Mintea şi limbajul articulat – II
© Bigstock
Timp estimat de citire: 3 minute

Suntem foarte aproape de a înţelege cum a fost realizată mutaţia în urmă cu aproximativ 70.000 când a apărut limbajul articulat, mai rămâne să descoperim şi cine a produs-o astfel încât pe scena Pământului a apărut specia noastră Homo Sapiens.

Cvilizaţia umană, aşa cum suntem noi specia Homo Sapiens, se consideră cea mai inteligentă specie de pe Pământ. Şi asta doar pentru că am invadat mediul ambiental, am construit clădiri de tip zgârie-nori, am inventat maşini, trenuri, vapoare şi avioane, sateliţi şi rachete, tancurile şi televiziunea şi lista poate continua cu mii de enumerări. Ne demonstrează toate acestea că suntem într-adevăr inteligenţi?

Faptul că avem grai articulat, asta într-adevăr ne poate asigura un loc în vârful lanţului trofic, dar de fapt ce este în realitate inteligenţa?

Următorul episod<< Mintea şi limbajul articulat – I
Articolul precedentGlanda pineală – generatorul divin (II)
Articolul următorStrăvechile temple geto-dace
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile