Oscilator Electric marca Tesla și Crucea Egipteană.
Timp estimat de citire: 3 minute

Crucile Ankh erau folosite la operaţiunile arhitecturale şi de amenajare a reliefului şi erau realizate din diferite aliaje de metale preţioase.

Cimatica este la ora actuală o ştiinţă ce redescoperă efectul sunetelor asupra materiei, dar şi asupra altor condiţii ale vieţii cum ar fi aerul, apa şi alte forme de existenţă cum sunt gazele din atmosferă.

Dacă unii ar spune că sunetele nu au niciun efect asupra manifestărilor vieţii, aceia nu ştiu ce spun. Gândiţi-vă de exemplu doar la o melodie care vă place şi care v-a încântat sufletul de atâtea ori.

Ce se întâmplă de fapt atunci când ascultăm nişte melodii care ne merg la suflet, cum se zice pe româneşte? Nu e vorba doar că ne simţim bine interior, ci este ceva mai mult de atât.

Sunetele, aşa cum demonstrează azi cimatica, şi cum ştiau încă din străvechime maeştrii spirituali, determină efecte benefice asupra aurei şi a corpurilor subtile. Desigur în cazul în care sunetele sunt reproduse într-o suită armonică.

Ele modelează vibraţia corpurilor subtile, căci dacă sufletul simte încântare atunci când ascultăm o melodie frumoasă, este evident că o asemenea trăire se va transmite de la suflet către celelalte corpuri ale aurei.

Am făcut această scurtă divagaţie pentru ca să înţelegeţi că trăim permanent într-un univers al sunetelor, acestea manifestându-se tot sub formă de vibraţii.

Acum revenind la subiectul articolului să continuăm prezentarea misterelor Crucii Ankh.

De ce i se spune printre altele şi Crucea Vieţii?

Articolul precedentSahara a fost locuită de atlanţi? – III
Articolul următorCum e gustul, aşa-i şi pofta!
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile