Timp estimat de citire: 4 minute

Radiaţia cuantică provenită dinspre Betelgeuse, via Soare, va pătrunde în omenire declanșând vindecări în masă și permițând deblocarea mentală.

Actuala stare de lucruri – cea cu restricţiile impuse peste tot în lume datorită pandemiei dirijate de oculta mondială – va avea o tendinţă de estompare în curând, căci ca orice fenomen din univers, la un moment dat se va dilua şi va dispărea. Ceea ce este important şi ne priveşte în mod deosebit este ce urmări vor fi după şi pentru cât timp.

Una dintre analizele referitoare la această situaţie planetară aduce mai multă lumină în privinţa a cine este cu adevărat vinovat de ceea ce se petrece acum în lume. Şi veţi vedea ce se întâmplă odată la 18 ani şi ceva. Şi pentru conformitate vom corela aceste explicaţii cu steaua Betelgeuse, o supergigantă roşie aflată la distanţa de aproximativ 640 de ani lumină de noi, în constelaţia Orion. Această formaţiune stelară este legată de multe legende aproape în toate vechile culturi ale lumii, de la papuaşii din Noua Zeelandă până la indienii nord-americani. Astronomii au studiat evoluţia lui Betelgeuse şi informaţiile oferite de ei sunt de-a dreptul surprinzătoare, susţinând într-o anumită privinţă explicaţiile esoterice-spirituale. Dacă până în decembrie 2019 – când s-a declanşat în China pe 12 decembrie „epidemia” de coronavirus – Betelgeuse era a 9-a stea ca strălucire de pe bolta cerească, la ora actuală adică după 31 decembrie 2019 este de abia a 33-a stea cea mai strălucitoare de pe cer. A 33-a am scris? Da! A 33-a! Şi ce este cu cifra 33? Este vârsta la care Iisus a fost crucificat, dar este şi următorul grad în masoneria superioară, ceea ce ne duce la ideea că toate au legătură între ele în univers. De ce a 33-a şi nu a 24-a sau a 38-a? Cine le-a dat această directivă astronomilor? Poate verifica cineva fără părtinire că într-adevăr actualmente Betelgeuse este chiar a 33-a ca strălucire? Rămâne de văzut, cert este însă că legătura dintre aceste aspecte este reală!

Mai departe… Pe data de 20 iunie anul acesta Nodul Lunar Nord – sensul evoluţiei omenirii – se va afla la 28-29 de grade în Gemeni, conjunct cu Steaua Betelgeuse. De data aceasta pe 20 iunie şi Soarele va fi parte din această ecuaţie aflându-se tot la gradul 29 în Gemeni. Înainte de a comenta efectele unei asemenea configuraţii. Să ne întoarcem în timp cu 18,7 ani când Nodul Lunar Nord făcea conjuncţie cu Betelgeuse, în luna septembrie a anului respectiv. Acel an era … ghiciţi…? 2001! Şi ce eveniment a avut loc atunci care a influenţat major întreaga evoluţie financiar-economică şi politică a lumii? Aşa zisul atentat asupra Turnurilor Gemene din New York, din data de 11.09.2001! La americani sistemul de apelare la urgenţe, cum este la noi 112, este chiar 911! Vi se par doar nişte simple coincidenţe? Sau deja începe să se contureze mâna diabolică a unei conspiraţii? La americani, spre deosebire de europeni şi de restul lumii, data se scrie punând întotdeauna în faţă luna şi după aceea ziua. Dacă la noi a fost 11.9.2001, la ei a fost 9.11.2001. Iar 911 este chiar numărul lor de urgenţe! În acele zile Marte se afla conjunct cu Nodul Lunar Sud – încărcătura karmică – în timp ce Nodul Lunar Nord era conjunct cu Betelgeuse. Oculta mondială a fabricat dezastrul de la Turnurile Gemene pentru a justifica politica americană de invazie în Irak, sub pretextul armelor chimice deţinute chipurile de fostul dictator Saddam. Nu s-a găsit nicio fărâmiţă de arme chimice. În schimb, regimul naţionalist irakian a fost înlăturat pentru a pune mâna pe petrol.

Să ne întoarcem cu încă 18,7 ani în urmă în 1983, când Ronald Reagan lansa Programul „Iniţiativa de Apărare Strategică”, iar în Palestina a avut loc dramaticul incident „West Bank”, când Israelul a fost acuzat de către palestinieni că au lansat arme chimice asupra tinerilor din şcoli, provocând efecte foarte neplăcute – greaţă, ameţeli, dureri intestinale şi leşin – victimele fiind în număr de 943. Efectele acelor substanţe au produs isterie în masă, cele două state acuzându-se reciproc. Când a avut loc incidentul? În luna aprilie 1983 când de asemenea Nodul Lunar Nord era conjunct cu steaua Betelgeuse! Cine din oculta mondială analizează asemenea configuraţii astrologice pentru a declanşa evenimente nefaste?

Ei, şi acum întorcându-ne la momentul 20 iunie 2020, Soarele şi Nodul Lunar Nord vor fi conjuncte cu Betelgeuse. Ce ar putea urma?

Astronomii au estimat că steaua poate exploda oricând într-o supernovă, fie în momentul acesta în care scriu aceste rânduri, fie peste 5 ani sau peste 3 luni! La această aspectare face o cuadratură Marte care la acel moment se va afla în Peşti. Şi cum Marte este zeul războiului, situaţia va fi cumva pe muchie de cuţit – şi vom avea două versiuni. Una pozitivă în care oculta va încerca să pornească faza a doua după pandemie, declanşând efectiv criza economică la scară globală, dar ar putea fi blocată de radiaţia cuantică venită dinspre Betelgeuse, iar Lucrătorii Luminii vor câştiga definitiv teren răsturnând toate planurile ocultei. A doua este cea în care radiaţia cuantică provenită dinspre Betelgeuse, via Soare, pentru că ambele sunt Logoși cosmici – cine a studiat chestia esoterică cu Logoșii înțelege – va pătrunde profund și rapid în omenire declanșând vindecări în masă și permițând deblocarea mentală. Altfel spus ar putea determina eliminarea blocajelor mentale induse în mintea umană și în mentalul colectiv, iar oamenii vor începe să perceapă chestii de dincolo de văzul fizic. Este ceea ce a anunțat David Icke cu ani în urmă în conferințele și cărțile sale, și ceea ce spuneam eu de multe ori, că vom ajunge să vedem dincolo de chipul fals uman al reptilienilor adevărata lor înfățișare. Sau cel puțin putem percepe clar minciunile lor. Astfel ziua Solstițiului de vară a acestui an ar putea aduce eliberarea de sub influenţa ocultei mondiale odată pentru totdeauna. La fel de bine dacă omenirea nu se va trezi, oculta ar putea specula asta pe mai departe impunându-şi insidios agenda sa în continuare.

Gradului 29 din Gemeni unde va avea loc conjuncţia menţionată corespunde Cheii Genelor 15, căreia îi sunt astrologic echivalente următoarele aspecte: Jonglerul, Magicianul şi Bufonul. Cum Bufonul este o combinaţie de Jongler şi Magician, vom vedea care dintre cele două aspecte – Jonglerul sau Magicianul – va prevala în omenire. Cheii 15 îi mai corespund: Umbra – Lâncezeala, Darul – Magnetismul şi Siddhi – Înflorirea, precum şi sintagma „O nesfârşită primăvară”, cu referire la evoluţia benefică şi înfloritoare pe care o poate cunoaşte omenirea după data de 20 iunie acest an. Ce va fi? Vom lăsa demonii ocultei să ne amăgească iar, ca de atâtea ori în istorie, cu cuvinte bine ticluite? Sau ne vom salva noi toţi pe noi înşine, crezând în Creatorul din fiecare dintre noi? Aveţi timp să vă pregătiţi. Rugăciune, credinţă şi speranţă!

Articolul precedentConspirația din spatele conspirației
Articolul următorAstrologie – Drumul Vieţii și Soarele (II)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile