© Muntele Sfânt Kailash, Tibet, China. Locaţia este considerată a avea intrări în Shamballa în plan eteric / Yang Jun / 123rf

Cel care deţine piatra, deţine cheia Shamballei. Astfel, s-a născut cursa de-a recupera piatra mitică Chintamani și de-a descoperi secretele Shamballei.

Civilizaţia umană a ajuns un vast conglomerat de activităţi, astfel încât se poate spune că omenirea nu doarme niciodată. Când se odihneşte o jumătate a planetei, pe cealaltă jumătate este zi şi lumea lucrează. Forfota este continuă graţie tehnologiei care se dezvoltă într-un ritm trepidant de la un an la altul. Cu toate acestea, chiar lângă noi dar în planurile paralele subtile, se află lumea Shamballei care cu blândeţe şi compasiune ne supraveghează evoluţia, intervenind atunci când situaţia o cere ici-colo, pentru a stopa eventuale acţiuni ce-ar avea consecinţe negative asupra întregii societăţi planetare.

Deşi vedem că există multe iniţiative pentru dezvoltarea păcii în lume, dar nu prin război, ci prin cooperare, totuşi se manifestă încă reacţii adverse din partea cercurilor elitiste ale Illuminati, care nu doresc o civilizaţie umană eliberată de sub influenţa lor. Mulţi dintre capii Illuminati, cum a fost şi David Rockefeller care a părăsit planul fizic, ştiu că maeştrii spirituali din Shamballa ajută omenirea să evolueze încet şi sigur către destinul menit.

Această Piatră Chintamani a fost adusă din spaţiu de către fiinţe stelare binevoitoare, în intenţia de a forma un pol de vibraţie pozitivă care să protejeze omenirea faţă de energiile negative. Mărimea ei este comparabilă cu a unui bolovan stâncos, culoarea ei fiind verde închis asemănătoare cu jadul pur.

Unul dintre cele mai mari mistere legate de Piatra Chintamani este cel al Sfântului Graal, cupa din care se zice că a băut Iisus la Cina cea de Taină şi despre care se presupune că deţine puteri tămăduitoare, fiind făurită dintr-o bucată a Pietrei Chintamani.

Ce să fie oare în realitate acest Graal, care după toate descrierile este o cupă din care se bea?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Misterele Shamballei – Piatra Chintamani (II)Misterele Shamballei – Ordinul Templierilor (IV) >>
Acest articol face parte 3 din 5 seria Misterele Shamballei
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile