Micii Cenuşii – unde au dispărut?
Imagini capturate dintr-o înregistrare celebră din anul 1942 la un prim contact. Cât de autentică este, nu ştim și nici nu ne interesează, vorba aceea, dar se aproprie foarte mult de relatările martorilor care au intrat în contact cu ei. Se pot efectua măsurători radiestezice pentru a se stabili autenticitatea pentru cine le are cu ansa.
Timp estimat de citire: 3 minute

Să fie adevărat că Micii Cenușii fost eliminaţi de pe planetă de către Confederaţia Galactică?

Fenomenul OZN observat până în prezent de milioane de persoane din întreaga lume, este însoţit deseori de apariţii fantomatice ale unor fiinţe despre care rareori se poate spune cam cum arătau. Deşi în anii 70-80, mai ales în Statele Unite ale Americii, zeci de mii de martori ai unor asemenea fenomene au declarat că au văzut cu ochii lor creaturi cu o înălţime de 1,20 – 1,40 metri, cu capul mare, ochii mari şi cu aspect corporal relativ slab, ieşind dintr-o navă staţionată la sol, doar puţine cazuri de acest gen au fost şi autentice.

Majoritatea dintre ele erau poveşti inventate de dragul celebrităţii locale.

Cu toate acestea există un număr important de cazuri autentice, în care conform martorilor, dar şi dovezilor rămase în urma incidentului respectiv, s-au produs întâlniri de gradul 3 cu fiinţe din alte lumi.

Unul dintre cele mai răsunătoare astfel de cazuri, după cel de la Roswell, a fost cel numit Incidentul Kelly-Hopskinville, după numele localităţii în apropierea căreia s-a petrecut. Pe scurt, în acel orăşel american din statul Kentucky în seara zilei de 21 august 1955 o familie formată din patru adulţi şi şapte copii a fost practic asaltată şi terifiată de un grup de omuleţi gri nu mai înalţi de 1,40 cu aspect oarecum urât, asemănători unor goblini – spiriduşi.

Kelly-Hopkinsville

Cu aproximativ o oră înainte de apariţia acestor creaturi care se ascundeau în zonele întunecate ale casei de la ferma familiei, fiul cel mare al familiei i-a informat pe ceilalţi că văzuse un obiect misterios aterizând undeva în spatele casei. Familia nu l-a crezut până când n-a început calvarul care a durat vreo trei ore.

Imaginaţi-vă că o întreagă familie formată din 11 membri se baricadase în interiorul casei, cu puştile pregătite, în timp ce creaturile extraterestre mişunau pe acoperiş, prin beci şi în jurul casei. Cazul a fost introdus în cartea „Blue Book Project” Proiectul Cartea Albastră, considerat unul dintre cele mai de referinţă. Personal pe la mijlocul anilor 80 am citit această carte foarte documentată, care totuşi avea ca scop ascuns, deoarece era coordonată de grupul Majestic 12, ridiculizarea fenomenului OZN.

Project Blue Book

De altfel acest grup a fost implicat ulterior în foarte multe muşamalizări, laolaltă cu şefii NASA, în privinţa multor cazuri autentice care au curpins inclusiv celebra Aria 51.

Pe parcursul anilor 90 au răsuflat o serie de informaţii referitoare la faptul că guvernul american, colabora cu câteva grupuri de Cenuşii încă din 1947, de la cazul Roswell, şi că în interiorul Ariei 51 se dezvoltau tehnologii combinate pe baza informaţiilor oferite de către Micii Cenuşii în schimbul rezervelor de material genetic uman.

Mai târziu investigatorii ufologi care cercetau pe cont propriu au descoperit că foarte multe dintre cazurile de răpiri pe timpul nopţii erau realizate de către aceşti Mici Cenuşii, şi s-a mai aflat ulterior că ei erau în realitate subordonaţi unei specii reptiliene care-i tutela în interiorul unui vast program de sclavizare a civilizaţiei umane printr-o tentativă de hibridizare ascunsă a speciei umane cu ADN-ul Micilor Cenuşii.

După anul 2000 aceste răpiri s-au rărit mult, chiar foarte mult datorită intervenţiei mesagerilor civilizaţiilor galactice superioare.

Apariţiile şi întâlnirile de gradul 3 cu Micii Cenuşii s-au rărit şi ele până aproape de dispariţie, însă din perspectiva asta şi a modului în care adevărul iese tot mai mult la iveală în multe privinţe pe Pământ, am putea să ne întrebăm dacă Micii Cenuşii au dispărut pentru că au plecat sau au trecut la o altă etapă a agendei lor, colectând suficient material genetic uman pentru începerea unei insidioase hibridizări a omenirii, ca scop al reptilienilor de a elimina specia umană într-o concurenţă acerbă cu civilizaţiile galactice benefice? Pentru că nici US Air Force, nici Pentagonul, nici US Navy, şi nici britanicii nu au mai semnalat apariţia Micilor Cenuşii.

Să fie adevărat că au fost eliminaţi de pe planetă de către Confederaţia Galactică? Sau e doar liniştea dinaintea unei pre-anunţate furtuni viitoare? În numărul următor scrutăm acest orizont al viitorului apropiat…

Următorul episodMicii Cenuşii – unde au dispărut? – II >>
Articolul precedentGeometria sacră şi destinul uman – III
Articolul următorMona Lisa extraterestră – IV
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Micii Cenuşii – unde au dispărut? […]

trackback

[…] Micii Cenuşii – unde au dispărut? […]

trackback

[…] ci şi decisiv pentru viitorul unei naţiuni. Cea americană. Asta deoarece în afară de Micii Cenuşii capturaţi la Roswell şi ţinuţi apoi în incinte amenajate special vreme de 25 de ani (din patru […]