Atunci când informația este impusă fără ca mintea să țină cont de observare și experimentare, cunoașterea (știința) devine super-îngustă și constrânsă.

Citeam un text scris de mine acum câțiva ani. Când privesc în urmă, am impresia că recunosc o parte pierdută din Creator. Cum am putut să scriu așa ceva? Ce-a fost în mintea mea? De exemplu, spuneam într-un articol că Dumnezeu este un gentleman. Însă, de curând, mi-am schimbat un pic părerea. Acum cred că diavolul e un gentleman!

Osho spunea că e bine să te contrazici, altfel rămâi în urmă, nu evoluezi. Abia acum înțeleg ce voia să spună cu adevărat. Se întâmplă de când cu Noua Energie – atenție, a nu se confunda cu Noua Ordine sau New Age – să te privești în trecut și să te miri, cât de antic puteai să fi cândva. Informația oscilează la o frecvență atât de mare, încât tot ce este în urmă, pare de domeniul dinozaurilor.        

Noua Energie este ceva cu totul inedit, chiar și pentru cei care au cunoaștere. Vechiul se prăfuiește imediat, iar tu ai nevoie să rămâi într-o stare permanentă de prospețime, altfel începi să miroși a entropie. Vei observa că nu mai rezonezi cu multe lucruri din trecut, chiar și dacă te forțezi. Biblioteci întregi care pot fi reduse la o simplă pagină de text. Din acest motiv, am ales să condensez într-o revistă lunară mai multă cunoaștere atemporală, dacă îmi permiteți acest pleonasm. Așa cum spune și Richard Rudd, bine ați venit în Era Sintezei!

Există un val enorm de informație. Asta ar trebui să ne bucure. Problema nu este volumul astronomic de informație, ci când și cum accesezi această informație. Noua Energie ne va schimba complet felul cum privim și accesăm informația și cunoașterea.

Într-o lume saturată de informație (dar fără cunoaștere), devine greu de știut unde să-ți muți atenția pentru a obține acel Punct de Asamblare de care vorbea Castaneda. Ce este real și ce nu este real, adevărat sau neadevărat – un potop de date prin care trecem zi de zi, aproape vrăjitoresc, în încercarea de a ne orienta prin multivers, fiecare cum putem. Informațiile noastre sunt un aranjament bidirecțional între ceea-ce-știm-despre-noi-înșine vs ceea-ce-știu-ceilalți-despre-noi.

Se spune că haosul există doar în mintea noastră, pentru că nu reușim să vedem schimbul de energie de la o formă la alta. Informația pare fărâmițată, adevărul amestecat cu minciună, ridicând întrebări care nu duc nicăieri și chestii care nu se potrivesc. Peste toate acestea, se adaugă și nivelul de evazivitate de la cei care dețin aparent controlul, adâncind individul într-o confuzie și mai mare.

În timp, mintea noastră dezvoltă un limbaj/program prin care interpretăm și stocăm diferite percepții în baza de date, ca mai apoi, să le interconectăm pentru a explica sau pentru a rezolva o problemă relevantă din viața noastră. O bună parte din aceste constructe mentale provin din educație și indiferent cât de bine este pregătită mintea noastră, există limitări și părtiniri selective (acele celebre bias-uri) în propriul nostru algoritm personal – la fel cum există și în sistemele de operare ale Big Tech. În orice sistem, atunci când informația este impusă fără ca mintea să țină cont de observare și experimentare, cunoașterea (știința) devine super-îngustă și constrânsă.

De ce vă spun toate acestea? Pentru c-o bună parte din procesele noastre mentale sunt automatizate, sub forma unor Programe Prescrise. Cogniția, convingerile, limbajul, mobilitatea etc., devin o chestiune firească în raport cu influențele mediului asupra noastră (părinți, frați, profesori, predicatori, mass-medie etc.). De aceea Astrologia este atât de utilă. Modul în care gândește mintea ta, poate fi conturat și schițat examinând poziția lui Mercur în horoscop prin semn, casă, aspecte, tranzite și progresii.

Configurațiile astrale din ultimul timp și evenimentele sociale ne obligă într-un fel sau altul, să ne oprim și să punem la îndoială ceea ce știm, ceea ce nu știm și aceea ce credem că știm, pe baza a ceea ce am acumulat în trecut. Se întâmplă inclusiv la case mai mari, fiecare pe nivelul său. Revelațiile din ultimele luni, plus diseminarea unor informații, ne-au făcut să realizăm cât de puțin cunoaștem noi cu adevărat, pentru că a ști nu este echivalent cu a cunoaște!

Mintea ne poate juca feste, încât ajungem să interpretăm greșit chiar și cele mai simple fapte, sau, să fim la rândul nostru înțeleși greșit. Înclinația spre deziluzie, fraudă și manipulare este la cote mari în această perioadă, la fel și pragul de intoleranță față de minciună, escrocherie și propagandă, în special de către cei care sunt capabili să rămână “clari” la ceea ce se întâmplă în lume. Vor ieși la suprafață cantități imense de știri vechi confirmate cu mult timp în urmă, care ne vor perturba modul de gândire și care ne vor ridica la fileu o grămadă de întrebări inedite, despre noi înșine și despre ce înseamnă adevărul.

Soluția?

Așteptați să se ridice ceața! Alegerile, cuvintele și gândurile chiar contează. La un moment dat, se zvonea că există peste 2 milioane de magicieni negri care lucrează pentru a menține iluzia matricei 3D, aici pe Terra. Am găsit numeroase anunțuri pe internet cu ritualuri dubioase. De ce nu ar fi și 2 milioane de magicieni albi? De ce nu ar fi chiar și 2 milioane de maeștri spirituali?

Concentrați-vă asupra lucrurilor pe care le doriți. Fiți atenți la formulările pe care le folosiți în exprimare. Eu mi-am furat-o! Vorbeam de curând cu un coleg despre expresia “Îți vreau binele”. Nu, nu-mi vrei binele! Nici nu știi ce să faci cu “binele” meu, așa că mai bine lasă-l aici, cu mine! Vă puteți imagina ce presupune acest lucru odată ce intrați în faimosul 5D? Un singur gând nelalocul lui și veți dezlănțui iadul pe Pământ! Sau raiul, depinde. Alegerea ne aparține!

EXERCIȚIU MIC:
Găsește un loc sigur și confortabil. Închide ochii. Trage aer adânc în plămâni, de trei ori. Lasă gândurile și grijile să zboare. Simte-ți corpul ferm dar relaxat. Concentrează-te asupra inimii. Vizualizează întreaga galaxie scufundată într-o Lumină strălucitoare. Trimite pulsuri de Lumină și Iubire din chakra inimii tale. Observă Pământul învăluit într-o irizație roz-albastră. Dacă simți nevoia, rostește în șoaptă următoarele cuvinte: Lumina lui Dumnezeu să vindece Pământul și să aducă Pacea în întreaga Galaxie. În timp ce respiri ritmic și conștient/ă, menține această conexiune cu toate ființele vii, atât cât simți nevoia. Revin-o ușor-ușor în planul 3D. Sigilează Lumina în interiorul tău.

5 4 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile