Din Știința Spirituală cunoaștem faptul că orice energie se transmite și se scurge mai bine pe suprafețele rotunde sau ovoidale, decât pe cele cu muchii și colțuri.

În ultimul deceniu a luat amploare această stupidă teorie a Pământului plat. Există chiar și o societate pe internet, Flat Earth Society pe Facebook, și… nu vă mirați… există chiar și Flat Earth Romania, pe care o găsiți ca pagină tot pe Facebook. Vorba unei reclame din deceniul trecut… „a înnebunit lupu’”!

Problema aspectului și formei planetei noastre a devenit un subiect foarte important pentru toate comunitățile de știință, dar și pentru toate acele grupuri ezoterice și spirituale care propagă diferite învățături în multe țări din lume. Faptul că astronauții au filmat Pământul din spațiul cosmic, de pe orbită, nu este un argument suficient pentru cei care contestă forma relativ sferică a Pământului. Printre cei care au abordat problema aceasta la modul cel mai serios, este și celebrul Dan Winter, cercetător al spiritualității dar și al cuanticii moderne. Pregătirea sa în domeniul psihofiziologiei, ca absolvent al Universității din Detroit – Statele Unite, dar și ca analist de sisteme la celebra companie de calculatoare IBM, și cu o pregătire academică solidă, Dan Winter nu doar că a venit pe piață cu tehnologia Theraphi, pe care o puteți găsi la cabinetul Cosmos, ci a adus în prim plan un nou model al formei planetei.

Dincolo de stupizenia vehiculată de adepții Pământului plat, teorie care la orice analiză a mecanicii cuantice, a mecanicii cerești și a fizicii nu stă deloc în picioare, modelul pus în evidență de către Dan Winter, și poate și de alții ca el care au aceeași viziune asupra acestui lucru, ne aduce în prim plan forma unui Pământ ușor diferit de forma sa sferoidă. Respectând toți parametrii luați în calcul, precum și adevărata orbită a planetei noastre în jurul Soarelui, care este total diferită față de ce știam noi – nu este o eliptică simetrică, ci una sub forma conturului de ou! – Dan Winter vine cu acest model al unui sferoid cu forma puțin diferită, ceva între o minge de fotbal și un balon de rugby. De ce ar fi Pământul nostru așa? Vă explicăm imediat, iar informațiile redate aici acoperă și explicațiile referitoare la ideea de ce se mișcă plăcile tectonice continentale, dacă ele nu stau pe o manta care la rândul ei ar sta pe un strat imens de magmă! Nimeni nu s-a dus până în miezul planetei să vadă cu adevărat ce este acolo! Oamenii de știință doar AU PRESUPUS că așa ar trebui să fie, dar în realitate nu este deloc așa!

Prin urmare putem considera că planeta are o structură de tip svaițer, cu multe goluri imense, cu pasaje subterane de tip tunel, și cine știe ce mai există pe acolo prin interior, și datorită acestei structuri pe care anticii o cunoșteau, planeta nu are magmă, iar scoarța prezintă mișcările care provoacă fenomenele pe care le știm sub numele de cutremure datorită modului în care forma Pământului se modifică în timp ce se deplasează pe această orbită de forma conturului oului. Și să explicăm și de ce se întâmplă așa…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

    
Următorul episod<< Misterele Pământului – Teoria Pământului Gol (II)
Acest articol face parte 3 din 3 seria Misterele Pământului
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Niai

Foarte interesant! Multumim pt munca depusa!