Arta Wondjina în rocă. Reprezentare Micii Cenușii? Decide singur.

Parazitarea pe lungă durată a unei civilizaţii, mai ales tehnologic, ideologic şi ca tendinţe, este ceea ce draconienii prin Micii Cenuşii au reuşit pe multe alte planete similiare cu a noastră.

Printre multe specii extraterestre, cea a Micilor Cenuşii este una dintre cele mai controversate, deoarece sute de rapoarte despre întâlnirile cu ei, şi despre răpirile executate de ei la bordul navelor lor, fac referire atât la Mici Cenuşii buni, cât şi Mici Cenuşii răi.

Dar sunt ei cu adevărat buni?

Dacă sunt doar nişte executanţi, creaturi structurate de nişte stăpâni şi care sunt trimise în diferite zone ale galaxiei noastre, rezultă că pot mima uneori în relaţia cu oamenii atitudinea binevoitoare, pentru a îndeplini unele scopuri neînţelese de către oameni, mai ales când răpeau oameni la bordul navelor.  

Desigur că ar putea fi priviţi ca un conglomerat de Cenuşii de sine stătător, întocmai ca o civilizaţie evoluată care s-a răspândit în multe locuri ale Căii Lactee, fiind lăsaţi de către stăpânii lor să evolueze ca nişte aşa zise civilizaţii de sine stătătoare, precum cei din Zeta Reticuli. Dar dacă asta este doar o aparenţă?    

Neavând sentimente, pentru că nu au suflet în adevăratul sens al cuvântului, Micii Cenuşii sunt o imensă armată de bioroboţi, dar ceea ce este foarte interesant la ei este că acţionează pe grupe, deci sunt autoorganizaţi conform unei scheme centrale implementată în programul lor de către draconieni. Au pregătiri exact ca la noi pe Pământ, au doctori, au ingineri, au proiectanţi, au specialişti în diverse ramuri şi domenii, deşi pe dinafară toţi arată la fel. Este posibil să aibă domenii care la noi nu există încă.

Cert este că inteligenţa lor de bioroboţi îi plasează mult peste nivelul de inteligenţă al savanţilor noştri, iar asta este iarăşi un lucru foarte ciudat, deoarece nu este o inteligenţă cibernetică precum cea a roboţilor fabricaţi de noi, ci este una adaptativă! Această inteligenţă adaptativă le-a permis de-a lungul epocilor vechi ale Pământului, până în prezent, să acumuleze informaţii despre cum trebuie dirijată din umbră rasa umană, pe baza interferenţelor comandate de stăpânii lor draconienii.

Parazitarea pe lungă durată a unei civilizaţii, mai ales tehnologic, ideologic şi ca tendinţe, este ceea ce draconienii prin Micii Cenuşii au reuşit pe multe alte planete ca a noastră şi cu civilizaţie similară cu a noastră. Aici au fost opriţi acum 2000 de ani prin misiunea pe care Iisus a avut-o pe Pământ. Şi ceea ce ne-a apărat de draconieni şi de Micii Cenuşii a fost introducerea în aura umană a Corpului Duh, odată cu venirea lui Iisus. De aceea misiunea lui Iisus s-a terminat atât de tragic, şi tot de aceea misiunea sa a fost în cele din urmă o Victorie. Dintr-o asemenea perspectivă trebuie să înţelegem că Pământul a fost ales ca planetă de colonizare de către mai multe civilizaţii, deoarece condiţiile existente aici permit experimentarea oricărui tip de combinaţie extraterestru-om. Doar că fiind manevrată pentru a se comporta ca o specie parazit camuflată, Micii Cenuşii s-au băgat peste pleiadeni, arcturieni, andromedani, şi alte câteva specii extraterestre care lucrau împreună cu primele menţionate la prototipul Homo Sapiens. S-au dat războaie pentru a fi luată cu japca colonia Terra de către stăpânii Cenuşiiilor, draconienii şi reptilienii. Mahabharata descrie asemenea războaie cu multe amănunte.

Condiţiile existente pe Pământ permit experimentarea oricărui tip de combinaţie extraterestru-om

Pentru că pleiadeenii şi celelalte rase galactice evoluate respectau legea Liberului Arbitru, neinterferând cu evenimentele, Micii Cenuşii au forţat nota pentru că ei oricum nu respectă Liberul Arbitru. De aceea şi-au permis să răpească de mii de ori oameni, în încercarea de a introduce în geneticul uman acel segment care să transforme fiinţele umane în unele draconiene-reptiliene. Până acum experienţele lor în acest sens au eşuat, dar stăpânii lor încă persistă în atingerea unui astfel de scop. Şi asta pentru că au impresia că Pământul este o colonie pe care o revendică în urma felului în care a evoluat rasa umană conform modificărilor genetice introduse de ei – zecile de războaie de pe Pământ şi introducerea Noii Ordini Mondiale sunt dovada influenţei Micilor Cenuşii şi a reptilienilor asupra civilizaţiei umane.

Următorul episod<< Micii Cenuşii şi colonia Terra – I

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?