Micii Cenuşii – unde au dispărut?
Imagini capturate dintr-o înregistrare celebră din anul 1942 la un prim contact. Cât de autentică este, nu ştim și nici nu ne interesează, vorba aceea, dar se aproprie foarte mult de relatările martorilor care au intrat în contact cu ei. Se pot efectua măsurători radiestezice pentru a se stabili autenticitatea pentru cine le are cu ansa.
Timp estimat de citire: 3 minute

Micii Cenuşii, un fel de vasali galactici.

Fenomenul apariţiilor OZN s-a înmulţit în ultimii ani, deşi ceea ce se poate observa de către martorii implicaţi în asemenea situaţii sunt nave luminoase, spre deosebire de navele neluminoase, cu aspect metalic văzute pe timpul zilei sau văzute noaptea şi care prezintă de-a lungul bordului fuselajului o serie de lumini.

Pe timpul nopţii se pot observa şi OZN-urile luminoase, acestea spre deosebire de cele menţionate anterior nu-şi opresc luminozitatea, iar asta este unul dintre detaliile care le deosebesc de cele care pe timpul nopţii au doar câteva lumini.

Am făcut această scurtă expunere pentru a vă da seama care este diferenţa dintre navele civilizaţiilor benefice şi navele folosite de către reptilieni şi Micii Cenuşii dar şi de unele grupări ale guvernului secret al Illuminaţilor, care au primit tehnologie la schimb şi au construit prototipuri de nave hibrid. Un criteriu de altfel important în deosebirea unora faţă de celelalte pentru a putea înţelege în raport de numărul apariţiilor şi specificului navelor, că într-adevăr Micii Cenuşii şi navele lor au cam rărit-o pe aici pe Pământ.

Se pare că în continuare se petrec acţiuni de la distanţă, care vizează perpetuarea operaţiunilor de răpire la bordul navelor a unor persoane.

O asemenea realitate este redată de mulţi pacienţi ai hipnoterapeutului Calogero Grifasi, un italian care face valuri pe internet cu videoclipuri înregistrate, deşi multe din acestea sunt făcături doar pentru că acele persoane doresc să devină „celebre” pe internet – zic ele – răpite de Micii Cenuşii la bordul navelor acestora.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Micii Cenuşii – unde au dispărut? – I

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?