Arta Wondjina în rocă. Reprezentare Micii Cenușii? Decide singur.

Neavând sentimente, pentru că nu au suflet în adevăratul sens al cuvântului, Micii Cenuşii sunt o imensă armată de bioroboţi.

Istoria omenirii este în mare parte plină de “pete albe”, chiar dacă manualele de istorie din lume prezintă date şi informaţii despre diferite evenimente majore care au influenţat cursul evolutiv al civilizaţiei noastre.

Ca să punctăm chiar de la începutul acestui articol, degeaba prezinţi în manualele de istorie Al Doilea Război Mondial, de exemplu sau vreun alt eveniment major mondial, atât timp cât ştiinţa nu admite în mod oficial ca fiind veridice acele petroglife şi picturi vechi de zeci de mii de ani, care înfăţişează peste tot în lume fiinţe mici de înălţime, cu capul rotund, alungit şi mare, cu mâini lungi şi picioare scurte.

Asemenea reprezentări se găsesc din America de Sud până în Japonia, din Australia până în America de Nord, din Africa de Sud până în nordul Europei. Deci este clar că undeva, în străvechimea acestei planete, rasa Micilor Cenuşii a ajuns pe Pământ trimisă de stăpânii lor reptilienii, aceştia colaborând cu rasa Draconiană.

Dacă ar fi să ne uităm mai peste tot în lume, la sumerieni, la tribul Dogon din Africa, la papuaşii din Noua Zeelandă, în Insula Paştelui izolată în mijlocul Pacificului, la hinduşi, la incaşi, mayaşi, la indienii nord americani, la vechile popoare europene, la chinezi, găsim peste tot, dar absolut peste tot, pe aceşti Mici Cenuşii. Ce sunt aceştia în realitate? Pot fi consideraţi o rasă galactică, o specie vie şi însufleţită? După toate informaţiile, semnalmentele şi informaţiile adunate din zeci de mii de rapoarte, mai ales în urma celebrelor răpiri la bordul OZN-urilor din deceniile 60-90, putem spune fără nici un dubiu că această rasă este una de bioroboţi, deoarece chiar dacă arată ca nişte Omuleţi Grii şi nu ca nişte Omuleţi verzi, nu au suflet, aşa au afirmat toţi martorii răpirilor.

După incidentul de la Roswell din 1947, Micul Cenuşii care a rămas în viaţă după ce a fost capturat a dat semne că s-ar comporta ca şi cum ar fi o fiinţă cu suflet. În realitate rasa aceasta care a fost prelucrată de către Draconieni în scopuri exploratorii, are un imitator de suflet compus din materii cuantice modulate, deci un fel de suflet dar care nu este suflet aşa cum îl avem noi dat de Creator. Tocmai de aceea Micii Cenuşii au îndeplinit de sute de mii de ani aici pe Pământ diverse misiuni, care au avut la bază experimentele genetice.

Draconienii intenţionează să combine ADN-ul lor cu cel uman, dar există multe incompatibilităţi, însă perseverenţa lor este realmente diabolică.

De ce vor să hibridizeze geneticul lor cu al nostru?

Terra – Pământul – Geea are un câmp cuantic energetic cu care câmpul energetic al unui draconian nu este deloc compatibil. Şi ei cred că vor ajunge la un moment dat să stăpânească planeta mergând cu rezultatele genetice din aproape în aproape. Astfel i-au trimis pe “sclavii de serviciu” – Micii Cenuşii, să colonizeze Terra din vremuri foarte îndepărtate. Fiind bioroboţi, deci un fel de cyborgi dar mult mai avansaţi tehnologic, Micii Cenuşii au proiectat navele cu care au venit pe Pământ şi au interferat în toate acele zone ale lumii unde pleiadeenii deja realizaseră prototipul lui Homo Sapiens în urmă cu sute de mii de ani.

Prin Micii Cenuşii, din care au făcut mai multe subrase de-a lungul epocilor în galaxie, draconienii au colonizat multe zone ale lumii, impunând în aproape toate culturile, pe lângă legendele cu zei şi semizei ale vechilor civilizaţii, şi miturile cu demoni, balauri, dragoni, monştri şi alte creaturi, aşa cum de exemplu sunt descrise asemenea chestii în epopeea hindusă Mahabharata.

Cert este că această specie de bioroboţi este foarte numeroasă şi încă este folosită aici pe Pământ, dar şi în alte zone ale galaxiei, acum când scriu acest articol, pentru tentativa de preluare prin războaie, deoarece reprezintă executanţii perfecţi.

Neavând sentimente, pentru că nu au suflet în adevăratul sens al cuvântului, Micii Cenuşii sunt o imensă armată de bioroboţi, dar ceea ce este foarte interesant la ei este că acţionează pe grupe, deci sunt autoorganizaţi conform unei scheme centrale implementată în programul lor de către draconinieni. Au pregătiri exact ca la noi pe Pământ, au doctori, au ingineri, au proiectanţi, au specialişti în diverse ramuri şi domenii, deşi pe dinafară toţi arată la fel. Este posiibl să aibă domenii care la noi nu există încă.

Micii Cenuşii sunt o imensă armată de bioroboţi.

Inteligenţa lor de bioroboţi îi plasează mult peste nivelul de inteligenţă al savanţilor noştri, iar asta este iarăşi un lucru foarte ciudat, deoarece nu este o inteligenţă cibernetică precum cea a roboţilor fabricaţi de noi, ci este una adaptativă! Această inteligenţă adaptativă le-a permis de-a lungul epocilor poparelor vechi ale Pământului, până în prezent, să acumuleze informaţii despre cum trebuie dirijată din umbră rasa umană, pe baza interferenţelor comandate de stăpânii lor draconienii.

Parazitarea pe lungă durată a unei civilizaţii, mai ales tehnologic, ideologic şi ca tendinţe, este ceea ce draconienii prin Micii Cenuşii au reuşit pe multe alte planete cu civilizaţie similară nouă. Aici au fost opriţi acum 2000 de ani prin misiunea pe care Iisus a avut-o pe Pământ.

Ceea ce ne-a apărat de draconieni şi de Micii Cenuşii a fost introducerea în aura umană a Corpului Duh, odată cu venirea lui Iisus. De aceea misiunea lui Iisus s-a terminat atât de tragic, şi tot de aceea misiunea sa a fost în cele din urmă o Victorie.

Următorul episodMicii Cenuşii şi colonia Terra – II >>

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?