Minte Personalitate Biospecter Hawkins
Personalitatea umană are peste 30 de parametri prin care se manifestă.
Timp estimat de citire: 3 minute

Fațetele personalității noastre sunt interconectate, și funcționează pe principiul vaselor comunicante.

Mergem mai departe în deslușirea enigmelor personalității umane, pe baza parametrilor luați de la Biospecter. Și ca să nu pierdem timp cu chestii inutile, vă vom relata un caz care aparent poate părea bizar. Cel puțin din perspectiva nivelului spiritual.

Cu ocazia unei deplasări la Constanța, echipa noastră a realizat mai multe analize pentru diferite persoane cu Biospecterul.

Transcendenta-biospecter-cabinetul-cosmos
Diferenţa dintre o persoană contemplativă (minte holistică) şi o persoană non-contemplativă (minte reducţionistă). Indicele de Transcendenţă reprezintă capacitatea spirituală de a depăşi (transcede) anumite stări prin intermediul mentalului.

Una dintre analize, prezenta două dintre grafice cu valori foarte mari: nivelul de conștiință Hawkins situat la valoarea de 609 – Pacea, iar Indicele de Transcendență undeva la peste 90.000 de unități, asta însemnând nivel de transcendere către alte dimensiuni. Toate bune și frumoase, numai că persoana ne declarase că era egoistă, în sensul în care dacă ar vedea că-i vine cuiva rău pe stradă și cade jos, nu se duce sub nici o formă să o ajute pe acea persoană. Și atunci nivelul Hawkins ar fi trebuit să fie sub 200, să indice defecte de personalitate. Cum ar putea coexista asemenea extreme într-o persoană

Următorul episod<< Mintea – fațetele personalității (I)Mintea – fațetele personalității (III) >>
Articolul precedentInteligența Sufletului (SQ)
Articolul următorJignirea și umilirea folosite ca metodă de manipulare
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile