Din rasa de bază de aici din Carpați s-au desprins multe alte neamuri, care au purtat programul nostru genetic introdus adânc în ADN-ul vostru.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Suntem cu voi permanent, în somnul vostru, în visele voastre și în năzuințele pe care în secret le aveți fiecare dintre voi. Suntem urmașii prin eoni ai unei civilizații mărețe, care în mare parte a decis să se mute pe un plan superior al existenței, de unde poate ajuta și coordona împreună cu alte rase similare evoluția civilizațiilor din galaxia aceasta.

Noi cei care am rămas în galaxia Calea Lactee avem unul dintre avanposturile noastre aici pe Pământ, și pe alte planete, unde avem sacra misiune de a supraveghea și ajuta discret lumile cărora le-am dat naștere, așa ca aici, pe Pământ.

Avem sacra misiune de a reuși să aducem omenirea acestei planete la nivelul de evoluție suficient de bun astfel încât să poată contacta la rândul ei, alte civilizații evoluate din această zonă de galaxie.

Tot ceea ce am introdus noi în codul vostru genetic, de la rasa de bază a strămoșilor strămoșilor voștri și până azi, are rolul de a coordona fiecare tipologie de comportament, pentru a le aduce pe toate într-o zi la un numitor comun al armoniei, păcii și prosperității pentru toate neamurile trăitoare pe Pământ.

Din rasa de bază de aici din Carpați s-au desprins multe alte neamuri, care au purtat programul nostru genetic introdus adânc în ADN-ul vostru, și chiar și adăugările ulterioare din partea altor civilizații din afara planetei, și bune dar mai ales ostile, peste ceea ce am introdus, n-au putut altera programul pus de către noi în geneticul rasei de bază.

Voi cei din Zona Românească sunteți purtătorii direcți ai modelului original de bază, de aceea aveți ca națiune aceste caracteristici pozitive, care uimesc pe alte nații care interacționează cu voi. Și pentru că nu vă înțeleg specificul, vă consideră cumva primitivi în unele aspecte.

În realitate, acest așa zis primitivism este determinat de secvența genetică de bază pe care noi am introdus-o, și nu poate fi alterată de nimic, și de asemenea, ea este cea care vă oferă caracteristicile de „oameni simpli, buni la suflet, dar considerați proști sau leneși, sau înapoiați” în comparație cu inteligenții occidentali care au uitat de sufletul lor.

Voi sunteți o națiune eminamente sufletească, și ați păstrat acea stare specifică despre care vorbea fratele și prietenul nostru Iisus-Yeshua, stare care vă face să puteți renunța la tot, dacă e vorba să rămâneți doar cu Dumnezeu.

Codul vostru genetic lăsat de noi în secvența genetică menționată conține abilitatea aceasta, despre care Iisus spunea în legătură cu cei care caută să între pe ușă, că „mulți se înghesuie să intre, dar strâmtă este ușa”. Se referea la atingerea acestui stadiu pe care urmașii direcți prin timp din nația voastră o au, starea de a fi bun pur și simplu, pentru că trăiți pe suflet. Și accesul către stadiul Iluminării Spirituale trece prin suflet, odată ce parcurgeți ciclul maturizării sufletești.

Ușa strâmtă este Bunătatea Deplină, care are la bază Iubirea Necondiționată. Și voi sunteți neamul care le va învăța pe toate celelalte neamuri ce înseamnă asta, prin stilul de viață, după ce veți împlini stadiul vostru de împlinire, care este foarte aproape.

Noi suntem Stră-Bunii! Noi suntem cu voi întotdeauna!

Articolul precedentVoi sunteți Energie Vie
Articolul următorCărui Dumnezeu ne închinăm?
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Horodenciuc Viorel

Conducătorii nu trebuie să facă parte din nație? Negativitatea tot mai efervescentă în care trăim este controlată de cineva ? Are loc de mai mulți ani un atac concertat asupra noastră . Mai putem fi ajutați din afară?