© Robert F. Bukaty / Augusta, Maine
Timp estimat de citire: 3 minute

Până când iese adevărul la lumină, trebuie traversată Valea Fricii interioare față de slugile Sistemului.

Situația care persistă încă în multe părți ale lumii cu acest coronavirus a determinat în cele din urmă o reacție vehementă din partea doctorilor din prima linie din Statele Unite ale Americii (vezi foto).

Dacă în primăvară doctorul Fauci, acest escroc aservit ocultei, voia să prostească o întreagă lume cum că purtarea măștii medicale e cel mai bun mijloc de apărare împotriva acestui coronavirus – care în realitate e doar un virus de gripă! – mai târziu când a fost luat la rost de către Donald Trump a revenit cu explicațiile, spunând că de fapt hidroxiclorochina e foarte bună pentru prevenție și tratament în cazul infectării cu coronavirus, dar Fauci a mai completat că nu există, chipurile, studii concrete din care să reiasă că hidroxiclorochina are rezultate bune în acest sens. Evident mințea, sluga ocultei! Până când i-a spus Trump între patru ochi că-l așteaptă pușcăria dacă mai susține o asemenea idee ineptă cum că hidroxiclorochina nu e bună și că lumea trebuie să poarte obligatoriu masca medicală.

Vedem că minciuna a fost larg răspândită în primele 2 luni ale declarării stării de urgență în Europa cel puțin. Căci americanii prin Donald Trump au refuzat să impună atâtea restricții ca în Europa. Și-au asumat riscul susținând adevărul. Și anume că da, virusul acesta de gripă numit coronavirus există, dar că pentru oamenii sănătoși nu este deloc periculos. Problema nu a fost asta, problema cea mai gravă a fost că acestui banal virus gripal i s-a făcut atâta propagandă la nivel mondial, cum că este foarte periculos, încât datorită acestui aspect al minciunii planetare, majoritatea populației din multe țări a crezut așa ceva! Dovada e purtarea măștii chiar și pe stradă, unde nu e necesar și faptul că majoritatea celor intervievați pe stradă, cel puțin la noi în România, au spus că ei cred că acest virus e periculos pentru sănătate. Nimic mai fals! Da, poate fi periculos pentru cei care au și alte probleme de sănătate, desigur, pentru că până și o banală gripă poate cauza probleme dificile unui hipertensiv sau unui diabetic. În rest pentru omul sănătos și fără afecțiuni coronavirusul nu e deloc periculos. Astfel că majoritatea oamenilor, fiind sănătoși, au fost pur și simplu mințiți zilnic, și astfel s-a creat isteria de-a lungul și de-a latul omenirii.

Știm la ora actuală că prin televiziunile și ziarele aservite ocultei, în multe țări din lume inclusiv la noi, se poate măslui așa de ușor rezultatul unui sondaj de opinie, ori un reportaj de câteva minute, ori întreaga opinie publică autohtonă. Căci în lipsă de televiziuni independente, nu există alte surse oficiale care să arate adevărul. Și dacă cetățenii se uită pe toate posturile autohtone, și acestea toate – pentru că au fost plătite cu milioane de euro prin reclame la purtarea de mască – mint zilnic, rezultă că oamenii neavând alte surse paralele, care să prezinte adevărul, vor crede minciuna propagată.

Ce zicea Iohannis la început? Că e o banală gripă și lumea nu trebuie să-și facă griji. Apoi când a primit ordinul în plic de la ocultă a cotit-o la 180 de grade cu starea de urgență. Așa se scrie istoria dragii mei, cu multe minciuni! Până când mai zilele trecute un grup de doctori americani patrioți, nemaiputând suporta minciunile propagate de unii colegi de-ai lor, au venit la Washington în fața Capitoliului și au spus adevărul. Vedeți video aici. Aproape că a dispărut complet de pe internet.

Hidroxiclorochina chiar tratează și vindecă 100% pacienții care au coronavirus plus alte afecțiuni! Nu există nici un efect secundar al ei, și există foarte multe studii clinice de specialitate care atestă eficiența ei! Deci minciuna a fost demascată! Doar că până când iese adevărul la lumină, trebuie traversată Valea Fricii interioare față de slugile Sistemului. Și odată revenit, cu curaj și determinare din partea celor implicați, Adevărul face curățenie peste tot pe unde minciuna a intoxicat mințile oamenilor.

„Cunoașteți adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Articolul precedentTainele Tarotului – Marele Preot și Îndrăgostiții
Articolul următorAsocierea alimentelor (II)
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile