Misterele Creatorului Calea cu sori
© Bigstockphoto

Misterele Creatorului – ghicitori fractalice.

Trăim pe o planetă plină de atâtea frumuseţi că dacă am avea bani şi n-ar mai trebui să muncim, nu ne-ar ajunge la propriu o viaţă întreagă să-i vizităm măcar 50% din locurile încărcate de minunăţii de fel şi fel, de la insecte şi flori până la munţi, mamifere, ape curgătoare, răsărituri şi apusuri care-ţi taie răsuflarea cu splendoarea lor. Şi câte şi mai câte are minunata noastră Geea… şi câte are să ne mai ofere încă…

Iar noi… nişte mici creaturi zăpăcite şi nebunatice în genialitatea lor cum ne credem faţă de celelalte specii, continuăm să mergem în acelaşi ritm trepidant şi care ne face să fim relativ orbi la miracolul naturii şi al vieţii. Ne agităm zilnic de colo până colo, atât de implicaţi în tevatura generală a societăţii pe care am construit-o, încât am uitat că undeva dincolo de limita atmosferei terestre începe nemărginitul univers populat de nenumărate lumi asemănătoare cu a noastră şi chiar mult mai avansate.

Din când în când ne mai uităm seara sau în weekend pe la vreun documenar despre spaţiu, univers, OZN-uri şi alte enigme, dar facem asta mai mult ca un fel de hobby, în loc să fie preocuparea noastră prioritară.

Ştiinţa a trecut în ultimii ani de la modelul clasic al Big Bang-ului la ipoteze mai apropiate de adevăr, căci suntem foarte curioşi să ştim cum a început totul în universul acesta plin cu milioane de galaxii. Cuantica şi spiritualitatea se apropie treptat una de cealaltă prin descoperiri şi noi revelaţii, însoţite de ambele părţi de teorii îndrăzneţe şi de mesaje provenite din dimensiuni superioare. Şi totuşi, încă trebuie să avem dovezi palpabile pentru ca să putem crede.

În ce fel a început acest univers? Cine l-a creat? Cine şi în ce fel şi pe baza căror legi nevăzute coordonează totul în imensitatea aceasta de miliarde de ani lumină? Dacă pornim de la o idee şi anume că universul este produsul gândirii unei Entităţi Supreme pe care o numim Creatorul, unul dintre misterele Sale este cum face de ţine totul laolaltă într-o asemenea perfecţiune a Creaţiei?

Este evident că noi oamenii nu suntem singurele fiinţe inteligente şi raţionale din univers, însă ne putem pune iarăşi o întrebare de 1 miliard de puncte: cu ce scop a Creat Entitatea Supremă spiritele în univers?

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?