prin următorul exercițiu…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile